Seuraava esittely 10.12. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.

Asunto Oy Kurttilan Metsätähti

Vapaita asuntoja 2 kpl
Käyttöönottovuosi 2025

Kolme ensimmäistä varaajaa saa 12 kk hoitovastikkeet kaupan päälle!

OP KOTI TUNTEE KURTTILAN VIIHTYISÄT PERHEKODIT NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA - ASUNTO OY KURTTILAN METSÄTÄHTI! Espoon Kurttilan idyllisen omakotitaloalueen sydämeen monipuolisten palveluiden, harrastusten ja luonnon äärelle on rakenteilla paritaloyhtiö, josta on nyt myynnissä kaksi uutta Sievi Asuntojen paritalokotia.

LAADUKASTA JA ENERGIATEHOKASTA ASUMISTA Asuntojen pohjaratkaisuissa on panostettu asuintilojen toimivuuteen ja energiaystävälliseen asumiseen. Talosta löytyy kaikki tarvittavat tilat arkeen ja luksusta tuovat etelän suuntaan avautuvat suuret asuntokohtaiset piha-alueet terasseineen. Metsätähden lämmitysmuotona on maalämpö, mikä takaa asukkaille alhaiset asumiskustannukset. Jokaisessa asunnossa on myös varaus aurinkopaneeleille sekä sähköauton lataamislaitteille.

MONIPUOLISET MATERIAALIVALINNAT Kurttilan Metsätähdessä pääset valitsemaan laajasta sisustusvalikoimasta juuri teille sopivat sisustusvaihtoehdot. Erilaisia lattiamateriaaleja, laatoitusvaihtoehtoja ja kaikille omaa värimaailmaa löytyy valikoimasta runsaasti.

MONIMUOTOINEN LUONTO JA HARRASTUSMAHDOLLISUUDET LÄHELLÄ Kurttilan upea luonto tarjoaa loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Espoon Rantaraitti tarjoaa ulkoilijoille upeat puitteet liikkumiseen aina Keilalahteen asti. Kesäisin golffaat Espoo Golfin upeilla kentillä (EGS). Talvella täältä löytyvät hiihtoladut, joita pitkin pääset Espoon Keskuspuistoon asti. Kallvikin rannassa on talvisin myös avantouintimahdollisuus ja konttisauna.

HYVÄT PALVELUT JA SUJUVAT KULKUYHTEYDET Kurttilan merellinen pientaloalue on lapsiperheiden suosima aluetta. Täältä löydät mm. uimarannan, monipuoliset ulkoilualueet, suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut sekä yhteisöllisen asuinympäristön ja kattavat palvelut. Vieressä on suosittu pizzeria Edvin, Lasihytin päivittäispalvelut, Maxin Kala sekä Kauklahden keskustassa perinteinen Halmeen leipomo ja kahvila sekä lihakauppa Orden. Kurttila sijaitsee kahden valtaväylän; Kehä III ja Länsiväylä välimaastossa, autolla pääsee sujuvasti joka puolelle pääkaupunkiseutua. Myös julkisilla on Kurttilasta helppo liikkua, sillä liittymälinjalla pääset vain muutamassa minuutissa Kauklahden juna-asemalle tai Kivenlahden metroasemalle.

ONNELLISTA ASUMISTA KEHITTYVÄSSÄ KURTTILASSA Kurttila on kehittynyt viime vuosina nopeasti ja se on etenkin perheiden suosima asuinalue. Idyllisestä ja kauniista Kurttilasta löytyy useita historiallisia kartanoita maalaismaisine pihapiireineen, mutta myös paljon uutta ja modernia tarjoten asukkailleen nykyaikaiset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Yhteisölliseen asumiseen on helppo ihastua. Tervetuloa asumaan Asunto Oy Kurttilan Metsätähteen! Valmistuminen on arviolta 2025. Hanke toteutetaan RS- kohteena - varaa oma kotisi heti!

Lisätiedot ja esittelyt: Petra Mantere, petra.mantere@op.fi, p. 050 365 1765 Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi, p. 050 441 3464 Mikko Piitulainen, mikko.piitulainen@op.fi, p. 040 564 7774

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 2 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kurttilan Metsätähti
  Katuosoite
  Juppinlaita 11, Kurttila, Espoo
  Asuinhuoneistoja
  5
  Taloyhtiössä on
  Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. ULKOSEINÄT Ulkoseinät on paneeliverhottu julkisivupiirustusten mukaan, joissa on tuuletusväli, tuulensuoja, runko + eriste noin 200 mm, höyrynsulkumuovi, runko + eriste noin 50 mm ja kipsilevy 13 mm + pinnoite.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. YLÄPOHJA JA VESIKATE Tiilikate on julkisivupiirustusten mukaan, yläpohjan rakenne on ruoteet, aluskate, puuristikot, puhallusvilla 400 mm, 100 mm levyvilla, höyrynsulkumuovi ja koolaus. Pinnoitteena maalattu kipsilevy / valkoinen MDF -paneeli.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. LÄMPÖ JA VESI Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 405 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 14.12.2072
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupungin kaavoitus, www.espoo.fi.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-Supermarket Lasihytti 0,800 km, Maxin kala 0,800 km, Lidl 1,6 km Halmeen kahvila 2,8 km, Kauppakeskus Lippulaivan kattavat palvelut noin 8 km, Edvin pizzeria 0,550 km. Koulut: Kungsgårds Förskola 0,500 km Kauklahden koulu 2,2 km. Päiväkoti: Päiväkoti Lintukoto 0,500 km. Kauklahden urheilukenttä 1,5 km, Espoon jalkapallohalli 2,5 km, Kallvikin uimaranta 2,5 km Peuramaan laskettelurinne 16 km. Useita golf-kenttiä lähistöllä mm. Espoon Golf kenttä (EGS) 3,8 km, Sarfvik 9 km, Hirsala golf 12 km, Peuramaa 16 km, Kurk golf 16 km. Liikenneyhteydet: Kehä III ja Länsiväylä vieressä, Kauklahden juna-asema noin 2 km, Länsimetro 5 km.

  Lisätiedot

  TONTTI Tontti on valinnainen vuokratontti. PIHA-ALUEET Pihalla nurmipintaiset oleskelualueet. paikoitus- ja kulkualueet on pinnoitettu kalliomurskeella AUTOPAIKAT Huoneistoilla on sähköpistokkeella varustetut autopaikat. RAKENNUSTAPASELOSTUS Ennakkomarkkinoinnissa annettavat tiedot ovat alustavia. Urakoitsija pidättää oikeuden vähäisiin, mutta hinnaltaan samanarvoisiin muutoksiin.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä