Tiedepolku 4 C, Viitaniemi, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 339 178 €
Käyttöönottovuosi 1962
Pinta-ala
128 m2
6h, k, s, kph, khh, erill.wcx2, p, at

Kattavasti remontoitu koti hienolla sijainnilla Viitaniemessä. Virallisia neliöitä on 128, mutta todellisuudessa tilaa on 173 m2 ja lisäksi autotalli. Tässä päätyasunnossa on mukavasti tilaa isolle, tai väljyyttä pienemmälle perheelle.

Yläkerrassa on valoisa olohuone sekä tilava keittiö ja ruokailutila. Vuonna 2019 toteutetussa remontissa on tehty aikaa kestäviä valintoja. Komea kalanruotoparketti ja vaaleat seinät isoine ikkunoineen luovat harmonisen tilan, joka on helppo sisustaa juuri oman perheen näköiseksi. Keittiön kivitasot ovat kauniit ja kestävät. Täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, vetolaatikot, hyvät työtasot sekä ilmava tila pöytäryhmälle helpottavat niin arkea kuin juhlaa. Keittiöstä pääsee yläpihan pienelle viheralueelle. Parvekkeelta puolestaan voi ihastella Viitaniemen vehreyttä ja ilta-aurinkoa. Yläkerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta. Nykyisellä perheellä toisessa huoneessa onkin hurmaavan iso siskonpeti. Erillinen wc löytyy niin ylä- kuin alakerrasta.

Pääsisäänkäynti on alakertaan, jossa sijaitsee kolme huonetta, sauna- ja pesutilat sekä kodinhoitotila. Saunan puukiuas antaa lempeät löylyt ja kaunislinjainen amme täydentää nautinnon. Kesällä pääsee nauttimaan vihreydestä niin pihalla kuin ympäristössä. Autolle löytyy paikka lämpimän autotallin lisäksi pihalta.

Asunto Oy Viita-Ketju on 14 perheen taloyhtiö, joka on arkkitehti Jorma Paatolan suunnittelema. Kaunislinjainen rivitaloyhtiö on omalla tontilla ja kaukolämmössä. Yhtiössä on tehty sekä isompia että pienempiä remontteja: mm. uusittu ikkunat, katto, käyttövesiputkisto ja pinnoitettu viemärit. Talo on rakennettu 1960-luvun rakennusmääräysten mukaan, joten uuteen emme tätä toki voi verrata.

Varaa oma yksityisnäyttöaikasi välittäjältä. Tervetuloa kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    548810
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Tiedepolku 4 C, 40720 JYVÄSKYLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, s, kph, khh, erill.wcx2, p, at
    Asuinpinta-ala
    128 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 173 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 128 m2. Myyjän ilmoituksen mukaan alakerrassa on lisäksi noin 43 m2, jolloin todellinen asuintilojen pinta-ala on noin 173 m2.
    Kokonaispinta-ala
    148 m2
    Käyttöönottovuosi
    1962
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Päätyasunto, ikkunat kolmeen suuntaan: itä, etelä, länsi, näkymä Viitaniemen puistoalueelle.
    Vapautuminen
    2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    339 178,16 €
    Velaton hinta
    349 000,00 €
    Lainaosuus
    9 821,84 €
    Neliöhinta
    2 726,56 €
    Hoitovastike
    550,40 €/kk
    Rahoitusvastike
    131,84 €/kk
    Yhtiövastike yht
    682,24 €/kk

    Vesiennakko 20 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 6,2 €/m3, lämmin vesi 14 €/m3

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2, suihku, amme, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia kalanruotoparkettia, seinät maalattu, allasseinä laattaa, työtasot kiveä. Olohuone: Lattia kalanruotoparkettia, seinät maalattu, päätyseinä maalattu tiili. Makuuhuone 1: Lattia kalanruotoparkettia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia kalanruotoparkettia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Lattia laattaa, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maalattu. Sauna: Lattia laattaa, seinät paneelia, oviseinä lasia. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia laattaa, seinät maalattu. Wc: Lattia laattaa, seinät maalattu (molemmat wc:t). Makuuhuone 4: Lattia laattaa, seinät maalattu. Ak pienempi huone: Lattia laattaa, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Viita-ketju
    Isännöitsijä
    Pia Määttä, Reim Isännöinti Oy
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    14

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Huopa. Kate uusittu 2020.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    • 2022 Asuntojen ulko-ovien kunnostus • 2022 vuoden 2017 kosteuskartoituksen päivitys • 2021 Ilmanvaihtokanavien nuohous • 2021 Vesimittarin koon pienentäminen • 2020 Katon katteen uusinta sekä kourujen ja syöksyjen korjaukset • 2020 C-päätyseinän korjausten loppuun saattaminen • 2019 C14 huoneiston sisäiset sisäilman parantamisen korjaukset • 2018 lukittavat postilaatikot ja pihavalaisimen uusinta • 2017 C14 päädyn sokkelin korjaukset ja pakkakorjauksia muissa huoneistoissa tarpeen mukaan • 2017 Pihavalojen hämärätunnistimien asennus • 2017 Kosteuskartoitus huoneistojen maapaineseinälle • 2016 Ikkunoiden uusinta • 2015 Käyttövesiputkiston ja sähkövetojen huoneistojen pääkeskuksille sekä tietoliikenteen uusinta • 2012 viemäreiden pinnoitus ja taloyhtiön tulovesiputki uusittu lämmönjakohuoneeseen asti • 2010 Minerit-julkisivujen maalaus, katon reunapeltien uusinta, lämmönjakohuoneen ulkokäytävän kunnostaminen • 2009 huoneiston C 13 ajoväylän korjaus, ikkunoiden kuntoarvio • 2008 Pihamaa- ja katukorjaus, lämpimän käyttöveden säätö • 2007 pintavesikaivon rakentaminen, pohjakuvien digitointi • 2006 Lämmönjakohuoneen venttiilin uusiminen, laajakaistaliittymän asennus, antennijärjestelmän uusiminen digilähetyksille, kiinteistön kuntoarvio • Pihavalot pihatien varteen, uusi lämmitysjärjestelmä säätöasetuksineen. Asunnon remontit: Keittiö ja huoneiston sisäpinnat remontoitu lähes kauttaaltaan 2019 (Remister Takuuremontit) Sauna, kylpyhuone ja molemmat wc:t remontoitu 2015 (Saunatohtori Oy) Huoneiston ympärille tehty salaojat ja asennettu kosteussulut 2011

    Suunnitellut korjaukset

    Autotallien ovien kunnostus on aikataulutettu 2023. Kerätään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta (huhti- ja heinäkuussa), joka käytetään autotallien ovien korjaamiseen.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023 - 2027: - autotallien ovien kunnostus - C14 päädyn korjaus 2023 - keittiön ja parvekeovien kunnostus/uusiminen 2024 - pohjaviemärin sukan korjaukset - varastotilojen maanvastaisten seinien tarkkailu osakkaiden toimesta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 733 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-market 1,3 km, K-Supermarket 2 km, S-market 2,2 km. Koulut: Viitaniemen koulu (luokat 7 - 9) 200m, Puistokoulu (luokat 1 - 6) 1,5 km, Kortepohjan päiväkotikoulu (luokat 1 - 6 sekä päiväkoti) 1,9 km. Päiväkoti: Päiväkoti Arkki-Parkki 50 m, Nisulan päiväkoti 800 m. Keskustan palvelut n. 1,5 km. Liikenneyhteydet: linja-autopysäkki 100 m

    Lisätiedot

    Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 7h+k. Vuonna 2015 tehdyn märkätilaremontin yhteydessä on tehty asbestikartoitus, mutta raporttia ei ole saatavilla. Purkutyöt on tehty asbestipurkuna. Osakkaan muutostyö, joka koskee As Oy rakenteita, vaatii muutostyöluvan, jonka hallitus hyväksyy ja myöntää. Haitta-ainekartoitus tulee suorittaa huoneistoittain. Osakas vastaa muutostyön valvonta ja käsittelykustannuksista.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!