Tuomaanojantie 48, Kämmenniemi, Tampere

Velaton myyntihinta 75 000 € Myyntihinta: 75 000 €
Pinta-ala
5 500 m2

Koti elinvoimaiseen Kämmenniemeen!

Kämmenniemessä asut vain pienen matkan päässä Tampereen palveluista mutta täysin omassa rauhassa kauniin luonnon ympäröimänä. Tällä paikalla saat kotiisi järvimaiseman ja rakentamisen aloittaminen on helppoa, sillä maapohja on nuorta metsää ja sähkölinja- sekä vesirunkolinja kulkevat tien toisella puolella.

Myynnissä oleva vähintään 5500 m2 suuruinen rakennuspaikka/määräala on merkitty aluekarttaan keltaisella ja myös paikan päällä tontin summittaiset rajat on merkitty keltaisella nauhalla. Alueen tarkka pinta-ala sekä rajat selviävät lohkomistoimituksessa. Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 m2. Paikalle saa rakentaa enintään yhden kaksikerroksisen asuinrakennuksen, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Lisäksi yksikerroksiset talousrakennukset ovat sallittuja.

Kämmenniemen taajamasta löytyy neuvola- ja terveyspalveluja, ala- ja yläaste, päiväkoti, kirjasto, nuorisotila, seurakuntatalo, päivittäistavarakauppa, asiamiesposti, sivuapteekki, kampaamo, kukkakauppa ja Kessan baari. Sisaruspohjan uimapaikalle on matkaa noin 800 metriä ja venelaiturissa on kaupungin venepaikkoja (yhteys Näsijärveen). Viitapohjantietä pitkin liikennöi bussivuoroja kouluaikoina useampi vuoro päivässä ja alueen lapsille Tampereen kaupunki tarjoaa koulukuljetuksen. Kämmenniemen kylältä löytyy harrastustoimintaa myös mm. vpk, partio ja Teiskon Urheilijoiden harrastustoimintaa. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet hevosharrastajille, kalastajille tai metsästyksestä kiinnostuneille.

Tervetuloa tutustumaan uuden kotisi paikkeille joko välittäjän kanssa tai itsenäisesti! Mahdollista myös vaihtaa metsätilaan, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  525543
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Tuomaanojantie 48, 34240 KÄMMENNIEMI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  75 000,00 €
  Kiinteistövero
  kiinteistövero määräytyy myöhemmin rakennettavan alan ja muiden seikkojen perusteella

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 500 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Tampereen kaupunki, Frenckell Tampereen kaupunki, Frenckell
  Rakennusoikeus
  500 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Määräala on rakentamaton

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Veden runkolinja tien toiselta puolelta.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Sisaruspohjan alueen vesiosuuskunta, liittymämaksu 3900 euroa
  Viemäri
  Ei
  Lisätietoa viemäristä
  Rakennukselle tulee tehdä oma jätevesijärjestelmänsä
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: ruokakauppa Kämmenniemessa n. 10km. Koulut: Kämmenniemessä n. 10km. Taksikyyti esikoululaisille ja ekaluokkalaisille. Päiväkoti: Kämmenniemessä n. 10km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 1,5km

  Lisätiedot

  Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 15 prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta kuitenkin enintään 500 neliömetriä. Asuntokäyttöön tarkoitetulle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Asuinrakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa asumiseen liittyviä yksikerroksisia talousrakennuksia. Rakennuksen pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaisia tiloja voidaan sijoittaa maanpinnan alapuolelle tai ullakon tasolle, mikäli se rakennus, rakennuksen käyttötarkoitus sekä soveltuminen rakennettuun ympäristöön huomioon ottaen on mahdollista. Rakentamiseen osoitetusta kerrosalasta voidaan käyttää enintään 40 prosenttia rakennuspaikalle sijoitettavia, ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia työskentely- ja teollisuustiloja varten.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!