Matkapuhelin: 050 520 4694 linda.arveli@op.fi

Linda Arveli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: Oikeustieteen maisteri OTM, Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Matkapuhelin: 050 520 4694 linda.arveli@op.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012. Vuosien varrella olen asunut Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joten tunnen kulmat hyvin idästä länteen.

Koti on meille kaikille elämän suurimpia hankintoja, ja asuntokaupassa on usein mukana myös paljon tunteita. Olen mukana asunnonvaihdossasi alusta loppuun hoitaen prosessin hienotunteisesti ja tehokkaasti. Työssäni minulle on tärkeintä, että kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, ja siitä kiinteistönvälityksessä pitkälti on kysymys, ei pelkästään myymisestä! Paras palkinto työstä on, kun vanha asiakas ottaa uudestaan yhteyttä. Silloin tietää tehneensä jotain oikein.

Kaikki asumiseen ja asuntoihin liittyvä on kiinnostanut minua lapsesta saakka. Katsoin televisiosta Remontti-Reiskaa ja luin Hesarin asuntosivuja. Lapsuuden kodissa syntyi myös kiinnostus sisustamiseen ja arkkitehtuuriin. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt niin asuntosijoittamisesta, remontoinnista kuin rakentamisestakin. Kiinteistönvälityksen aloitin sivutoimisesti juristin työn ohella, mutta nälkä on kasvanut vuosien varrella ja ala on vienyt kokonaan mukanaan.

Juristin työssä kokemusta on kertynyt verotuksesta sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisista asioista. Vahvuuteni onkin laaja-alainen asiantuntemus. Olen hoitanut mm. kuolinpesien asioita kokonaisvaltaisesti, jolloin kaikki asiakkaan kannalta olennaiset seikat on tullut huomioiduksi ja esimerkiksi verotukselliset kysymykset käytyä huolellisesti läpi.

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa perheen kanssa. Lomalla suuntaamme yleensä mökille Etelä-Pohjanmaalle tai Lapin maisemiin. Kun haluan hengähtää hetken, minut löytää todennäköisesti joogamatolta.

Hoidan jokaisen toimeksiannon samalla tarkkuudella ja asiantuntemuksella. Juristitaustani takaa, että asiat menevät oikein alusta loppuun eikä sattuman varaan jää mitään. Luotettu OP Koti ja koko OP Ryhmä taustalla tukevat tätä palvelulupausta.

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Mikonkatu 13 00100 HELSINKI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Helsinki Mikonkatu -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Linda Arveli
Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, Kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.