As. Oy Turun Puuseppä

Vapaita asuntoja 38 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Uutta ja perinteistä käsi kädessä Kärsämäessä

Huolellisesti suunniteltuja koteja rakennetaan aivan vanhan Hellaksen makeistehtaan, nykyisen Leaf Centerin naapuriin. As. Oy Turun Puusepän talot sijoittuvat Kärsämäen kartanopuiston ja Prykinraiteen puiston väliin Puustellinkadun varrelle. Naapurustolle antaa leimansa Kärsämäen kartano pihapiirinsä idyllisine rakennuksineen. Rakentaminen on tontilla täydessä vauhdissa ja arvioitu valmistumisaika on ensi keväänä, 31.03.2023.

ENSIESITTELY TYÖMAALLA TIISTAINA 31.5. KLO17 ALKAEN. TERVETULOA!

As. Oy Turun Puuseppä rakennetaan omalle tontille ja se koostuu kuudesta pienkerrostalosta, joihin rakennetaan yhteensä 38 BoKlok -kotia. Huoneistokokoja on valittavanasi kolme erilaista: 44m2 kaksio, 61m2 kolmio ja 74,5m2 neljän huoneen asunto. Jokaiseen kotiin kuuluu joko oma pieni piha tai parveke, molemmissa on lasitusvaraus. Asuntoyhtiöön tulee lisäksi asukkaiden yhteinen pihasauna sekä pienviljelyspalsta. Pihalla on myös leikkipaikka. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autopaikka, joka sisältyy myyntihintaan. Tarvittaessa lisäautopaikkoja voi ostaa vaikka useammankin.

Aivan kivenheiton päässä on urheilu- ja vapaa-ajankeskus Leaf -areena sekä runsaasti viheralueita. Lisäksi alueella on kaksi koulua, päiväkoti ja useita urheilualueita. Leafin pysäkiltä hyppäät Fölin linjan 1 kyytiin, linja-autoreitti vie Kauppatorille. Puusepästä ajaa autolla alle 15 minuutissa Turun keskustaan. Valtaväylät E63 ja E18 ovat tarjoavat sujuvat yhteydet kauemmas.

As. Oy Turun Puuseppä on puutalokortteli, jonka punaiseksi maalatut rakennukset istuvat kauniisti vehreään ja idylliseen omakotitalovaltaiseen Kärsämäkeen. Puutaloasuminen on ekologisempi vaihtoehto, lisäksi käytännölliset asuinneliöt, hyvä lämmöneristys, modernit A-energialuokan kodinkoneet ja vesitehokkaat kylpyhuonekalusteet lisäävät näiden kotien ekotehokkuutta. Taloyhtiön yhteinen sauna säästää sekä oman kodin neliöitä että asumiseen kuluvaa energiaa. Yhtiön yhteiset tekniset tilat sekä yhtiön saunatilat sijaitsevat erillisessä talousrakennuksessa. Piha-alueella on pyörien säilytystä varten telineet. Irtaimistovarastot sijaitsevat erillisissä varastorakennuksissa. Historian havinaa tuo suojeltu, punatiilinen kunnostettava pajarakennus.

BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhteistyönä kehittämä puurakentamisen konsepti. BoKlok-koteja on rakennettu 25 vuoden ajan ja niitä on jo lähes 13 000 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Isossa-Britanniassa. Meillä Suomessa näistä on yli 400 kotia.

Tervetuloa tutustumaan! Kenties kesällä 2023 herkuttelet mansikat oman yhtiön viljelyspalstalta.

Myyntitiimimme: Jukka Hairisto 050 331 6181, Esa Kaasilahti 0400 477 947, Kirsi Kivimäki 050 478 3158, Minna Mäenpää 040 506 0263, Kristiina Raikasniemi 050 596 0748, Siiri Saikkonen 040 136 5686, Sanna Varjanne 040 756 9496.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 38 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As. Oy Turun Puuseppä
  Katuosoite
  Puustellinkatu 6, Kärsämäki, Turku
  Asuinhuoneistoja
  38
  Autopaikat
  Sähköpistokepaikkoja 65 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  9 564 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Turun kaupunki

  Lisätiedot

  *maksuehto maksuerätaulukon mukaan. Terassit ja parvekkeet mahdollista lasittaa. Huoneistokohtaiset ja liikuntaesteisten autopaikoilla varauduttu kaapeloinnin osalta sähköautojen hidaslataukseen ja myytävillä paikoilla peruslataukseen (3,6-11 kW). Sähköautojen lataus vaatii osakasmuutoksen latausasemaksi. Muutokset tehtävissä myytäville autopaikoille rakentamisaikana lisähintaan. Tontilla sijaitsee asemakaavamääräyksellä SR-suojeltu pajarakennus. Rakennustöiden yhdeydessä julkisivu, ikkunat ja vesikatto korjataan. Jää kylmäksi käyttämättömäksi tilaksi, jonne sisäänpääsy estetään.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä