Kalasatamankatu 36 B, Verkkosaari, Helsinki

Velaton myyntihinta 514 900 € Myyntihinta: 172 163 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
94,5 m2
5h + kt + s

VALMISTUMINEN 26.6.2024.

Malliasunnon ensiesittely 3.7. kello 17-17:45 Tervetuloa paikalle tutustumaan!

MERELLISTÄ KAUPUNKIASUMISTA KAUPUNKIKORTTELIEN JA PALVELUJEN SYDÄMESSÄ - TERVETULOA ASUNTO OY HELSINGIN VERKKOSAAREEN!

YHTEISÖLLISEN KORTTELIASUMISEN ARKKITEHTUURIA KAUPUNKIÄLYKKÄÄSSÄ VERKKOSAARESSA

Helsingin Kalasataman kupeeseen on parhaillaan nousemassa uudenlaisia Hitas- kaupunkikoteja Asunto Oy Helsingin Verkkosaari -nimiseen taloyhtiöön, joiden monipuolinen asuntojakauma ulottuu yksiöistä perheasuntoihin. Näistä valoisista ja avarista, pääosin kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan avautuvista kodeista löytyvät suojaisat, tilavat ja lasitetut parvekkeet tai jopa kaksikin asunnon omaa ulkotilaa.

Verkkosaaressa asut omanlaisessa kortteliympäristössä, jonka arkkitehtuurissa yhdistyvät yksityisyys ja yhteisöllisyys. Paikan päällä muuratut eläväpintaiset tiilipinnat sointuvat yhtenäisesti ympäristöön tuoden harmoniaa ja arvokkuutta koko korttelin ilmeeseen. Asuinpaikkana Verkkosaari edustaa uudenlaista helsinkiläisyyttä älykkäässä ja merellisessä Kalasatamassa, vain minuuttien etäisyydellä keskustasta. Vauhdilla kehittyvä Kalasataman alue on Helsingin seuratuimpiin kuuluva ja kansainvälistäkin huomiota saavuttanut kaupunkikehityksen mallialue, jossa alueen modernit tekniset verkostot ovat keskeinen osa edelläkävijyyttä.

URBAANIA ELÄMÄÄ MEREN JA VEHREYDEN ÄÄRELLÄ

Verkkosaari sijaitsee keskellä urbaania kaupunkikorttelielämää, mutta silti Verkkosaari tarjoaa asukkailleen oivalliset virkistymis- ja rentoutumismahdollisuudet ympäröivine viheralueineen. Aivan Verkkosaaren kupeesta käy kevyenliikenteen silta Mustikkamaan puistomaisille rantareiteille, joiden varrelta löytyy uimaranta ja tenniskentät. Toisella puolella Verkkosaarta siintää Kivinokan ja Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueet, jotka tarjoavat luontorikkaita päiväretkiä pitkospuita pitkin. Luonnonvirikkeitä ei puutu Verkkosaaren kortteleistakaan, sillä alueen viherkatot ja kattoterassit tuovat vehreyttä, viihtyisyyttä ja elämää talojen katoille. Asuinkerrostalojen reunustama, katutasoa korkeammalla oleva intiimimpi sisäpiha leikkipaikkoineen muodostaa kohtaamispaikan koko korttelin asukkaille. Talon asukkailla on lisäksi käytössään yhteiset kattokerroksen sauna- ja monikäyttötila sekä näiden kattoterassit. HELPPOA LIIKKUMISTA JULKISILLA KULKUYHTEYKSILLÄ JA MYÖS AUTOLLA

Uudenlaisen kaupunkiasumisen Verkkosaari sijaitsee ydinkeskustan ulkopuolella, mutta silti erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Kalasataman metro vie sinut niin itään, keskustaan kuin länteenkin aina Espoon Kivenlahteen saakka. Jo asemakaavalähtöisesti, Kalasataman alueella on pyritty tukemaan kevyttä liikennettä. Asukkailla onkin käytössään reilut tilat polkupyörien säilytykseen. Autoilijallekin löytyy suojaisat puitteet - pihakannen alta sijaitsevat henkilöautojen pysäköintitilat sähköautojen latauspaikkoineen. Pysäköintihalliin ja sisäpihalle käy hissiyhteys suoraan talon porrashuoneista. Pienveneilyn ystäviä alueella palvelee Verkkosaaren pienvenesatama.

ARJEN SUJUVUUTTA KAIKKIEN PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

Aivan kivenheiton päässä sijaitsee Redin kauppakeskus lukuisine palveluineen. Lisäksi lähistöllä on alueellinen palvelurakennus, johon asukkailla on käyttöoikeus. Kaupunginosan eläväistä tunnelmaa kohottavat asuinkortteleiden kivijalkoihin sijoitetut liiketilat. Kalasataman urbaanien palvelujen kirjon lisäksi aivan naapurissa sijaitsee idyllinen Teurastamon kulttuurikortteli, joka tarjoaa uutta monenlaista kaupunki-, katutaide, -ja ruokakulttuuria ravintoloineen kahviloineen ja erikoisliikkeineen viihtyisässä wanhojen rakennusten tiilirakennus -miljöössä.

ENERGIA -JA LUONTOYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA Talo on liitetty alueelliseen jätteiden putkikeräysjärjestelmään sekä kaukolämpöön ja kaukokylmään. Näihin A-energialuokan koteihin asuinmukavuutta tuovat vesikiertoinen lattialämmitys ja asunnon viilennysmahdollisuus. Lisäksi aurinkoenergiaa hyödynnetään osana koko taloteknistä järjestelmää.

LUONTEIKKAITA KOTEJA ERI SISUSTUSMAAILMAN MUKAAN

Kotien sisustusmaailmat pitävät sisällään neljä luonteikasta sisustusmaailmaa, jotka antavat hyvän ja persoonallisen pohjan juuri sinua miellyttävän kodin toteuttamiselle. Etukäteen valitut kokonaisuudet koostuvat pintamateriaaleista ja kalusteista, jotka on mietitty hyvällä maulla yhteensopiviksi.

UNELMISTA TOTTA

Aloita unelmien toteuttaminen ottamalla yhteyttä - kysy meiltä lisätietoja kohteesta:

Pekka Riutta-aho I 050 476 0335 I pekka.riutta-aho@op.fi Johanna Mustonen I 050 526 6760 I johanna.mustonen @op.fi

"Pyydä meidät myös arviokäynnille ja kysy ilmaista arviota omasta kodistasi! Kerromme sinulle samalla, kuinka löydämme sinulle uuden kodin ja kuinka on oman kodin myynti onnistuu parhaassa mahdollisessa myyntiajassa."

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  552763
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kalasatamankatu 36 B, 00580 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  94,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  94,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2024
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  2/7
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Lasitettu parveke etelään
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunat pohjosieen ja eteläään.
  Vapautuminen
  Arvioitu valmistuminen: 06/2024
  Hinta

  Velaton hinta

  514 900,00 €

  Myyntihinta

  172 163,00 €

  Lainaosuus

  342 737,00 €

  Neliöhinta

  5 448,68 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 342 737,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Lisätietoa lainaosuudesta

  Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Lainan lyhentämiseen tähtäävää pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyserän suoritushetkellä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Pääomavastiketta (pääomalyhennys + korko) peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  709,00 € /kk

  Rahoitusvastike

  974,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 683,00 € /kk

  Muut maksut

  Hinnaston mukainen hoitovastike on 7,50 eur/m2, sisältäen tontin vuokran 3,80 eur/m2. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 25,00 €/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Autopistokepaikan vuokra-arvio on 70,00 eur/paikka/kk ja sähköauton latauspaikan vuokra-arvio 80,00 eur/paikka/kk. Lisäksi sähköauton lataukseen käytettävä energia laskutetaan käyttäjältä kulutuksen mukaan. Vastikkeet tarkistetaan ennen muuttoa ja vuosittain yhtiökokouksen yhteydessä. Kun asuntojen hallinta ja vastikemaksuvelvollisuus on siirtynyt uusille osakkaille, on lainan korko 12 kk:n euribor + (1,0%) vähintään 1,0%. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu kokonaiskorolla 3,410 % (korkonoteeraus 4.10.2022 Euribor 12 kk 2,41 % + marginaali 1,0 %). Kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Yhtiölainojen kokonaismäärä on 60 % asuntojen kokonaishinnasta ja yhtiölainojen laina-aika on 31.12.2047 saakka. Lyhennysvapaita vuosia ovat rakennusaika ja ensimmäinen asumisvuosi. Lainat ovat tasalyhenteisiä. Ensimmäinen lainanlyhennyspäivä on 31.12.2025, lyhennysosuutta aloitetaan perimään vastikkeessa 07/2025. Yhtiölainaosuus on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana hallituksen määrääminä ajankohtina. Tontin 10652/4 maanvuokra on 1.1.-31.12.2023 asuintilojen osalta 118.156,80 € ja liiketilojen osalta 2.486,51 €. Tulevan pysäköintilaitostontin vuosivuokra tulee olemaan noin 3.500€. Kunkin kalenterivuoden vuosivuokra tarkistetaan kertomalla perusvuosivuokra luvulla, joka saadaan jakamalla edellisen kalenterivuoden keskimääräinen elinkustannusindeksi perusindeksillä 100.

  Varustus

  Keittiö

  KEITTIÖN KALUSTEET, VARUSTEET JA LAITTEET Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n Petra-mallistosta. Runko on vakiovalkoinen. Ovet ovat hidastimilla varustettuja mdf- tai laminaattipintaisia ovia. LAATIKOSTOT, TYÖTASOT JA KODINKONEET Laatikostot ovat kvalibox -mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia RST- tai -komposiittialtaita huoneistotyypin mukaan. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja kalusteeseen integroidut uuni ja liesituuletin. Kaikissa keittotiloissa on välitilavalaisin, pistorasiat sekä hylly asukkaan mikroaaltouunille.

  Pesutilat

  KYLPYHUONEET Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltuvia vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät yleensä päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinillä. Kylpyhuoneessa on alakattoon integroitu valaistus ja lisävalaisin peilikaapin yhteydessä. Saunassa valaisin on lauteen alla.

  Materiaalit

  VALITSE OMA SISUSTUSMAAILMASI LAKEAN LUONTEIKKAISTA MALLISTOISTA Neljä omanlaista sisustusmaailmaa antavat hyvän pohjan persoonallisen, juuri sinua miellyttävän kodin toteuttamiselle. Etukäteen valitut kokonaisuudet koostuvat pintamateriaaleista ja kalusteista, jotka on mietitty tarkkaan yhteensopiviksi. Asukkaan valitsemat sävyt erillisen Lakean tuotevalikoiman mukaan (asukasvalinta), valittavissa muutostyöaikataulun mukaan. LUONTEVA SISUSTUSMAAILMA Luonnon värit ja rauha, viileät veden ja taivaan sävyt ja puun lämpö.Vaalea puu ja murretut valkoisen sävyt luovat rauhallisen kokonaisuuden. Neutraalia sävymaailmaa täydentävät harkitut tummat värit. LINJAKAS SISUSTUSMAAILMA Kaupunki, sileä kallio, uusi asfaltti. Puhtaat selkeät linjat ja sileät pinnat. Musta, lämmin harmaa sekä kiiltävä valkoinen luovat uudenlaista luksusta. Selkeys jättää tilaa omille persoonallisille yksityiskohdille. LÄMMIN SISUSTUSMAAILMA Oranssina hehkuva auringonlasku, sammaleen vihreys, itämaiset mausteet. Rohkeat lämpimät sävyt ja maanläheisyys, ovat kuin auringon lasku ja lämmin hiekka. Tummat puupinnat ja kevyet vaaleat sävyt kootaan yksityiskohtien värikkyydellä. LAADUKAS SISUSTUSMAAILMA Arvokkuus, antiikki. Luonnolliset puupinnat, heleät siniharmaat tai vedenvihreät sävyt ja massiivipuun arvokkuus luovat tyylikkään ajattoman taustan. Seesteiset värit ja materiaalit tuovat kotiin laadukkaan tunnelman. SEINÄPINNAT Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on laatoitus. Saunan seinissä paneeli. LATTIAPINNAT Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat laminaattia. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ovat laatoitettuja. KATTOPINNAT Asuinhuoneiden kattopinnat ovat pääosin vaaleita ruiskutasoitepintoja. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Helsingin Verkkosaari
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  42
  Liikehuoneistoja
  2
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  101,5 m2
  Autopaikat
  24 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, pyörävarasto, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
  Lunastuspykälä
  Yhtiötä koskee Hitas- luovutusrajoitukset, kts. liite.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. ULKOSEINÄT JA JULKISIVUT Julkisivut on pääosin paikalla muurattua ja poltettua tervanruskeaa eläväpintaista tiiltä harmaalla saumalla. Ylimmässä kerroksessa on paikalla muurattua ja poltettua valkoista tiiltä valkoisella saumalla. Pihakannen liittyvissä rakenteissa sokkelialueilla julkisivuissa on harmaa teräsohutlevy, muualla sokkelit ovat luonnonväristä betonia. Parvekejulkisivut ovat pääosin lasia. Parvekkeiden betoniset taustaseinät ja kevytrakenteiset parvekeväliseinät ovat valkoiseksi maalattuja. Pääsisäänkäyntiovet ovat puupintaisia, myös katutasossa arkadin alakatossa ja sisäpihan parveketaustoissa on puuta.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Muu. KATON KATE Loivakaatoisten vesikattojen katteena 6. kerroksen vesikatolla on maksaruohokate ja terasseilla komposiittilaudoitus. Terassien yhteydessä on myös istutusallas pensasistutuksineen. 7. kerroksen vesikatto on pääosin aurinkopaneeleiden käytössä ja katteena on harmaa bitumikermikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMPÖ-, VESI -JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ Lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmä: Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä 2.-7. kerroksessa. 1.kerroksessa on patterilämmitys. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä viilennysjärjestelmällä, joka toteutetaan lattiaviilennyksenä ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä kaukokylmää hyödyntäen. Viilennyksellä tarkoitetaan jäähdytystä pienitehoisempaa järjestelmää, jolla sisäilman lämpötilan nousua pyritään rajoittamaan, mutta jolla lämpötilan nousua ei voida täysin estää. Aurinkopaneeleita hyödynnetään osana rakennuksen energiajärjestelmää. Kohde toteutetaan A-energialuokkaan. Hankkeessa noudatetaan tontinvarausehtoja älykkäistä energiajärjestelmistä.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmä: Rakennus liitetään kaukolämpöverkkoon ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä 2.-7. kerroksessa. 1.kerroksessa on patterilämmitys. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä viilennysjärjestelmällä, joka toteutetaan lattiaviilennyksenä ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä kaukokylmää hyödyntäen. Viilennyksellä tarkoitetaan jäähdytystä pienitehoisem paa järjestelmää, jolla sisäilman lämpötilan nousua pyritään rajoittamaan, mutta jolla lämpötilan nousua ei voida täysin estää. Aurinkopaneeleita hyödynnetään osana rakennuksen energiajärjestelmää. Kohde toteutetaan A-energialuokkaan. Hankkeessa noudatetaan tontinvarausehtoja älykkäistä energiajärjestelmistä.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistoissa on keskitetty koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asukkaalla on mahdollisuus tehostaa keittotilan ilmanvaihtoa asunnon liesikuvusta ja lisäksi säätää ilmanvaihtoa huoneistokohtaisesta erilliskytkimestä. Porrashuoneissa, kerho- ja yhteissaunatiloissa sekä liiketiloissa on erilliset ilmanvaihtojärjestelmät.
  Energialuokka
  A 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite: Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  812 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Helsingin kaupunki
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.12.2085
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki, p. (09) 310 1691.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus REDI päivittäistavarakauppoineen ja monipuolisine erikoisliikkeineen sijaitsee aivan naapurissa kävelymatkan etäisyydellä. Idyllinen ja viehättävä Tukkutorin alue sijaitsee puolen kilometrin etäisyydellä, josta löytyy ravintoloita, bistroja ja kahviloita terasseineen, liha- ja kala -kauppoja sekä muita erikoisliikkeitä. Kauppakeskus Arabiaan ja Itäkeskukseen on muutamien minuuttien ajomatka. Koulut: Läheltä löytyvät Kalasataman peruskoulu ja Vallilan ala-asteen koulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee päiväkodit, mm. Päiväkoti Louhi ja Päiväkoti Ariel. Ympäriltä löytyy upeat rantareitit ja mainiot kevyen liikenteen väylät. Läheistä kevyenliikenteen siltaa pitkin pääsee nauttimaan Mustikkamaan vehreästä metsäisestä luonnosta ja uimarannoista. Luonnonystävälle läheiset Vanhankaupunginlahden luonnosuojelualeet ja Lammassaari tarjoavat rauhaa luonnonelämyksiä. Verkkosaaressa elät urbaania kaupunkikorttelielämää kaikkien palvelujen keskellä, mutta silti niin lähellä luontoa. Liikenneyhteydet: Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kalasataman metroasemalle kävelee viidessä minuutissa ja lähin ratikkalinja kulkee Sörnäisissä. Bussilinjat kulkevat ympäri Kalasatamaa ja Itäväylää pitkin.

  Lisätiedot

  ASUNTO OY HELSINGIN VERKKOSAARI Asunto Oy Helsingin Verkkosaari sijaitsee Helsingissä, korttelissa 10652, tontilla 4. Hanke on osa samaan aikaan rakentuvaa 10652 korttelikokonaisuutta, jossa on 6-10-kerroksisia asuinkerrostaloja sekä korttelin keskellä yhteiskäyttöinen piha-alue ja pihakannen alla pysäköintilaitos tontilla 5. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus koskien korttelin yhteisiä toimintoja. YHTEISET TILAT Asuinyhtiössä on 7 asuinkerrosta, porrashuoneita on kak si ja asuntoja 42. Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat 1. kerroksessa. Talosauna ja asukkaiden monikäyttötila kattoterasseineen sekä ilmanvaihtokonehuone sijaitsevat 7.kerroksessa. Yhteistilat, varastot ja tekniset tilat sijaitsevat pääosin 1. kerroksessa. AUTOPAIKAT Nimeämättömät autopaikat 24 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa viereisellä tontilla 5. Pysäköintilaitokseen on suora sisäyhteys porrashuoneiden A -ja B kellarikerroksesta hissillä ja portaan kautta. Asukkaille löytyy sähköautojen latauspisteet. Pysäköintilaitoksen kustannukset sisältyvät kokonaisurakkakustannuksiin. JÄTEPISTE Jätepiste sijaitsee yhtiön tontilla 1.kerroksessa. Jäteluukkujen käyttö on pihakannelta ja sisältää jäteluukun liiketilan tarpeeseen. Rakennus liitetään alueen jätteiden putkikeräysjärjestelmään (Kalasataman jätteen putkikeräys Oy). SÄHKÖ -JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät: Rakennus liitetään kaapeli-tv-operaattorin kaapeliverkkoon. Puhelin- ja tietoverkkojärjestelmä toteutetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Järjestelmä on liitetty alueelliseen televerkkoon.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!