Keiholehdentie 4, Viertola, Vantaa

Velaton myyntihinta 650 000 € Myyntihinta: 650 000 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
214,4 m2
5h, avokeittiö, khh, kph, ph, sauna, wc, vh, lasitettu lämmin terassi, autotalli

Ainutlaatuisuutta, toimivuutta ja väljyyttä huokuva omakotitalo!

Valmiiksi on suunniteltu jo paljon, loistava pohjaratkaisu, toimiva tilan käyttö huoneissa - kuitenkin tämän lisäksi uudella omistajalla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi materiaalivalintoihin mm. keittiön, pintojen sekä lattian osalta. Asuntoon täytyy tulla tutustumaan paikan päälle! Kuvissa on hahmotelmia vain tilan käyttöön liittyen - suunnitellaan yhdessä mikä teille toimisi parhaiten.

Asunnossa on neljä valmista makuuhuonetta, todella tilava sekä yhtenäinen ruokailutila, keittiö ja olohuone, kaksi erillistä wc:tä, päämakuuhuoneen vaatehuone kodinhoitohuoneeela sekä sauna- ja kylpyhuoneosasto. Sisällä että ulkona on pore- tai kylpyammeet.

Lämmintä pinta-alaa on kokonaisuudessaan 274m2, asuinkäyttöön hulppeat 214,4m2. Autotalli sekä takapihan iso, yli 35m2 lattialämmityksellä varustettu lasitettu terassi ovat myös lämpimiä tiloja.

Lämmitysmuoto on vesi-ilmalämpöpumppu, koko asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Näiden tukena on kolme ilmalämpöpumppua, olohuoneen varaava takka sekä aurinkopaneelijärjestelmä katolla. Asuntoon voidaan asentaa myös älyjärjestelmä hallinnoimaan mm. energiankäyttöä ja valaistusta.

Tasaisella tontilla on kokoa 1248m2 - talon sijoittelun vuoksi vehreälle takapihalle mahtuu hyvin! Rakennusoikeutta on vielä hieman käyttämättä, 38k-m2 jää seuraavalle omistajalle käyttöön.

Asuinrakennusta on saneerattu laadukkaasti vuosina 2020-2022. Uudistukset on tehty erittäin laajasti sekä perusteellisesti, kysy näistä rohkeasti lisää! Myyjä on valmis auttamaan kohteessa vaadittavien saneerausten loppuunsaattamisessa.

Kohteella järjestetään yksityisnäyttöjä! Minna Lundan, 050 471 8180, minna.lundan@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    554931
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Keiholehdentie 4, 01300 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, avokeittiö, khh, kph, ph, sauna, wc, vh, lasitettu lämmin terassi, autotalli
    Asuinpinta-ala
    214,4 m2
    asuintilojen pinta-ala perustuu pohjakuvaan sekä suunnitelmiin.
    Kokonaispinta-ala
    274 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    650 000,00 €
    Kiinteistövero
    800€/vuosi

    Kohteessa ei olla asuttu saneerauksen jälkeen. Lämmitysjärjestelmä on uusittu täysin, joten todellisista lämmitys- ja energiakuluista ei ole tietoa. Asunnon lämmitysmuoto on vesikiertoinen lattialämmitys, lämmitysjärjestelmänä vesi-ilmalämpöpumppu. Talon katolle tulossa aurinkopaneelit. Tukena on varaava takka olohuoneessa sekä kolme ilmalämpöpumppua sisällä, lämmitykseen sekä viilennykseen. Ostaja tekee sopimuksen jätehuoltoyrityksen kanssa. Kiinteistönveron määrää saattaa kasvaa talon mittavien perusparannusten jälkeen. Lisätietoja aiheesta välittäjältä.

    Varustus

    Keittiö

    Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa keittiön suunnitelmiin (materiaaleihin ja kokoonpanoon. Keittiön materiaalit, kodinkoneet tai pinnat eivät sisälly hintaan. Kysy lisätietoja välittäjältä.)

    Pesutilat

    Poreallas (sisäporeamme, Westerbergs Pacific 180 SQ Exec.) Pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa paikka pesutornille), lattialämmitys (koko asunnossa, erilliset säätimet, mahdollisuus vaikuttaa säätimien malliin). Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa kylpyhuoneiden sekä saunan suunnitelmiin (materiaaleihin kalusteisiin sekä kokoonpanoon. Kylpyhuoneen kaikki materiaalit tai pinnat eivät sisälly hintaan. Kysy lisätietoja välittäjältä.)

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kytketty autotalli, tekninen tila

    Materiaalit

    Asunto/pinnat: Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa kalusteisiin sekä materiaaleihin. Kysy lisää!.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. (tiili/betoni) Punatiili peitetty valkoisella rappauksella (2022).
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto on uusittu vuonna 2022 (Konesaumattu peltikatto, Kattokeskus Oy).
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Asunnossa on vesi-Ilmalämpöpumppu, (Nibe Polar 12 S-sarja 3 vaihe) vesikiertoinen lattialämmitys, Multisplit (Panasonic) ilmalämpöpumppu kolmella sisäyksiköllä. Talon katolla on aurinkopaneelit, olohuoneessa on varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto (LTO).
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa.

    Tehdyt korjaukset

    Uudistukset tehty vuosina 2020-2022: -Konesaumattu peltikatto (Kattokeskus Oy) -Ikkunat- ja ulko-ovet (Pihla Oy) -Autotalliin sähköinen nosto-ovi (Turner door Oy) -Laajennettu etuterassin päälle makuuhuone 22,4 m2 (Haettu rakennuslupa) -Laajennettu takaterassia 53m2 ja lasitettu 36.2 m2 alueelta, upotettu ulkoporeamme ja varaus kesä/talvi keittiölle (Haettu rakennuslupa) -Ulkoporeamme: (Cello Spa Pyhä) -Lasitetulla terassilla glykoli lämmitteinen lattialämmitys (sis. valaistus katossa) -Terassilasit (Lumon Oy) -Sisäporeamme: Westerbergs Pacific 180 SQ Executive 2.0 akryyli -Lämmitysjärjestelmä: Vesi-ilmalämpöpumppu (Nibe Polar 12 S-sarja 3 vaihe) -Lämmitys/jäähdytys: ilmalämpöpumppu Panasonic multisplit 3 sisäyksiköllä -Takka: takkasydän kasetti Barbas Unilux-6 270 left (J.P. Sydänmuuraus Oy) -Vesiputket- ja viemärit (Meltex Oy) -Sukitettu viemäriputki asunnosta kunnan verkkoon (Taloturva Oy) -Haettu rakennuslupa laajennuksille (Vantaan rakennusvalvonta) -Tonttikeskus (Ensto), siirretty KWH-mittari sisältä ulos (Vantaan energia) -KNX Äly / väylä sähköjärjestelmä -30 0000 - 40 000 KWH aurinkopaneelijärjestelmä (Salotech Oy) -Sähköauton latausasema: Easee Home 22 KW -Maakaivuu / Salaojat: (Ristavaara Oy) -Elisa kuitu- ja kaapeli tv asennettu -Keskuspölynimuri: (Allaway Z 35) -Muuri- ja pihakivet (Rudus Oy) -Ovipuhelin (vastaus näyttö keittiössä ja KPH.ssa) -Sähköinen ovenavaus (Vastaus näytöillä tai kännykällä) -Punatiili peitetty valkoisella rappauksella

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 248 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2022, poikkeamispäätös. Vantaan kaupunki. Talo sijaitsee lentomelualueella. Vantaan kaupunki
    Rakennusoikeus
    312 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kaavan mukainen tehokkuus on e=0,25. Rakennusoikeutta on vielä jäljellä noin 38 k-m2, soveltuu hyvin mm. piharakennukselle. Rakennusluvan mukainen käyttötarkoitus: Kaavan mukainen käyttötarkoitus AO Erillispientalojen korttelialue

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Lisätiedot

    Vuonna 1965 rakennettu talo on purettu kokonaan perustuksiin asti jättäen vain ulkoseinät paikoilleen. Ulkoseiniin tehtiin mm. vahvistuksia ja painauman vauriot korjattiin. Purun yhteydessä purettiin vanhat sähköt, viemärit, putket, väliseinät ja osa sisemmästä ulkoseinästä on purettu ja vaihdettu uudet villat eristeiksi.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!