Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Jaakko Korpela

Arviointiasiantuntija LKV, KiAT, AKA(a)
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: AKA (a), auktorisoitu kiinteistöarvioija 2015. Kiinteistönvälittäjä LKV 2010. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2009. Markkinointitutkinto MKT, Markkinointi-instituutti, Helsinki 1989. Yo-merkonomi/markkinointilinja, Kuopion kauppaoppilaitos 1983.Ylioppilas, Kemin lukio 1979.
Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Olen aina toiminut myyntialalla asiakkaiden parissa. Pisimmät työurani olen tehnyt Fazer Makeiset Oy:n palveluksessa (12 vuotta) hoitaen merkkituotteiden myyntiä (Fazerin sininen, Geisha, Wiener Nougat jne.) ja markkinointia Itä-Suomessa sekä Disneyn jakeluorganisaatiossa( Buena Vista Home Entertainment) elokuvien parissa noin 10 vuotta hoitaen Disneyn DVD- ja VHS- elokuvien jakelua ja markkinointia Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomessa. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut 12 vuotta ja samalla olen kouluttanut itseäni tässä haastavassa ja aikaavievässä ammatissa työn ohella paljon. Tällä hetkellä teen pääasiassa kiinteistöjen arviointeja (virallisia arviokirjoja) ja asiakkaina ovat mm.pankit, yksityishenkilöt, asianajotoimistot, yritykset, perikunnat, seurakuntayhtymät jne. Myyntikohteina hoidan lähinnä liiketiloja ja teollisuus/tuotantohalleja.

Nimeni on Jaakko Olavi Korpela. Olen syntynyt vuonna 1960. Muutin Kuopioon vuonna 1979 jalkapalloa pelaamaan ja kaupunki kaupunginosineen on minulle tuttu, olenhan asunut täällä jo 40 vuotta. Itse asun tällä hetkellä Pitkälahti/Petonen suunnalla omakotitalossa, jossa perheemme on asunut jo 31 vuotta. Harrastan kesäisin mökkeilyä ja myös kalastelen Puutossalmen lossin kupeessa olevassa Eteissaaressa. Saaressa meidän perhe on viettänyt kesät jo 40 vuotta. Syksyisin aloitan avantouinnin, jota olen harrastanut 16 vuotta. Käyn joka arkipäivä aamuisin avannossa ennen töihinmenoa. Meillä on pieni yhdistys, Petosen Talviuimarit ry joka pitää lämmintä koppia ja avantoa avoinna Kirveslahden uimarannalla, tervetuloa mukaan! Harrastan myös vielä jonkin verran jalkapallon pelaamista sekä sählyä. Perheeseeni kuuluvat vaimoni Jaana sekä jo omillaan asuvat pojat Jason ja Jeremias. Koiria perheessämme on aina ollut, nykyään meillä haukkuu aikuisena adoptoitu kooikerhondje eli koikkeri Eppu, joka on 6- vuotias uros. Eppu oli ollut meillä "hoidossa" noin 3 vuotta ensimmäisistä 4 elinvuodestaan, kunnes vihdoin hän tuli "ikiomaksi" perheenjäseneksi. Pidän työstäni ja olen saanut tuloksia aikaan. Ota reilusti yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi asuntoasioissa. Yhteystietoni on puhelin 050-5624247 ja jaakko.korpela@op.fi

Ollaan yhteyksissä!

KuopioOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet