OP Koti on suomalaisten mieluisin valinta kiinteistönvälittäjäksi

OP Koti on edelleen selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee Taloustutkimuksen Suomi tänään 2/2023 -tutkimuksesta. Jos asunnon omistavat tutkimukseen vastanneet olisivat nyt myymässä asuntoaan, miltei puolet vastaajista (47 %) voisi valita OP Kodin kiinteistönvälittäjäksi kaikkien tutkittujen kiinteistönvälitysketjujen joukosta.

Tutkimuksessa selvitettiin 16 kiinteistönvälitysliikkeen tunnettuutta, käyttöä, mielikuvia ja suosittelua. OP Koti sai tutkituista ketjuista parhaan kokonaisarvosanan.

Tutkimuksen mukaan OP Koti on edelleen Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, ja luotettavuus onkin vastaajien mukaan tärkein ominaisuus kiinteistönvälittäjää valittaessa. Muut tärkeimmät tekijät tutkimuksen mukaan ovat asiantunteva palvelu ja asiantuntemus paikallisista asuntomarkkinoista. Myös näissä OP Koti oli ykkössijalla.

”Olemme jo 12. kerran peräkkäin Suomen luotetuin. Olemme onnistuneet pitkäjänteisesti toteuttamaan luottamuksen arvoista palvelua sekä asunnon myyjille että ostajille”, iloitsee OP Kodin johtaja Lasse Palovaara.

OP Kodilla on aktiivisin yhteydenpito asiakkaisiin ja parhaat digitaaliset palvelut

OP Kodilla on tutkituista kiinteistönvälitysyrityksistä aktiivisin yhteydenpito asiakkaisiin, parhaat digitaaliset palvelut, asuntokauppaan ja muuttamiseen liittyvät vinkit sekä kattavin mainonnan ja ilmoittelun näkyvyys. Asunnon myyminen on entistä sujuvampaa, kun myyntiä voi seurata asunnon myyjille tarjotun digipalvelun kautta, ja näkyvällä mainonnalla myytävä asunto saavuttaa mahdollisimman suuren yleisön.

Digitaalinen asuntokauppa ja sähköinen kiinteistökauppa ovat nekin OP Kodin kiinteistönvälityspalveluiden arkea. Uusia palveluita kehitetään asiakkaita kuunnellen ja tulevaisuuteen katsoen.

"Suomalaisten arvostama aktiivinen yhteydenpito ja asiantunteva, laadukas paikallinen palvelu yhdistettynä digitaalisiin ratkaisuihin takaa onnistuneen kodinvaihdon myös jatkossa. Yhteistyössä osuuspankkien ja Pohjola Vakuutuksen kanssa pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen kodin ostamisen ja myymisen palveluiden kokonaisuuden, helposti saman katon alta”, summaa Palovaara.

Lähde: Suomi Tänään 2/2023 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. Tutkimus toteutettiin syyskuussa 2023 ja siihen osallistui 2 506 iältään 15–79-vuotiasta vastaajaa. Taloustutkimus Oy on tehnyt tutkimuksen omasta toimeksiannostaan.