Lukiokatu 16 A 1, Keskusta, Porvoo

Velaton myyntihinta 495 000 € Myyntihinta: 495 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
155 m2
5-6h + k + s + 2x kph + wc + terassi + las.parveke + kellaritilat jossa mm. työhuone

UPEA KOKONAISUUS Kiinteistömuotoinen paritalokoti Porvoon Empire keskustassa. Tässä kodissa on tilaa niin asumiselle kuin harrastuksille/yrittämiselle.

Sisääntulokerroksessa on olohuone, ruokailutila ja keittiö, jotka ovat yhtä suurta avointa ja valoisaa tilaa. Ikkunoita on kahdella seinustalla ja keittiössä on käytännöllinen saareke. Tyylikkäässä keittiössä on vaaleat kodinkoneet sekä työtasojen materiaalina ylellinen kivi. Tunnelmaa ja lämpöä tilaan tuo varaava Tulikiven takka.

Toisessa kerroksessa on peräti neljä makuuhuonetta, monikäyttöinen oleskelualue sekä kodinhoitoon-, kylpemiseen ja saunomiseen tilat. Lasitetulla parvekkeella on ihana vilvoitella saunan jälkeen tai vain viettää aikaa lämpiminä vuodenaikoina.

Kellarikerroksessa on erinomaiset tilat harrastuksiin tai yrittäjälle, tämän monipuolisen tilan käyttötarkoitus joustaa omien tarpeiden mukaisesti. Kulku kellarikerrokseen käy sekä asunnon sisältä että ulkoapäin.

Tässä kodissa on otettu huomioon arjen pyörittämisen helppous. Sisääntulon yhteydessä on kätevä varastotila, jossa on kuivauskaappi sekä tilaa niin harrastevälineille kuin kausivaatteille. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta erillisen wc-tilan lisäksi.

Muuttovalmiin huoneiston värimaailma on hillityn skandinaavinen ja aikaa kestävä, koko koti henkii ihanan puutalon tunnelmaa! Talossa on nykyaikainen rakennustapa ja -tekniikka, kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto eikä vuosiin ole isoja kunnostuksia odotettavissa . Arkkitehtoonisesti on kuitenkin kunnioitettu vanhan ajan rakennusperintöä. Tämä koti on nähtävä paikan päällä!

Etupihalla on aidattu terassialue, oma autopaikka sijaitsee rakennuksen päädyssä.

Nyt myytävän kiinteistön määräosan hallinnasta ja kustannusten jakautumisesta on sovittu hallinnanjakosopimuksella kiinteistön muiden osakkaiden kesken.

Porvoon Empirekeskusta hurmaa kävijänsä. Alueella uusi ja vanha rakennuskanta sulautuu hyvin toisiinsa, pienet puistikot ja jokiranta tuovat luonnon lähelle. Keskustan alueella on helppo asua, päivittäispalvelut ja harrastemahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä, alueella sijaitsevat niin suomen - kuin ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut. Ihana Porvoon vanhakaupunki ja ainutlaatuiset pikku putiikit, kahvilat sekä ravintolat ovat melkein nurkan takana. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudelle ovat sujuvat niin omaa kuin julkista käyttävälle.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tätä ihanaa kotia esitellään pääsääntöisesti vain yksityisesittelyin.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    560670
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Lukiokatu 16 A 1, 06100 PORVOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5-6h + k + s + 2x kph + wc + terassi + las.parveke + kellaritilat jossa mm. työhuone
    Asuinpinta-ala
    155 m2
    Kerrosalana on ilmoitettu koko rakennuksen kerrosala. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksiin sekä Porvoon rakennusvalvonnan Rakennusten tiedot raporttiin. Asuintilojen pinta-alana on ilmoitettu huoneistoala.
    Kokonaispinta-ala
    292 m2
    Käyttöönottovuosi
    2011
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    2kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    495 000,00 €
    Kiinteistövero
    770,59 €/v

    Lämmitys, vesi ja jätevesi n.254€/kk, sähkö n.100€/kk (13 000kWh/v), puhtaanapito 30€/kk, kiinteistövero 770,59€. Kaapeli-tv maksu 81,9 €/v. Kustannukset ovat myyjän ilmottamat kustannukset neljän hengen taloudessa. Myytävän asunnon osuus rakennuksen vakuutuksesta 360 €/v. Rakennuksen lämmitys-, huolto- ja korjauskustannukset ja kiinteistövero jaetaan pinta-alojen mukaisessa suhteessa 155m² ja 60m², mikäli niitä ei voida mittauksella tai muulla perusteella kohdentaa. Kiinteistöllä kustannukset jakautuvat seuraavasti: Talojen lämmitys kWh: kaukolämpömittarit, lämpimän veden lämmityskerroin. Määräaosalla oma kaukolämmön alamittari. Lämpimän veden lämmitys kWh: Yhteinen lämminvesimittari m3*97kWh/m3 jaettuna kylmän veden kulutuksen suhteessa. Kylmän veden kulutus m3: Määräosalla oma kylmän veden alamittari. Lämmön ja veden kiinteät kustannusosuudet: Kerrosneliöiden suhteessa. Määräosan osuus 252/1492 kustannuksista. Yhteisten lämmitys- ja vesilaitteistojen huolot- ja korjauskustannukset: Kerrosneliöiden suhteessa. Määräosan osuus 252 /1492 kustannuksista. Yhteisen piha-alueen kustannusjako: Konetyönä puhtaana pidettävien alojen suhteessa. Lukiokatu 16 A osuus 10% kustannuksista Talvikunnossapidon kustannukset: Konetyönä puhtaana pidettävien alojen suhteessa liitteen karttapiiroksen mukaisesti. Lukiokatu 16 A osuus 23 % kokonaislaskutuksesta. Nämä kustannukset jaetaan naapurin kanssa sovitun prosentin mukaisesti.

    Varustus

    Keittiö

    Avokeittiön varusteiisiin kuuluu jääkaappi, integroitu pakastinkaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaalina kivitasot.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneita on kaksi, lisäksi on erillinen wc-tila. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pyyhekuivain sekä wc-istuin. Toisessa kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja peili- ja allaskaappi sekä wc-istuin. Erillisessä wc-tilassa on peili ja allaskaappi. Kodinhoitotilassa on pesukoneliitäntä sekä kaapisto. Tiloissa lattialämmitys sekä kiinteä valaistus.

    Materiaalit

    Keittiö: vinyylilankkulattia, seinät maalattu, välitlassa on kaakeli. Olohuone: vinyylilankkulattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät laatoitettu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: laattalattia, seinät maalattu. Askarteluhuone: laminaattilattia, kokolattiamatto, seinät maalattu. Wc: laattaålattia , seinät laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 28.08.2033

    Tehdyt korjaukset

    2023 talon huoltomaalaus ja aidan uusiminen, keittiön lattialankun vaihto (KLC Design Oy.). 2020 viemäreiden kuvaus.2023 Ilmanvaihdon mittaus ja säätö. Nuohous vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 844 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella ja tämän talon yhteydessä on oma aidattu piha osuus sisäpihalla, sekä erillinen autopaikka rakennuksen vieressä.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2010, käyttöönottotarkastus. AK-14 Asuinkerrostalojen korttelialue. Korttelialueelle saa sijoitaa liike-, kokous- ym. tiloja kadunvarressa sijaitsevien rakennusten 1. kerrokseen. Tontilla tulee olla leikkialaa ja muuta vapaata aluetta vähintään 20m2/asunto. Autopaikkoja tulee varata1/100 k-m2. Tontti on istutettava niiltä osin kuin sitä ei käytetä rakentamiseen, kulkuteinä tai leikkipaikkoina. Porvoon Kaupunki/kaavoitus
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Määräosan rakennusoikeus käytetty.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Porvoon keskustan ja vanhan kaupungin palvelut kävelymatkan päässä. Lähialueelta löytyy päivittäistavarakaupat, vanhan kaupungin ihana putiikit, toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita ja kahviloita. Koulut: Alueella, niin suomen- kuin ruotsinkieliset. Päiväkoti: Alueella useita, niin suomen- kuin ruotsinkieliset. Tunnelmallisessa Porvoon keskustassa on kaikki, mitä hyvän ja helpon arjen pyörittämiseen tarvitaan. Lähistöltä löytyy Kokonniemen liikuntakeskus jossa mm. kuntoportaat, valaistut lenkkipolut/ladut, laskettelurinne ja Kokonniemen maauimala., Kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehdas tarjoaa paljon tapahtumia vuosittain, siellä sijaitsee myös leffateatteri. Liikenneyhteydet: Hyvät liikenneyhteydet mm. pääkaupunkiseudulle. Bussit kulkevat tiheään mm Kamppiin, Pasilaan ja Itäkeskukseen. Omalla autolla liikkuvalle sujuva yhteys moottoritien rampeille. Kaupungin sisällä kulkee myös bussilinjoja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!