Asunto Oy Kuopion Luistelija

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2022

Pohjola Rakennus vastaa hoitovastikkeesta ja tonttivuokrasta 4 vuoden ajan. Lisäksi -10 % alennus asunnon velattomasta hinnasta.

Kampanja on voimassa 1.5.2024-30.6.2024 välisen ajan ja koskee muuttovalmiita Asunto Oy Kuopion Luistelijan asuntoja. Saadaksesi kampanjaedun käyttöösi, tee asuntokaupat viimeistään 30.6.2024 mennessä. Kampanjaetu koskee ainoastaan henkilöasiakkaita eikä ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Etuudet eivät siirry asuntoa jälleenmyydessä seuraavalle ostajalle.

Puijon upeiden ulkoilumaastojen vierellä sijaitseva Asunto Oy Kuopion Luistelija on nyt valmis muuttoon! Tämä kolmekerroksinen talo tarjoaa upeita koteja, jotka yhdistävät vanhan Puijonlaakson tunnelman nykyaikaiseen ilmeeseen.

Luistelijan tilavissa kodeissa korostuu tilan tuntu ja lämpö. Valittavanasi on näppäriä yksiöitä ja saunallisia kolmioita. Jokainen koti on hyvin suunniteltu ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Suuret ikkunat tuovat valoa huoneisiin, ja kaikki tilat nauttivat lämmöstä maalämmön ansiosta. Lähes jokaisesta kodista löytyvä leveä, lasitettu parveke tuo lisätilaa maisemista nautiskeluun aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Osassa kodeista nautitaan lisäksi omasta terassipihasta!

Autoilijoille on tarjolla kylmä autohalli, jossa on 29 paikkaa, ja vieraillekin on viisi vieraspaikkaa. Hissillä pääset vaivattomasti autokerroksesta asuinkerroksiin. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot ja lastenvaunu- sekä ulkoiluvälinevarastot tekevät arjesta sujuvaa. Pihalla voit rentoutua oleskelupihalla ja hyödyntää kuntolaitteita.

Sijainti on ihanteellinen luonnon ystävälle, lähellä Puijon Tornia ja upeita ulkoilureittejä. Lisäksi alueella on monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja laaja palvelutarjonta, mukaan lukien kauppakeskus ja terveyspalvelut. Mikäli kaipaa lisää palveluita, Kuopion keskusta on vain muutaman kilometrin päässä. Sinne hurauttaa nopeasti vaikka pyörällä tai usean kerran tunnissa kulkevalla bussilla. Kulkuyhteydet yliopistolle sekä yliopistolliseen sairaalaan ovat myös erittäin hyvät. Lapsiperheet arvostavat Puijonlaaksoa läheisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi myös koulujen sijainnin takia. Opetusta tarjotaan alueella aina päiväkodista ammatti- ja aikuisopistotasolle asti.

Tervetuloa kotiin Luistelijaan, missä yhdistyy moderni asuminen ja luonnonläheinen ympäristö!

TIESITKÖ, ETTÄ VOIT TEHDÄ MYÖS TÄSTÄ KOHTEESTA OMAN HINTATARJOUKSEN JA VÄLITTÄJÄ VIE SEN RAKENNUSLIIKKEELLE EHDOTTAEN KAUPPAA. OLE ROHKEA JA TOIMI HETI, SILLÄ HUONOJA TARJOUKSIA EI OLE!

Kiinnostuitko? Voimme sopia juuri sinulle sopivan esittelyajan paikan päälle. Olen kuulolla 24/7, joten soita tai laita viesti saman tien!

Välittäjänä tässä kohteessa toimii Jari LKV Heikkinen, joka on myös insinööri ja kaupanvahvistaja. Voit ottaa yhteyttä häneen puhelimitse 044 3567 999 tai sähköpostitse jari.heikkinen@op.fi.

Jos haluat tutustua Jariin tarkemmin ja lukea asiakaspalautteita, voit vierailla hänen profiilissaan osoitteessa: https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/kuopio/jariheikkinen

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Kuopion Luistelija
  Katuosoite
  Luistelijantie 4, Puijonlaakso, Kuopio
  Asuinhuoneistoja
  46
  Taloyhtiössä on
  Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, irtaimistovarasto

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 540 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  Ålandsbanken tonttirahasto
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 8.11.2050
  Kaavoitus
  Asemakaava. Kuopion kaupunki

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus Puijontori 450 m. Koulut: Rajalan koulu 1,1, km, Ammattiopisto Savonia 1,2 km, Yliopisto 1,5 km. Päiväkoti: Sinikellon päiväkoti 800 m. Puijon Torni 1 km, Kuopio-halli 1,5 km, uimahalli 2 km, uimaranta 2,3 km.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Kuopio OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

  Maljalahdenkatu 29-31, KUOPIO

  010 258 8505 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä