As. Oy Turun Puuseppä

Vapaita asuntoja 35 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Uutta ja perinteistä käsi kädessä Kärsämäessä

Huolellisesti suunniteltuja koteja rakennetaan aivan vanhan Hellaksen makeistehtaan, nykyisen Leaf Centerin naapuriin.

As. Oy Turun Puusepän talot sijoittuvat Kärsämäen kartanopuiston ja Prykinraiteen puiston väliin Puustellinkadun varrelle. Naapurustolle antaa leimansa Kärsämäen kartano pihapiirinsä idyllisine rakennuksineen.

Hyödynnä kampanjaetu!

Puusepän rakentaminen on jo täydessä vauhdissa, talot harjakorkeudessa ja pihasaunakin paikoillaan, joten nyt on hyvä hetki myös valita se itsellesi mieluisin asunto ja hyödyntää kampanjaetu: kun teet kaupat 31.12. mennessä, maksat nyt vain 5 000 e ja loput vasta kotisi valmistuttua! Muuttamaan uuteen huolettomaan kotiisi pääset kevättalvella 2023.

As. Oy Turun Puuseppä rakennetaan omalle tontille ja se koostuu kuudesta pienkerrostalosta, joihin rakennetaan yhteensä 38 BoKlok -kotia. Huoneistokokoja on valittavanasi kolme erilaista: 44m2 kaksio, 61m2 kolmio ja 74,5m2 neljän huoneen asunto. Jokaiseen kotiin kuuluu joko oma pieni piha tai parveke, molemmissa on lasitusvaraus. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta. Pihalla on myös leikkipaikka. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan. Tarvittaessa lisäautopaikkoja voi ostaa vaikka useammankin.

Aivan kivenheiton päässä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf -areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Leafin pysäkiltä hyppäät Fölin linjan 1 kyytiin, linja-autoreitti vie Kauppatorille. Puusepästä ajaa autolla alle 15 minuutissa Turun keskustaan. Valtaväylät E63 ja E18 ovat tarjoavat sujuvat yhteydet kauemmas.

As. Oy Turun Puuseppä on puutalokortteli, jonka rakennukset istuvat kauniisti vehreään ja idylliseen omakotitalovaltaiseen Kärsämäkeen. Puutaloasuminen on ekologisempi vaihtoehto, lisäksi käytännölliset asuinneliöt, hyvä lämmöneristys, modernit A-energialuokan kodinkoneet ja vesitehokkaat kylpyhuonekalusteet lisäävät näiden kotien ekotehokkuutta. Taloyhtiön yhteinen sauna säästää sekä oman kodin neliöitä että asumiseen kuluvaa energiaa. Yhtiön yhteiset tekniset tilat sekä yhtiön saunatilat sijaitsevat erillisessä talousrakennuksessa. Piha-alueella on pyörien säilytystä varten telineet. Irtaimistovarastot sijaitsevat erillisissä varastorakennuksissa. Historian havinaa tuo suojeltu, punatiilinen kunnostettava pajarakennus.

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhteistyönä kehittämä puurakentamisen konsepti. BoKlok-koteja on rakennettu 25 vuoden ajan ja niitä on jo lähes 13 000 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Isossa-Britanniassa. Meillä Suomessa näistä on yli 400 kotia.

Tervetuloa tutustumaan! Kenties kesällä 2023 herkuttelet mansikat oman yhtiön viljelyspalstalta.

Myyntitiimimme: Jukka Hairisto p. 050 331 6181, Esa Kaasilahti p. 0400 477 947, Kirsi Kivimäki p. 050 478 3158, Minna Mäenpää p. 040 506 0263, Kristiina Raikasniemi p. 050 596 0748, Siiri Saikkonen p. 040 136 5686, Sanna Varjanne p. 040 756 9496.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 35 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As. Oy Turun Puuseppä
Katuosoite
Puustellinkatu 6, Kärsämäki, Turku
Asuinhuoneistoja
38
Autopaikat
Sähköpistokepaikkoja 65 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Huoneistokohtainen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla
Energialuokka
B 2018

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
9 564 m2
Omistus
Oma
Kaavoitus
Asemakaava. Turun kaupunki

Lisätiedot

*maksuehto maksuerätaulukon mukaan. Terassit ja parvekkeet mahdollista lasittaa. Huoneistokohtaiset ja liikuntaesteisten autopaikoilla varauduttu kaapeloinnin osalta sähköautojen hidaslataukseen ja myytävillä paikoilla peruslataukseen (3,6-11 kW). Sähköautojen lataus vaatii osakasmuutoksen latausasemaksi. Muutokset tehtävissä myytäville autopaikoille rakentamisaikana lisähintaan. Tontilla sijaitsee asemakaavamääräyksellä SR-suojeltu pajarakennus. Rakennustöiden yhdeydessä julkisivu, ikkunat ja vesikatto korjataan. Jää kylmäksi käyttämättömäksi tilaksi, jonne sisäänpääsy estetään.

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä