Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Jaakko Korpela

Arviointiasiantuntija AKA(a), LKV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: AKA (a), auktorisoitu kiinteistöarvioija 2015. Kiinteistönvälittäjä LKV 2010. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2009. Markkinointitutkinto MKT, Markkinointi-instituutti, Helsinki 1989. Yo-merkonomi/markkinointilinja, Kuopion kauppaoppilaitos 1983.Ylioppilas, Kemin lukio 1979.
Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Olen aina toiminut myyntialalla asiakkaiden parissa. Pisimmät työurani olen tehnyt Fazer Makeiset Oy:n palveluksessa (12 vuotta) hoitaen merkkituotteiden myyntiä (Fazerin sininen, Geisha, Wiener Nougat jne.) ja markkinointia Itä-Suomessa sekä Disneyn jakeluorganisaatiossa( Buena Vista Home Entertainment) elokuvien parissa noin 10 vuotta hoitaen Disneyn DVD- ja VHS- elokuvien jakelua ja markkinointia Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomessa. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut noin 13 vuotta ja arviointiasiantuntijana noin 6 vuotta samalla olen kouluttanut itseäni. Tällä hetkellä teen pääasiassa vain kiinteistöjen arviointeja (virallisia arviokirjoja) ja asiakkaina ovat mm. pankit, yksityishenkilöt, asianajotoimistot, yritykset, perikunnat, seurakuntayhtymät jne. Myyntikohteina hoidan lähinnä liiketiloja ja teollisuus/tuotantohalleja.

Nimeni on Jaakko Olavi Korpela. Olen Kuopioon muutanut vuonna 1979. Harrastuksina mm. avantouinti (19 vuotta), valokuvaus, mökkielämä kaikkine siihen liityvine oheistoimineen ja Eppu- koiran ulkoilutus ja palvelu.

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31 70110 KUOPIO

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Vakuusarviointi -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Jaakko Korpela
Arviointiasiantuntija AKA(a), LKV, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.