Kohteessa esittely la 27.4. klo. 12:00 - 12:30.

Helsingiuksentie 41, Maksjoki, Lohja

Velaton myyntihinta 212 000 € Myyntihinta: 212 000 €
Pinta-ala
115 m2
6h, k, r, ph, saunaosasto, wcx2, askarteluhuone, vhx2, kodinhoitoh. varastotiloja x4, terassi, autotalli.

MAALÄMPÖ! 115/264m2 SUURI TALO! Omalla suojaisella tontilla sijaitsee tämä suuri ja näyttävä omakotitalo. Talo on vuonna 1967 arkkitehdin suunnittelema ja huolellisesti paikalla rakennettu. Talo on ollut vain kahdella perheellä. Vuosien saatossa tästä kodista on pidetty hyvää huolta ja peruskorjauksia on tehty mm. kylpyhuoneet ja sauna on remontoitu, lähes kaikki ikkunat on vaihdettu, viemäriputket on sukitettu, käyttövesiputket on uusittu ja talo on siirretty maalämpöön. KUNTOTARKASTETTU 2023. Talossa ei ole ollut mitään ongelmia. Talo on ikäisekseen hyväkuntoinen, joten tässäpä oikea helmi!

Jos siis tarvitset paljon tilaa, arvostat omaa rauhaa ja hyviä puuhailu- ja varastotiloja (myös upea ruokakomero löytyy täältä! Sinne voi tehdä viinikellarinkin), tämä on juuri sinulle joka kaipaat paljon tilaa! Suuri lasitettu parveke on kuin lisähuone pitkälle syksyyn. Tässä kodissa on jopa 3 sisäänkäyntiä ja molemmissa kerroksissa omat wc:t ja oleskeluhuoneet. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja alakerrassa vielä lisää huoneita sekä viihtyisä spa-osasto uima-altaalla. Poreallaskin tänne mahtuisi ja vaikka mitä muita mukavuuksia, joten tulehan katsomaan miten tekisit tästä ikioman kotipesän. Modernisoi tästä mielesi mukainen, sillä tästä saa todella upean ja näyttävän kodin.

Lapsiperheelle loistava sijainti sillä uusi Järnefeltin yhtenäiskoulu löytyy ihan kävelymatkan päästä!

Tervetuloa näytölle! Onko laina-asiat neuvottelematta tai oma asunto myymättä? Ota yhteyttä ja autan mielelläni! Nina 050 4420626 tai nina.rontynen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    547817
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Helsingiuksentie 41, 08700 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, r, ph, saunaosasto, wcx2, askarteluhuone, vhx2, kodinhoitoh. varastotiloja x4, terassi, autotalli.
    Asuinpinta-ala
    115 m2
    Ilmoitettu pinta-ala perustuu rakennustietokorttiin vuodelta 1967
    Kokonaispinta-ala
    264 m2
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    212 000,00 €
    Kiinteistövero
    371,38

    Kokonaissähkönkulutuskustannus 199,97 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) vuonna 2022 on ollut 15 829 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Lisäksi kustannuksia tulee vakuutuksista, vuosittaisesta nuohouksesta sekä varainsiirtoverosta 3%

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin vanhat mutta toimivat, lattialiesi, keraaminen liesi 2020 vaihdettu, liesituuletin menee hormiin, mikroaaltouuni toimiva mutta ikää on., astianpesukone noin 5 vuotta vanha, kaapistot Puustellin pyökki kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaattia. Puinen leivontataso jolle oma kaappi . Alakerrassa pakaste arkku ja jääkaappi (tämä voi jäädä jos sovitaan) n. 10 ja alle vanhojen.

    Pesutilat

    Sähkökiuas noin kymmenen vuotta vanha jolloin sauna uusittu., kylpyhuone 2 x kylpyhuone: alakerrassa 2012 uusittu, yläkerrassa uusittu alle 10 vuotta sitten. yläkerran bidee ei ole käytössä eikä sen putkea ole sukitettu., erillinen wc yläkerrassa ja alakerrassa, pesukoneliitäntä alakerran pesuhuoneessa., lattialämmitys pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet. Uima-allas poiskäytöstä tällähetkellä. Vedenpuhdistamon esisuodattimen kannessa pieni vuoto tai hiushalkeama joka pitäisi korjata ettei vuoda. Ei ole korjattu koska ei ole käyttöä. Suodattimen huolto on lattialuukun kautta.

