Pesolantie 1, Palokka, Jyväskylä

Velaton myyntihinta70 000 € Myyntihinta: 70 000 €
Pinta-ala
1 193 m2

Rakentaisinko Palokan Kirriin!

Nyt tarjolla rakennuspaikka omakoti- tai paritalolle Palokan Kirrin pientaloalueelta. Määräalatontin koko on 1.193 m², rakennusoikeus 298 kem². Kaavamerkintä AO-9, 11/2, e = 0.25. Kunnallistekniikka ja sähkö vieressä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586390
Kohdetyyppi
Okt-tontti
Osoite
Pesolantie 1, 40270 PALOKKA
Omistusmuoto
Omistus

Hintatiedot

Myyntihinta
70 000,00 €
Kiinteistövero
ei määritelty

Kiinteistövero: ei määritelty. .

Rakennuksen tiedot

Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 193 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
298 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kyseessä on tila -muotoinen kiinteistö, joka on muutettava tontiksi, ennen kuin rakennusoikeuden hyödyntäminen on mahdollista. Kiinteistön pinta-ala ja samalla rakennusoikeus saattavat muuttua tonttia muodostettaessa.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Ei
Lisätietoa käyttövedestä
Kunnallistekniikka Pesolantiellä, Alvan hinnaston (1.9.2024) mukaan vesiliittymän hinta on 4.057,50 euroa ja viemäriliittymän hinta on 3.796,38 euroa. Elenian verkkolaskurin mukaan sähköliittymän hinta (3 x 25A) on 2.017 euroa.
Viemäri
Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa Palokankeskuksessa noin 2 km päässä, Jyväskylän keskustaan tulee matkaa noin 9 km. Koulut: Noin 4 km säteellä. Päiväkoti: Useita noin 4 km säteellä. Liikenneyhteydet: Jyväskylän paikallisliikenne

Lisätiedot

Kiinteistö myydään rakennuspaikkojen ja liittymien hinnalla, eikä rakennuksista makseta kauppahintaa. Näin ollen myyjällä ei ole maakaaren (540/1995) mukaista vastaan rakennusten mahdollisista laatuvirheistä. Palokan Kirri on rauhallinen ja viihtyisä kaupunginosa Jyväskylän keskustan pohjoispuolella. Alue sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja se on suosittu asuinalue erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Kirrin alueella on monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet, mikä tekee siitä houkuttelevan asuinalueen kaikenikäisille asukkaille. Kirrin alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, jotka tarjoavat laadukasta opetusta ja hoitoa lapsille. Alueella sijaitsee myös Palokan terveysasema, joka tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita asukkaille. Palokan alueella on myös hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun. Alueella on useita urheilukenttiä, leikkipuistoja ja ulkoilureittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan ja ulkoiluun. Kirrin alueella sijaitsee myös useita kauppoja ja muita palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja helppoa. Alueella on useita ruokakauppoja, apteekki, kukkakauppa, kampaamo ja muita liikkeitä, jotka tarjoavat monipuolisia palveluita asukkaille. Palokan alueella on hyvät liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Alueella kulkee useita bussilinjoja, jotka tarjoavat nopean ja kätevän tavan liikkua kaupungissa. Lisäksi alueella sijaitsee Palokan liikekeskus, josta löytyy useita kauppoja ja muita palveluita.

Joustavalla lainalla
unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n rakennuslainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

010 256 5950 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!