OP-Kiinteistökeskus

OP Kiinteistönvälitys

OP-Kiinteistökeskus on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista. OP-Kiinteistökeskuksia on 47 ja ne ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia ja Toimipaikkoja on noin 170. Palvelemme koko maassa, Hangosta Kittilään.

Kiinteistökeskusten n. 550 ammattilaista tekevät joka vuosi noin 12 500 asunto- ja kiinteistökauppaa. Kokemus näkyy: Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.

OP-Kiinteistökeskuksen välittäjät kehittävät osaamistaan jatkuvasti, noin 80% on suorittanut LKV-tutkinnon. Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti, ja sen perusteella rakennetaan parempaa palvelua – sinun palautteesi perusteella.

OP-Kiinteistökeskukset ovat osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa kattavimmat ja monipuolisimmat pankkipalvelut, sijoituspalvelut ja vakuutuspalvelut sekä keskittämisedut.

OP Ryhmä on arjen kumppani, jonka arvoja ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Katso palveluhinnastomme

Palvelumme myyjälle

Hyvä suunnitelma, sujuva aikataulu. Kun on aika vaihtaa asuntoa, ota meidät avuksi alusta asti. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat ja teemme asunnonvaihtoon toimivan aikataulun. Näin kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa.

Luotettava arvio hinnasta. OP-Kiinteistökeskus on vuosittain välittäjänä tuhansissa asuntokaupoissa, ja tuntee siksi kattavasti asuntojen markkinatilanteen. Saat vahvaan markkinatietoon perustuvan hinta-arvion. Näin uuden asunnon etsiminen ja rahoituksen järjestäminen on helppoa.

Turvallinen ja onnistunut kauppa. Välittäjä huolehtii kaupan etenemisestä, vakuusjärjestelyistä ja sopimuksista: Kaupan voi esimerkiksi jaksottaa niin, että oman asuntosi ostaja maksaa ensin osan kauppahinnasta, ja loput kun asuntosi vapautuu. Asiantuntijan avulla aikataulut pitävät – ja ne räätälöidään niin, että asunnon vaihtaminen sujuu.

Palvelumme ostajalle

Autamme, kun on aika siirtyä vuokralta omaan. Monessa kaupungissa vuokrasummalla lyhentää hyvin lainaa omasta asunnosta. Kun maksat omaa asuntoasi, sinulle kertyy varallisuutta. OP-Kiinteistökeskus auttaa alkuun: Mieti ensin, paljonko asunto voi maksaa. Täytä lainahakemus ja etsi elämäsi ensimmäinen oma koti.

Ketju, joka toimii. Kun vaihdat asuntoa ja ostat uuden, aikataulujen ammattimainen järjestäminen tekee kaikesta helpompaa. Välittäjä hoitaa tämän, ja pääset kiinni unelmiesi kotiin. Etsi uusi koti Kohdehaku-osiosta, tai ole yhteydessä paikalliseen OP-Kiinteistökeskukseen.

Laajin markkinatuntemus käytössäsi. OP-Kiinteistökeskuksen välittäjät ovat asuntomarkkinoiden asiantuntijoita, juuri sinun paikkakunnallasi. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.