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia muovimatto, seinät kaakelia ja maalattu.. Olohuone: lattia tammiparkettia (kerran hiottu), seinät maalattu, Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on kantava. Ruokahuoneen ja olohuoneen välissä liukuovi.. Makuuhuone 1: ovi terassille, lattia parkettia ja seinät muovitapetti, ikkunaseinällä haltex levy jossa kangas päällä. Makuuhuone 2: ns. työhuone: seinät tapettia, ulkoseinässä haltex levy, lattia parkettia. Makuuhuone 3: tapettia, lattia parkettia. Kodinhoitohuone: ns. apukeittiö, Kuivausteline ei jää. kaapistot, lattia laatta (kaappien alla ei ole mutta laattaa on varastossa), seinät maalattu tiili. pieni sähköliesi löytyy. Sauna: puuta, lattia laattaa, ikkuna saunassa. Kiukaan tausta seinä kiveä.. Kylpyhuone: kaakeli ja laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Puurunko/ kevytsoraharkko tiilivuoraus Perustus betoni.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa. Katto on tarkastettu säännöllisesti ammattilaisen toimesta. Kattoikkunat on tarkastettu säännöllisesti. Keväällä 2022 viimeksi tarkastettu. Huopa on uusittu koko katon osalta viimeksi n. 25 vuotta sitten.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Vaihdettu maalämpöön 11 vuotta sitten, Öljysäiliö on poistettu ja vanha tekninen tila toimii nykyään varastohuoneena.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Patterit ovat alkuperäiset. Kaikki toimivat. Osaan pattereista on myöhemmin asennettu termostaattiventtiilit. Lattialämmitys apukeittiössä, saunassa (ei ole käytetty), pesuhuoneessa yläkerrassa ja alakerrassa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 02.07.2033

    Tehdyt korjaukset

    Ulko-ovi uusittu n, v. 2005- Ikkunat uusittu yläkertaan tien puolelle v.2010 samoin olohuoneen ikkunat. Uudet ikkunat vanhojen karmien sisälle tehty. Muut yläkerran ikkunat vuotta myöhemmin, paitsi pesuhuone ja käytävän ikkuna ovat alkuperäiset. Alakerran ikkunat alkuperäiset. Viemäriputkien sukitus, käyttövesiputkien uusiminen, vanhat putket korvattu pintavedoilla. Vaihdettu öljylämmitys maalämpöön 2012. Uima-allas uusittu, vesieristetty ja laatoitettu vuonna 2000, Kylpyhuone ja sauna remontti noin 2002 (erikseen tehty), yläkerran pesuhuone on uusittu n. 2017. Terassin lasitus tehty 2010.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 740 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 17.4.1967. Lohjan Kaupunki / Rakennusvalvonta 040 188 6100 Vaihde Lohjan Kaupunki / Kaavoitus 040 188 6100 vaihde

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: City market, Lidl ja muut Tynninharjun palvelut n. 4km, Virkkalan keskustassa lisää kauppoja esim K-market 1,8 km päässä. Koulut: Järnefeltin yhtenäiskoulu kävelymatkan päässä. Virkkalassa ruotsinkieliset koulut ja päiväkoti. Päiväkoti: Virkkalan päiväkoti. Liikenneyhteydet: Linja-auto kulkee Maksjoentieltä.

    Lisätiedot

    Pähkinäpuut antavat hyvän näkö- ja äänisuojan tielle. Hedelmäpuut ja marjapensaat tontilla antavat satoa. Suojainen tontti. Rauhallinen alue. Lähikoulut ovat uudet. Talo sopii suurellekin perheelle. Vanhainkoteja löytyy läheltä. Lähikaupat Virkkalassa ja Tynninharjulla.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!