Hämeentie 2 B, Keskusta, Forssa

Velaton myyntihinta 142 000 € Myyntihinta: 115 033 €
Käyttöönottovuosi 1943
Pinta-ala
110 m2
3h, k, s

Ihastuttava ja kauniisti remontoitu koti paraatipaikalla vapautuu heti kaupanteossa!

Kodin materiaalit ovat onnistuneesti valittu ja harmoninen sävymaailma on rauhoittava. Sama tyyli jatkuu läpi asunnon, tunnelma on seesteinen. Viehättävän ulkonäön lisäksi kodissa on hulppeat neliöt. Katon ollessa normaalia korkeammalla, väljyys ja tilantunne korostuu entisestään.

Sisään astutaan tilavaan eteiseen, jossa on hyvin säilytystilaa ja erillinen wc. Lasiliukuovien taakse mahtuu hyvin päällysvaatteet ja kengät.

Eteisestä vasemmalle avautuu hyvin yhteen toimivat ruokailutila ja keittiö. Keittiö on raikkaan valkoinen ja käytännöllinen saareke toimii samalla tilanjakajana. Olohuoneen, niin kuin jokaisessa huoneessa olevien laajojen ikkunapintojen ansiosta valo tulvii sisään. Asumismukavuutta lisäämään kotiin on asennettu vuonna 2020 kaksi ilmalämpöpumppua. Toinen on olohuoneessa ja toinen kooltaan suuremmassa makuuhuoneessa.

Sama sisustustyyli jatkuu kylpyhuoneen laatoituksessa. Kylpyhuone on tilava ja säilytystilaa löytyy hyvin. Suihkuja on kaksin kappalein ja tietenkin sauna. Sitten on vielä oma soppensa kodinhoitoon ja pyykkäykseen.

Asunto sijaitsee 1943 valmistuneessa Puistolinnassa, jonka jokainen paikkakuntalainen tietää muun muassa siitä, että työmaalla työskenteli paljon naisia. Talon julkisivu on saneerattu ja 2021 valmistui mittava remontti, jossa uusittiin muun muassa käyttövesi-putket ja viemärit sukittamalla. Puistolinna on monelle keskustan maamerkki.

Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely.

Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi.

Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    535307
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Hämeentie 2 B, 30100 FORSSA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    110 m2
    Kokonaispinta-ala
    110 m2
    Käyttöönottovuosi
    1943
    Kerros
    4/4
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    115 033,10 €
    Velaton hinta
    142 000,00 €
    Lainaosuus
    26 966,90 €
    Neliöhinta
    1 290,91 €
    Hoitovastike
    407,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    264,76 €/kk
    Yhtiövastike yht
    671,76 €/kk

    Taloyhtiössä huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus lukemien mukaan. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen päättämään ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä, mikäli se on taloyhtiön maksuvalmiuden säilyttämiseksi tarpeellista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, erillinen wc, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuonetiloissa, sähköinen, kiinteät valaisimet, Kylpyhuonekaapisto.

    Säilytystilat

    Muu erillinen varasto

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti, maalattu/laatta. Olohuone: laminaatti, maalattu/tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, maalattu/tapetti. Makuuhuone 2: laminaatti, maalattu. Sauna: laatta, puupaneli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Wc: laatta, laatta/maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Forssan Puistolinna
    Isännöitsijä
    Retta Services Oy / Retta Isännöinti Forssa p. 010 228 7350 / Kangashaka Hannele
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    29
    Liikehuoneistoja
    17
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    1 371 m2
    Taloyhtiössä on
    Pyörävarasto, kaapeli-TV, säilytysullakko, huoneistokohtaiset varastot, valokuitu

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    Hissien peruskorjaus 1997. Pohjaviemäreiden pinnoitus (noin 60m) 2004. Vesikaton pintahuopa uusittu 2005. Etelään päin olevien ikkunoiden ulkopintojen huoltomaalaus 2006. Jätekatoksen rakentaminen 2006. Julkisivujen saneeraus, rappausten paikkakorjaus ja julkisivun maalaus 2009. Pysäköintialueen osittainen asfaltin uusiminen 2014. Kiinteistön lukituksen uusiminen Abloy Sento-järjestelmällä 2017. Käyttövesijohdot on uusittu koko kiinteistön osalta komposiittiputkilla. Kiinteistö on varustettu etäluettavalla vedenmittausjärjestelmällä, jossa kylmä- ja lämmin vesi mitataan huoneistokohtaisesti. Kiinteistön vesikalusteita on uusittu tarpeen mukaan. Porraskäytäviin ja huoneistoihin on rakennettu rakennusaineiset koteloinnit ja porraskäytävät on maalattu. Kiinteistön 13 märkätilaa on peruskorjattu 2021. Viemärit on saneerattu sukittamalla. Sukkasujutus–menetelmässä vanhan viemärin sisään on asennettu epoksihartsilla kyllästetty huopasukka, joka muodostaa itsestään kantavan viemärin vanhan viemärin sisään. Lattiakaivot on joko uusittu tai pinnoitettu 2021. Kaukolämpölaitteisto ja huonokuntoiset patterit on uusittu. Lämmitysverkostoon on tehty tasapainotus ja säätö, linjasulku- ja säätöventtiilit on uusittu 2021. Sähköjärjestelmät on uusittu pääkeskuksen, mittauskeskusten ja nousujohtojen osalta. Asunnoissa on tehty vedenmittauksen sähkötyöt. Lisäksi kiinteistöön on asennettu uusi tietoliikenneverkko ja antenniverkko on peruskorjattu. Porrashuoneiden valaistusta on parannettu 2021.. Asunnon remontit: Asunnossa tehty huoneistoremontti, samalla rakennettu sauna 2015-2016. Lisäremontteja tehty vielä 2020-2021.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kuvaus korjaustarpeesta vuosina 2023-2027: Suositeltu 2024: Yhteiset tilat, peruskorjaus: Kellarin yhteiskäytössä olevien tilojen kunnostus ja pihakannen vedeneristys. Kellaritilojen rakenteet ja pinnat ovat osittain huonossa kunnossa mm. aikaisemman kosteusrasituksen vuoksi. Piha-alueen päällysteet ja päällysrakenteet, kunnossapitokorjaus: Lämmönjakohuoneen päällä olevan pihakannen vedeneristys on puutteellinen. Pihakannen betonirakenteiden kunto on tutkittu vuonna 2020. A. Ilmanvaihtojärjestelmä peruskorjaus. Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmä ei ole yhtenäinen. Hormeihin on rakennuksen elinkaaren aikana tehty muutoksia ja liitetty erilaisia IV-laitteita, minkä seurauksena ilmanvaihto ei toimi oikein kaikissa kiinteistön osissa. Havaittujen ongelmien korjaaminen vaatii asiantuntevaa korjaussuunnittelua. B. Ikkunat, parvekeovet tai parvekkeet. Ikkunoiden, liikehuoneistojen ulko-ovien ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. Ikkunoiden, liikehuoneistojen ulko-ovien ja tuuletusparvekkeiden ovien kuntoa tarkkaillaan ja havaintojen mukaan päätetään hankkeen laajuus ja ajankohta. Hallitus on pyytänyt alustavan kustannusarvion uusimisen kustannuksista, jonka jälkeen tehdään esitys uusimisen ajankohdasta. C. Yläpohjarakenteet ja vesikatto varusteineen, kunnossapitokorjaus: Vesikaton kunnon tarkkailu ja tarvittavat korjaustoimet. D. Piha-alueen päällysteet ja päällysrakenteet, kunnossapitokorjaus: Pihan viheralueiden ja kulkuväylien kunnostus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 034 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Forssan kaupunki

    Lisätiedot

    Huoneistossa on osakkaan rakennuttama sauna. Osakas vastaa saunan kunnossapidosta ja sen aiheuttamista mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista yhtiön kunnossapitotöiden yhteydessä. Vastuu siirtyy uudelle osakkaalle. Huoneistossa osakkaan jälkiasentama ilmalämpöpumppu. Laitteen asennuksesta ja kunnossapidosta on laadittu taloyhtiön ja osakkaan välille vastuunjakosopimus, joka tulee siirtää osakesiirron yhteydessä seuraavalle osakkaalle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Forssa OP Koti Lounaismaa Oy

    Sibeliuksenkatu 3, FORSSA

    010 256 1309 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!