Kansankatu 54 A, Keskusta, Oulu

Velaton myyntihinta239 500 € Myyntihinta: 239 500 €
Käyttöönottovuosi2017
Pinta-ala
48,5 m2
2h, kk, s

Nyt olisi tarjolla varsinainen kerrostalohuoneistojen helmi - hyvin varusteltu, erittäin hyväkuntoinen ja muuttovalmis. Tässä viehättävässä kaksiossa on avoin olohuone-keittiö, joka antaa tilaa yhdessäololle ja viihtymiselle. Makuuhuoneen yhteydessä on kätevä vaatehuone, jossa on hyvin säilytystilaa vaatteille ja asusteille tilavan eteiskaapiston lisäksi. Huoneisto on sisustettu kauniin vaalein harmonisin sävyin, mikä luo raikkaan ja valoisan tunnelman. Keittiössä on rosteriset kodinkoneet, jotka ovat käytännölliset ja tyylikkäät. Huoneiston oma sauna on ihana paikka rentoutua ja nauttia lämmöstä. Lisäksi huoneistoon on asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu, joka pitää huoneiston miellyttävän viileänä kesähelteillä. Tilava, koko huoneiston levyinen lasitettu parveke on täydellinen paikka nauttia ulkoilmasta ja ihailla kaunista näkymää värikkäälle ja viihtyisälle sisäpihalle. Huoneiston ohessa myydään autohallipaikka omina osakkeinaan, vh. 25 000 e.

Taloyhtiö on verrattain uusi, joten suuret remontit ovat vielä kaukana tulevaisuudessa. Auton lisäksi saat myös polkypyöräsi suojaan, sillä yhtiöllä on tilava ja siisti pyörävarasto. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, ja keskustan palveluihin on vain lyhyt kävelymatka.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586671
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Kansankatu 54 A, 90100 OULU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h, kk, s
Asuinpinta-ala
48,5 m2
Kokonaispinta-ala
48,5 m2
Käyttöönottovuosi
2017
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
3/4
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Luoteen suuntaan sisäpihalle
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
239 500,00 €
Neliöhinta
4 938,14 €
Hoitovastike
169,75 €/kk
Yhtiövastike yht
169,75 €/kk

Saunamaksu 15,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 3,00 €/kk. Vesimaksuennakko 18 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 4,20 €/m³ ja lämmin vesi 10,50 €/m³). Viilennysvastike 20 €/hsto/kk. MYYDÄÄN AUTOHALLIPAIKKA AH 15, velaton hinta 25 000 €. Hoitovastike 22 €/kk. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjojen mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet eteisessä, Keittiössä kivitasot. Kodinkoneet integroituja

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa.

Säilytystilat

Vaatehuone, kaapistot

Materiaalit

Keittiö: Parkettilattia. Olohuone: Parkettilattia, maalatut seinät. Makuuhuone: Parkettilattia, maalatut seinät. Kylpyhuone: Laatoitettu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As. Oy Oulun Artesaani
Isännöitsijä
Isännöinti Vuorma Oy
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
57
Autopaikat
41 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Huoneistokohtainen, lämmön talteenotolla
Energialuokka
C 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
E-luku 110, viimeinen voimassaolopäivä 23.11.2027

Tehdyt korjaukset

2019 kameravalvonnan lisääminen autohalliin ja piha-alueelle. 2020 kameroiden lisääminen sisäänkäyntien yhteyteen ja piha-alueelle, salaojien huuhtelu ja kuvaus. 2021 jäte-/pyöräkatoksen oven lisääminen, parvekelasituksien tarkistaminen. 2022 jäte-/pyöräkatoksen ovien lukituksen lisääminen. 2023 sähköautojen latauskartoituksen teettäminen autohalliin.. Asunnon remontit: 2022 asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu, jonka kunnossapitovastuu on osakkaalla.

Suunnitellut korjaukset

Yhtiökokouksessa 8.4.2024 päätettiin käynnistää vaihe 1 eli sähköautojen latausvalmiuden rakentamisen hankesuunnittelu. Kustannukset rahoitetaan autohallipaikan omistajilta perittävällä ylimääräisellä autohallivastikkeella 100 €/paikka (peritty 7/2024).

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: 2024 autohallin sähköauto lataushankkeen suunnittelu, pohjaviemärin kuvaaminen, tarvittaessa huuhtelu. 2025 autohallin sähköauto lataushankkeen toteutus, kuntoarvion teettäminen, leikkipaikan muuttaminen viihtyvyyttä parantavammaksi, lämmityksen siirtimen uusiminen, palovaroittimien paristojen uusiminen taloyhtiön toimesta. 2026: parvekekaiteiden ja lasituksen huolto ja tarkistaminen, salaojajärjestelmän kuvaus ja huuhtelu. 2027: ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, kaikkien huoneistojen pesuhuoneiden silikonien vaihdot, rappukäytävien maalausta, autohallin nosto-oven jousi, sähkökeskusten tarkastaminen, väestösuojan tarkastus. 2028: loisteputkien vaihto led-putkiin kellarin yhteistilojen ja käytävien osalta, valovaroittimien vaihto, parvekeovien tarkistaminen ja huoltaminen.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 376 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lidl n. 400 m, K-Supermarket n. 900 m, kauppakeskus Valkea n. 600 m, keskustan palvelut kävelyetäisyydellä n. 1 km säteellä. Koulut: keskustan koulut. Päiväkoti: mm. Touhula n. 200 m.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!