Rehtorinkuja 3, Espoonlahti, Espoo

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Pinta-ala
1 297 m2

Tasamaan tontti hienolla sijainnilla aivan Espoonlahden palveluiden lähettyviltä, mutta kuitenkin rauhalliselta alueelta. Tontilla sijaitsee purkukuntoinen rakennus. Ostaja vastaa kiinteistöllä sijaitsevan rakennuksen purkukustannuksista. Tontti rajautuu idästä Rehtorinpuistoon, joka on kaavoitettu suojaviheralueeksi. Tontin eteläsivuun on kaavoitettu kevyenliikenteen väylä. AOR2 II e=0,20. Suurin sallittu kerrosluku 2.

Rakennuksessa asutaan, joten ilmoitathan välittäjälle, kun haluat käydä tutustumassa tonttiin paikan päällä, Niina Kankaanpää, puh 046 922 5439, niina.kankaanpaa@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  555941
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Rehtorinkuja 3, 02360 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  349 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 297 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). Espoonlahden koulukeskus ja urheilupuisto. Erillisten ja kytkettyjen pientalojen korttelialue. Korttelialueelle saa myöskin sijoittaa työ-ja toimistotiloja yhteensä enintään 25% rakennusoikeudesta. Kutakin asuinhuoneistoa kohti on tontilla rakennettava vähintään 10 m2 lasten leikkitilaa laitteineen. AOR2 II e=0,20. Suurin sallittu kerrosluku 2. Tonttitehokkuusluku eli tontin kerrosala suhde tontin pinta-alaan e=0,20. Espoon kaupunki, kaavoitus, kaupunkimittaus puh. 09 8162 5500.
  Rakennusoikeus
  259 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Jotta rakennusoikeus on 259m2 tulee nykyinen rakennus purkaa.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ostoskeskus Lippulaiva ja sen kattavat palvelut n. 1,4 km, mm. Prisma, K-Supermarket ja Lidl. Lisäksi kattava valikoima erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Isoon Omenaan autolla n. 7min. Suomenojan kauppoihin n. 5 km. Koulut: Koulumäen koulu ja Espoonlahden koulu n. 400m. Espoonlahden lukio n. 400m. Päiväkoti: Lähistöllä useita, mm päiväkoti Norlandia. Rehtorinkujan tien toisella puolella sijaitsee ruotsinkielinen päiväkoti ja alakoulu, Strorängen, jonka vieressä Liiketalousinstituutti ja Espoonlahden liikuntahalli. Espoonlahden urheilupuisto aivan vieressä, jossa jäähallit, tekonurmet ja uimahalli. Lisäksi Espoonlahden ratsastuskoulu. Klobbenin uimarannalle n. 1,8 km. Erinomaiset liikenneyhteydet Länsiväylää pitkin Helsinkiin ja kehäteille. Liikenneyhteydet: Lähin linja-autopysäkki n. 200m. Soukan ja Espoonlahden metroasemat n. 500m.

  Lisätiedot

  Nykyinen kiinteistövero 1178,62 €/vuosi. Vanha käytöstäpoistettu öljysäiliö on maan alla. Öljysäiliö on tyhjennetty ja se sijaitsee olohuoneen ikkunan alla. Rakennuksessa tällä hetkellä öljylämmitys. Käytössä oleva öljysäiliö on kellarissa talon sisällä. Ostaja vastaa öljysäiliöiden, teknisten laitteiden ja niihin liityvien kiinteiden järjestelmien purkukustannuksista. Rakennus on purkukuntoinen ja ostaja vastaa purkukustannuksista. Rakennuksen purkaminen edellyttää Espoon kaupungilta purkulupaa.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!