Asunto Oy Turun Fabriikin Friida

Vapaita asuntoja 22 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Koti korttelin uusimmasta talosta!

OP Koti tuntee Logomon seudun. Joulukuussa 2023 valmistuneissa Fabriikin Friidan kodeissa nautitaan kulttuuritarjonnan läheisyydestä ja uuden yhtiön huolettomuudesta. Täältä on ratapihan yli kulkevan Logomon sillan ansiosta keskustan palveluiden ääreen alle kilometrin matka.

Tämän kuusikerroksisen talon valoisissa ja materiaaleiltaan ajattomissa huoneistoissa olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran oleskelutilan, joka valtaosassa asuntoja jatkuu tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Asuinhuoneiden lattialämmitys vapauttaa seinät sisustamiseen. Osassa koteja on arjen luksuksena ikioma sauna! Kuusikerroksisessa yhtiössä on muuntuvia ja toimivia kerrostaloasuntoja yksiöistä ja kaksioista eri kokoisiin kolmioihin. Kysy mahdollisuutta ostaa oma autopaikka autohallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kodin asuinkerroksesta

Friidan sijainti Fabriikin sydämessä on erinomainen. Tämä talo on korttelin viimeinen, eli koko kortteli on viimeistelyä vaille valmis. Kerrostalo rajautuu eteläsivultaan Tenderipuistoon. Vehreässä puistossa on lasten leikkipaikka, tilat oleskeluun ja liikuntaan sekä picnic- ja pelialueet. Suojaisa yhtiön oma korttelipiha ovat katutasoa ylempänä. Logomon puoleisissa asunnoissa nautitaan iltapäivän auringosta. Pohjolan kaupunginosan palvelut sekä päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Päärautatieasema ja linja-autoasema ovat noin kilometrin päässä. Pyörällä pääsee liikkumaan nopeasti, esimerkiksi yliopistolle vain noin 10 minuutissa. Helsingin ja Tampereen moottoriteille on hyvät yhteydet ja autoille on tilaa kotikorttelin autohallissa.

Yhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuivaushuone, talovarasto, tekniset tilat, irtaimistovarasto ja väestönsuoja. Polkupyörien huolto- ja pesutilalla varustettu ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone ovat autohallin välittömässä läheisyydessä. Elisan 25 megan laajakaistayhteys ja kaapeli-tv sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vesikiertoinen lattialämmitys on nykyaikainen lämmönjakotapa ja huoneistokohtainen ilmanvaihto huolehtii raikkaasta sisäilmasta. Vastavalmistuneessa talossa asuminen huoletonta: vuositarkastukset ovat seuraava kunnossapitotyö.

Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, maksaa YIT kumppanipankista ottamallesi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja välittäjältäsi.

Tervetuloa ihastumaan näihin kauniisiin koteihin, varaa oma esittelyaikasi!

Kohteen myyntitiimi sinua varten:

Jori Anttila LKV 040 5751050 Jukka Hairisto LKV 050 331 6181 Piia Lipponen LKV 045 344 6244 Lea Timonen LKV 050 5599012 Sanna Varjanne LKV, yhteyspäällikkö 040 756 9496

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@op.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Arviokäyntimme myyntiä varten on maksuton. Samalla kerromme lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta ja saat henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 22 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Fabriikin Friida
Katuosoite
Veturikatu 12, Pohjola, Turku
Isännöitsijä
Asuntopehtoori Isännöinti Oy. Isännöitsijänä toimii Sanna Pukkala p. 050 511 8897
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
45
Liikehuoneistoja
1
Liikehuoneistojen pinta-ala
86 m2
Autopaikat
18 kpl
Taloyhtiössä on
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, jätehuone, irtaimistovarastot
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Rakennuksen Tenderipuiston ja Konepajanaukion puoleinen julkisivu tehty pääosin betonielementtipintaisena, osittain paikalla muurattuna punatiilestä sekä osittain tiililaattaverhottuna. Pihakannen sekä Veturikadun puoleiset julkisivut pääosin paikalla muurattuna punatiilestä.
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Ilmanvaihto asuntokohtaisilla, lämmön talteenotolla varustetuilla ilmanvaihtolaitteilla. Ilmavaihtolaite on asunnon pesuhuoneessa. Ilmanvaihdon säätö on liesikuvussa ja siinä on tehostusmahdollisuus. Rakennus liitetty alueen kaasutunnistusjärjestelmään.
Energialuokka
B 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 28.10.2031

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 079 m2
Omistus
Oma
Kaavoitus
Asemakaava. Turun kaupunki, kaavoitusyksikkö

Lisätiedot

Uuden omistajan on itse rekisteröitävä omistuksensa huoneistotietojärjestelmään ja maksettava kulloinkin voimassa olevan maksuasetuksen mukainen rekisteröintimaksu.

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä