Ratatie 11, Tikkurila, Vantaa

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
738 m2
Toimistotila, neuvottelutiat, sos.tilat

Dixi, Office Center ylimmän 11. kerroksen uudenveroiset ja edustavat toimistotilat vapautuvat 1.1.2024 uuden vuokralaisen käyttöön.

Dixi:n toimisto ja liikerakennus on valmistunut 2017.

Samassa rakennuksessa niin Tikkurilan rautatieasema, kauppakeskus, kuin pysäköintitalo, jossa hyvät asiakaspysäköinti tilat, sekä mahdollista vuokrata autopaikat henkilökunnalle. Rautatieasemalta on nopea ja suora yhteys mm. lentoasemalle.

A-porras, jossa 11. kerroksessa ei muita vuokralisia. Toimistotila 725,5 m², sekä hissiaula 12,5 m². Aulapalvelu Office Centerin 4. kerroksessa.

We can service also by english.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  555944
  Kohdetyyppi
  Toimistotila
  Osoite
  Ratatie 11, 01400 VANTAA
  Huoneet
  Toimistotila, neuvottelutiat, sos.tilat
  Kokonaispinta-ala
  738 m2
  Vapautuminen
  1.1.2024 mennessä

  Hintatiedot

  Vuokra
  Kysy välittäjältä

  Vuokralainen tekee vuokraamiaan tiloja ja omaa toimintaansa koskevat sähkö-, ATK-, telepalvelu-, siivous-, turvallisuus-, vartiointi yms. sopimukset ja vastaa niiden kustannuksista. Vuokralainen vastaa itse oman toimintansa ja irtaimistonsa vakuuttamisesta.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  C 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Viimeinen voimassaolopäivä: 30.3.2027

  Lisätiedot

  Jälleen- / alivuokraus, jossa päävuokralaisen vuokrasopimus on voimassa 31.12.2026 asti. Uuden vuokralaisen mahdollista sopia kiiinteistön omistajan kanssa vuokrasopimuksen jatkamisesta. TIlan vuokran pääomavuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, jonka tarkistusindeksikuukaudet: lokakuu ja huhtikuu. Pääomavuokran lisäksi vuokralainen sitoutuu maksamaan hoitovuokraa, joka on sidottu Iiikerakennuksen hoidosta aiheutuviin todellisiin hoito- ja ylläpitokustannuksiin. Vuokralainen maksaa hoitovuokraa vuokraamansa liiketilan pinta -alan ja kiinteistön kaikkien vuokrattavissa olevien tilojen kokonaispinta-alan mukaisessa suhteessa vuokra -ajan alusta alkaen. Hoitovuokra peritään vuokra -ajan alusta lukien vuokralaiselta kuukausittain arviovuokrana ja tarkistetaan vuosittain vastaamaan todellisia kustannuksia. Vuokranantajan tulee esittää vuosittain vuokralaiselle todelliset hoitovuokran vuosikustannukset ja niiden perusteet kuluerittäin sekä arvio seuraavan vuoden hoitovuokrasta. Hoitovuokralla katetaan kiinteistön käytöstä aiheutuvat ns. normaalit käyttö -ja ylläpitokulut, kuten kiinteistösähkö, lämmitys, jäähdytys, puhtaanapito, jätehuolto mahdollisine laitevuokrineen, piha -alueiden hoito, rakennuksen ja taloteknisten laitteiden huolto ja ylläpitokorjaukset sekä ylläpidon ja järjestämisen ja valvonnan kulut (ns. teknisen isännöinnin kulut), isännöinnin sekä kiinteistövakuutuksen ja kiinteistöveron. Vuokralaisen maksettavaan hoitovuokraan ei kuitenkaan kuulu muiden vuokralaisten tai omistajien tekemät kunnossapito-, perus- ja uudisrakentamiseen liittyvät muutostyöt. Vuokralaisella on käyttöoikeus Tikkurilan toimisto- ja liikekeskuksen 1. vaiheen kellarikerroksessa sijaitseviin yhteiskäyttöisiin suihkutiloihin. Vuokralainen sitoutuu solmimaan erillisen aulapalvelusopimuksen kiinteistön aulapalvelun tarjoajan kanssa. Aulapalvelun kustannus laskutetaan vuokralaiselta erikseen.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!