Postipojankuja 3 A, Mäntylä, Oulu

Velaton myyntihinta 183 300 € Myyntihinta: 96 740 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
46,5 m2
2h + kk + s

Mäntylän Kanerva yhdistää metsäisen naapuruston ja kaupunkiasumisen! Syksyllä 2022 valmistunut Hartelan rakentama kohde odottaa nyt uusia asukkaita. Kaupungin vuokratontille rakentuneessa talossa on 30 asuntoa, joissa on fiksua väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet, jotka tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen. Mukavuuden täydentävät kotien tyylikkäät ja modernit materiaalit sekä nykyaikainen varustelu. Kanervassa autot pysäköidään parkkialueelle piha- ja katospaikoille. Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Kalustetussa esittelyasunnossa sinulla on mahdollisuus tutustua, miltä uudiskohteen koti näyttäisi valmiina. Samalla näet kuinka kalustus voisi sijoittua uuteen asuntoon sekä Hartelassa käyttämiämme pintamateriaaleja. Olisiko tässä sinun uusi kotisi tai sijoitusasuntosi? Mikäli kiinnostuit kohteesta ja haluat sopia esittelyn, niin olethan yhteydessä: Terhi Heikkilä 040 7208 223 terhi.h.heikkila@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  538218
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Postipojankuja 3 A, 90150 OULU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + kk + s
  Asuinpinta-ala
  46,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  46,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2022
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  4/5
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On, lasitettu
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  183 300,00 €

  Myyntihinta

  96 740,00 €

  Lainaosuus

  86 560,00 €

  Neliöhinta

  3 941,94 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 86 560,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  241,80 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 036,60 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 278,40 € /kk

  Muut maksut

  Vesimaksuennakko on 20 €/hlö/kk, ja se tasataan kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 3,72 €/m³ ja lämmin vesi 9,00 €/m³. Mediavastike 6 €/asunto/kk sisältää kiinteistölaajakaistaliittymän 100/100 mb/sek sekä kaapelitelevision perusmaksun ja sitä peritään kaikilta asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta käytöstä riippumatta Arvio hoito- ja rahoitusvastikkeista perustuvat 5/2023 korkokannan mukaiseen arvioon ja yhtiökokouksen päätöksiin 5/2023. Yhtiölainan todellinen korko ja luoton muut ehdot määrittävät perittävän rahoitusvastikkeiden suuruuden, joka saattaa olla arvioitua suurempi. Laina-aika: rakennusaika + 1 v. + 23 v. Korkosidonnaisuus: valmistumisen jälkeen Eb12 kk + 1,30 %-yksikköä, vähintään marginaali. Pankilla on oikeus tarkistaa marginaalia viiden vuoden välein. Arvio rahoitusvastikkeista perustuvat tämänhetkisen korkokannan mukaiseen arvioon (5/2023) ja lainan todellinen korko ja luoton muut ehdot määrittävät perittävän rahoitusvastikkeiden suuruuden, joka saattaa olla arvioitua suurempi. Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä kahden kuukauden ylim. yhtiövastike. Hallituksella on oikeus muuttaa rahoitusvastike korkotasoa vastaavaksi. Lyhennysvapaan (1 v.) jälkeen alkavat tasalyhennykset suoritetaan kuukausittain. Osakaslyhennykset rahastoidaan ja tehdään yhdellä kertaa kaikille. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa. Valmistumisen jälkeen lainaa voi lyhentää yhtiöjärjestyksen mukaisesti hallituksen määräämällä tavalla ottaen huomioon yhtiölainan ehdot.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva
  Isännöitsijä
  Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy, p. 020 748 0200, asiakaspalvelu@kiinteistotahkola.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  31
  Autopaikat
  9 kpl, 14 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla kytkettynä huoneiston sähköön.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 477 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Oulun kaupunki
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.12.2081
  Kaavoitus
  Asemakaava. Oulun kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Sale Mäntylä 54 m. Lidl Hiironen 1,00 km. Sale Höyhtyä Oulu 1,64 km. K-Supermarket Joutsensilta 1,95 km. Säästökuoppa Joutsensilta 2,03 km. Koulut: Alakoulut: Lintulammen koulu 1,14 km, Kaukovainion koulu 1,59 km. Yläkoulut: Pohjankartanon koulu 2,65 km. Lukiot: Oulun kaupunki aikuislukio 2,67 km. Kastellin lukio 2,67 km. Päiväkoti: Mäntylä-Snellmanin päiväkoti 122 m. Lintulan päiväkoti 502 m. Ouluhalli 2,62 km. Liikunta- Ja Viihdekeskus Oz Max Oy 2,77 km. Raksilan Tekojääkentän Katsomo Kiinteistö Oy 3,48 km. Fressi Heikinkatu 3,64 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Snellmankoti E 53 m

  Lisätiedot

  Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervalle osoitettuja piha-alueella sijaitsevia autopaikkoja on yhteensä 23 kappaletta, joista 9 sijaitsee tontin piha-alueen autokatoksessa (myyty) ja 14 avopysäköintipaikkoina. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Avopysäköintipaikoista yksi on LE-AP. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasioin. Yhtiöiden yhteisessä käytössä on 4 vieraspysäköintipaikkaa. Osa autokatospaikoista on mahdollista varustaa asukkaan lisä- ja muutostyönä sähköautojen latauspisteellä yhteistyössä taloyhtiön kanssa. Autopaikkaosakkeen haltija maksaa latauslaitteen asentamisen kustannukset ja latauspisteen kuluttaman sähkön yhtiön sähkösopimuksen mukaisilla kustannuksilla.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Poratie 4, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!