Kuhalankuja 2 B, Kuhala, Forssa

Velaton myyntihinta 52 000 € Myyntihinta: 48 634 €
Käyttöönottovuosi 1970
Pinta-ala
54 m2
2h, k

Kodikas asunto Forssan keskustan tuntumassa.

Vaaleansävyinen, viihtyisä kaksio. Hyvä, toimiva pohjaratkaisu. Tilava olohuone. Pesuhuoneessa laatoitus. Lasitettu parveke.

Asunto on vuokrattu.

Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä.

Tervetuloa tutustumaan. Ota yhteyttä niin sovitaan esittelyaika:

Hannu Pehkonen 0500 611 424 hannu.pehkonen@op.fi

Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi.

Onko oma asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä niin laitetaan sen myynti alulle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    541180
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kuhalankuja 2 B, 30420 FORSSA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k
    Asuinpinta-ala
    54 m2
    Kokonaispinta-ala
    54 m2
    Käyttöönottovuosi
    1970
    Kerros
    2/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    48 633,74 €
    Velaton hinta
    52 000,00 €
    Lainaosuus
    3 366,26 €
    Neliöhinta
    962,96 €
    Hoitovastike
    224,10 €/kk
    Rahoitusvastike
    62,10 €/kk
    Yhtiövastike yht
    286,20 €/kk

    Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat mittarit.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Keittiö remontoitu 2018

    Pesutilat

    Pesukoneliitäntä.

    Materiaalit

    Keittiö: maalatut seinät, laminaatti. Olohuone: tapetti, laminaatti. Makuuhuone 1: tapetti, laminaatti. Kylpyhuone: laatta, laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-oy Nokkalankulma
    Isännöitsijä
    Sp-Isännöintipalvelut Oy / Jaana Hurjanen p. 010 231 7530
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    88
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, valokuituverkko 10M, huoneistokohtainen varastokomero, pesutupa

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2013

    Tehdyt korjaukset

    1995 Rakennus- ja LVIS-tekninen kuntoarvio, talo 2 talosaunan korjaus, 1996 Oleskeluparvekkeiden lattiat pinnoitettu ja alajakokeskuksen uusinta, 1998 Talo 1 talosaunan peruskorjaus, 1999 Huoneistoparvekkeiden kuntotutkimus, 2000 Oleskeluparvekkeiden peruskorjaus, peltikattojen huoltokäsittely ja asbestikartoitus, 2001 Talosaunojen puku- ja eteistilojen lattioiden pinnoitus, 2005 Antenniverkko Tähti-800 tyyppiseksi, 2010 Julkisivujen lisäeristys ja uudistaminen eristerappausmenetelmällä, savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, huoneistojen ja porraskäytävien ikkunoiden uusiminen, parveketaustaseinien lisäeristäminen ja uusiminen, parvekeovien ja yhteisten tilojen puuovien uusiminen, jäteaseman uudistaminen, sekajäte- ja energiajäteastioiden muuttaminen syväkeräysastioiksi, autotallirakennukset uusittu, 2011 Porraskäytävien huoltomaalaukset ja uudet ilmoitustaulut, hissien lattioiden vahvistaminen ja pinnoitus, istutusten osittainen uusinta, 2012 Lämmitysjärjestelmän perussäätö sekä patteritermostaattien uusinta, talo 1 vesikaton osittainen uusinta, kuivaushuoneen pyykinkuivaimen uusinta, 2013 Kunnostamattomien märkätilojen tarkastus, poistoilmakanavien- ja koneiden puhdistus ja huoneistokohtainen ilmamäärien mittaus ja säätö, Kuhalankuja 2:n katolle asennettu lumiesteet, Kuhalankuja 2:n autotalliin asennettu sadevesikouru, lisätty sadevesikaivo, taloyhtiön omistaman asunnon (B19) kunnostaminen ja pihapäällystekorjauksia, 2014 Saunatilojen saneeraus (Kuhalankuja 2 ja 4), käyttövesiputkistosaneerauksen suunnittelu, tonttiviemärien ja salaojien kuntotarkastus kuvaus ja puhdistaminen, pesukoneen hankinta talopesulaan, asuntojen ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta, 2015 Käyttövesiputkistosaneeraus, huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus, valokaistaliittymän asennus, huoneistojen ryhmäkeskusten tarkastus ja huolto, 2016 Kuhalankuja 2 takapihan kunnostaminen ja sadevesijärjestelmän kunnostaminen, 2017 Porraskäytävien kulmalistojen asennus, jälkiheijastavien porrastarranumerojen maalaus, 2018 Vesikatteiden huoltomaalaus, huoneistoparvekepielien kuntotutkimukset, märkätilojen tarkastus ja keittiöiden hajulukkojen ja vesikalusteiden tarkastus, 2019 Taloyhtiön pihamaalle hankittu pihakeinu ja puutarhakalusteet, lämmönjakokeskuksen uusinta, huoneistoparvekkeiden korjaus, 2020 Jätekatos, pihavalaistuksen uusinta, 2021 Autotallirakennuksien maalaus.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu 2018

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 22.6.2022 päätettyä: Päätettiin uusia kaikki taloyhtiön hissit vuoden 2023 aikna Otis Oy:n GeN2 Flex+ -hisseiksi. Urakan yhteydessä uusitaan myös porraskäytävien ulko-ovet sähköisellä ovenavauksella sekä lukitusjärjestelmällä. Ulko-ovet ja lukitus tullaan todennäköisesti uusimaan jo syksyn aikana, mikäli ARAlta saadaan aloituslupa. Päätettiin vaihtaa lukitusjärjestelämäksi iLOQ-järjestelmä. Päätettiin hakea ARALta esteettömyysavustusta hissien, porraskäytävien ulko-ovien sekä lukitusjärjestelmän uusimiseen siltä osin, kun ne kuuluvat avustuksen piiriin. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 608.000 euroa. Päätettiin nostaa lainaa enintään 600.000 euroa (n.127,39 €/m²) ja annettiin hallitukselle valtuudet päättää luotonajasta ja muista lainaan liittyvistä käytännön asioista. Kun hankkeen kustannukset ovat selvillä ja mahdollinen ARAn avustus on saatu, annetaan osakkaille mahdollisuus maksaa osuutensa kerralla pois tai jäädä pääomavastikkeelle. Pääomavastikkeeksi hallitus esittää 1,00€/m²/kk. Lainan takaisinmaksuajaksi tulee noin 12 vuotta.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2022 Hissien uusiminen. Estettömyyden parantamistyöt. Piha-alueiden saneeraus, sadevesijärjestelmän parantaminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Yhteisten tilojen kunnostuksia mm. saunojen eteiset ja pukuhuoneet. 2023 Vanhan kattilalaitoksen purku. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Autojen moottorilämmityspistorasioiden lisäyksiä. 2024 Ei suunniteltuja remontteja. 2025 Ei suunniteltuja remontteja. 2026 Ei suunniteltuja remontteja.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    7 011,7 m2
    Kaavoitus
    Asemakaava. Forssan kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Forssa OP Koti Lounaismaa Oy

    Sibeliuksenkatu 3, FORSSA

    010 256 1309 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!