Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Jaakko Korpela

Arviointiasiantuntija LKV, KiAT, AKA(a)
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: AKA (a), auktorisoitu kiinteistöarvioija 2015. Kiinteistönvälittäjä LKV 2010. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2009. Markkinointitutkinto MKT, Markkinointi-instituutti, Helsinki 1989. Yo-merkonomi/markkinointilinja, Kuopion kauppaoppilaitos 1983.Ylioppilas, Kemin lukio 1979.
Matkapuhelin: +358 50 562 4247 jaakko.korpela@op.fi

Olen aina toiminut myyntialalla asiakkaiden parissa. Pisimmät työurani olen tehnyt Fazer Makeiset Oy:n palveluksessa (12 vuotta) hoitaen merkkituotteiden myyntiä (Fazerin sininen, Geisha, Wiener Nougat jne.) ja markkinointia Itä-Suomessa sekä Disneyn jakeluorganisaatiossa( Buena Vista Home Entertainment) elokuvien parissa noin 10 vuotta hoitaen Disneyn DVD- ja VHS- elokuvien jakelua ja markkinointia Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomessa. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut noin 16 vuotta ja samalla olen kouluttanut itseäni tässä haastavassa ja aikaavievässä ammatissa työn ohella paljon. Tällä hetkellä teen pääasiassa vain kiinteistöjen arviointeja (virallisia arviokirjoja) ja asiakkaina ovat mm. pankit, yksityishenkilöt, asianajotoimistot, yritykset, perikunnat, seurakuntayhtymät jne. Myyntikohteina hoidan lähinnä liiketiloja ja teollisuus/tuotantohalleja.

Nimeni on Jaakko Olavi Korpela. Olen Kuopioon muutanut vuonna 1979. Harrastuksina mm. avantouinti (17. vuosi alussaan), pingis, mökkielämä kaikkine siihen liityvine oheistoimineen (eli puunhakkuu, korjaushommat, kalastus ja rakentaminen) ja Eppu- koiran ulkoilutus ja palvelu.

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO

Asiakaspalautteet