Rosendalinkuja 1 D, Tammisto, Vantaa

Velaton myyntihinta 379 000 € Myyntihinta: 379 000 €
Käyttöönottovuosi 2008
Pinta-ala
106,5 m2
4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)

Tätä hienoa kohdetta esitellään pääsääntöisesti yksityisesittelyin, varaa oma esittelyaikasi anita.manner@op.fi tai 040 645 2750.

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen ja tilavaan ylimmänkerroksen huoneistoon, joka sijaitsee Tammiston kauniilla asuinalueella. Kodin valoisa ja avara pohjaratkaisu sekä upeat maisemat Vantaan joelle ja viheralueelle tekevät tästä kodista ainutlaatuisen. Reilun kokoinen lasitetttu parveke on täydellinen paikka rentoutumiseen ja yhdessäoloon perheen kanssa.

Tässä kodissa on valoisa ja avara pohjaratkaisu. Olohuone, ruokailutila sekä keittiö muodostavat tilavan, yhtenäisen tilan, joka jatkuu reilun kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeella on huimat maisemat Vantaan joelle sekä Tammistonrannan viheralueelle.

Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa on kaikissa säilytystilaa. Kylpyhuoneen ja saunan lisäksi asunnossa on erillinen wc-tila, mikä tuo lisämukavuutta arkeen. Huoneiston ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan, avautuva maisema on rauhallinen ja levollinen. Taloyhtiössä on hissi ja mahdollisuus autopaikkaan, jokaisella paikalla on mahdollisuus sähköauton lataukseen. Vuoratontin osuuden voi lunastaa vuosittain pois.

Tämä koti on todellinen helmi, jonka tunnelmaan on helppo ihastua. Katso asunnon esittelyvideo alla olevan linkin kautta ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Haluttu Tammiston asuinalue on saanut nimensä siellä kasvavista tammista. Alueen läheisyydessä on useita virkistys- ja luontokohteita mm. Tammistonmäen luonnonsuojelualue, Haltialan tila ja Tuomarinkylän kartano. Lähistöllä on Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin keskiaikainen kirkko. Kirkonkylältä Tammistoon virtaava Keravanjoki ja Ylästöstä virtaava Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä kohti Helsingin Vanhankaupunginlahtea. Monipuoliset kevyen liikenteenreitit vievät pitkin joen suistoa ympäri pääkaupunkiseudun. Alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet ja mm. Helsinki-Vantaa lentoasema sijaitsee lähistöllä. Lähialueella on myös kansainvälinen koulu sekä ruotsinkieliset koulut.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    551204
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Rosendalinkuja 1 D, 01520 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    106,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    106,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2008
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Todella tilava n. lounaansuuntainen parveke, josta on esteettömät jokinäkymät.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat kolmeen suuntaan: kaakko-lounas-luode, näkymät puisto- ja piha-alueelle.
    Vapautuminen
    Vapautuminen 2 viikkoa kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    379 000,00 €
    Neliöhinta
    3 558,69 €
    Hoitovastike
    447,30 €/kk
    Muu vastike
    308,85 €/kk
    Yhtiövastike yht
    756,15 €/kk
    Vesimaksu
    22,00 €/hlö/kk

    Hoitovastikkeen 447,30 eur/ kk lisäksi peritään vuokratonttivastiketta 308,85 eur/kk. Tontin osuus on mahdollista lunastaa omaksi kerran vuodessa. Hallitus valtuutettu perimään tai olla perimättä 1-2 kk hoito- ja/tai rahoitusvastike.

    Varustus

    Keittiö

    Tilavan avokeittiön varusteisiin kuuluu sekä jää- että pakastekaappi, erillisuuni kiertoilma ominaisuudella, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas, jonka säätö kätevästi seinäpaneelista. Kylpyhuoneessa on suihku, peilikaappi ja kaapisto, wc-istuin, pesukoneliitäntä sekä kiinteä valaistus. Pesualtaassa on särö. Kylpyhuoneessa on lisäksi sähköinen lattialämmitys. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi sekä kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Tammiparketti, seinät maali. Olohuone: Tammiparketti, seinät maali. Makuuhuone 1: Tammiparketti, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 2: Tammiparketti, seinät maali. Makuuhuone 3: Tammiparketti, seinät maali ja tapetti. Sauna: Altro Safety lattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Altro Safety lattia, seinät kaakeloitu. Eteinen: Tammiparketti, seinät tapetti. Wc: Laattalattia, seinät kaakeloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Tammiston Tringa
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tarmo Takala / 0207481078 / tarmo.takala@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    57
    Liikehuoneistoja
    2
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    168 m2
    Autopaikat
    63 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, taloyhtiölaajakaista 10mb sisältyy vastikkeeseen.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo/poisto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 172

    Tehdyt korjaukset

    2022 Kastellin toimesta tehty parkkipaikka-alueen kunnostus/korjaus 2020 Terassien pesu ja öljyäminen 2020 Parvekelasitusten huoltokierros 2019 Julkisivutarkastus 2019 Autolämmitystolppien päivitys hitaaseen lataukseen sopivaksi 2014 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö. Asunnon remontit: Saunan kiukaan vaihto.

    Suunnitellut korjaukset

    Suunnitellut kunnossapitotarpeet 2023-2028 (Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksissa erikseen). 2023 Kylpyhuoneiden silikonisaumojen uusinta budj. 15 000 eur 2023-25 Rakennuksen kevyt kuntotarkastus, erityisesti elementtisaumausten kuntotarkastus ja kriittisten korjaus budj. 10 000 eur 2024 Energiatodistuksen uusinta 2000 eur 2024 Salaojien kuntotarkastus 5000 eur 2024-25 Ilmanvaihtokanavien nuohous 10 000 eur 2026-28 Hissien tunnistusvaloverhojen asennustarpeen selvitys

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 764 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Suomen Osatontti Oy
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 12.12.2056
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähiruokakaupat Lidl ja erinomainen Tammiston K-Citymarket n. kilometrin päässä. Lisäksi on suurmyymälöiden ja erikoisliikkeiden keskittymä erityisesti Tammiston kauppatien varrelle. Kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon muutaman kilometrin matka. Kirjasto löytyy Kartanonkoskelta. Koulut: Kartanonkosken koulu, Tammiston opetuspiste. Lähellä on myös Kansainvälinen koulu sekä ruotsinkielinen koulu. Päiväkoti: Aueella useita mm. Päiväkoti Touhula Loisto Vekara sekä Tammistonrannan päiväkoti. Alueelta on helppo kulkea Helsingin keskuspuistoon, Haltialan kotieläintilalle sekä Tuomarinkylän kartanolle. Helsingin pitäjän kirkonkylä ja Pyhän Laurin keskiaikainen kirkko ovat lähistöllä. Tammistoon virtaava Keravanjoki ja Ylästöstä virtaava Vantaanjoki yhdistyvät Tammiston eteläkärjessä kohti Helsingin Vanhankaupunginlahtea. Jokisuistossa on erinomaiset pyöräreitit ja useita uimarantoja. Paloheinän Golf-kenttä, Siltamäen urheilupuisto ja Tammistonmäen luonnonsuojelualue lähistöllä. Liikenneyhteydet: Bussit mm. Ylästön, lentoaseman, Aviapoliksen (ja kehäradalle) ja Rautatientorin suuntaan. Omalla autolla kehäteille ja Tuusulanväylälle sujuvasti.

    Lisätiedot

    VUOKRATONTIN LUNASTUS Kunkin huoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta. Varsinaien yhtiökokouskutsussa on tiedusteltava kaikilta yhtiössä huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, haluavatko nämä maksaa kokonaan huoneistokohtaisen osuutensa tontin lunastushinnasta, jolloin yhtiö tekee vastaavan lunastuksen yhtiön hallinnassa olevasta tontista vuokrasopimuksen mukaisesti. Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteenä kunkin huoneiston kokonaispinta-alaa. Huoneistokohtainen osuus on lisäksi määriteltävä siten, että suorituksesta kertyneillä varoilla voidaan maksaa varainsiirtovero (4%), julkisen kaupanvahvistajan kustannukset (120 eur+mahdolliset matkakulut) ja kaupasta aiheutuvat mahdolliset muut kulut laskettuna siihen päivään saakka, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määrä-osan oston. YJ. 9§. Vuoden 2022 lunastuhinta oli kokonaisuudessaan 729,25 €/m2. Elinkustannusindeksi oli 2211.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!