Kohteessa ensiesittely su 20.10.klo. 16:00 - 16:30 .

Yrjöläntie 3, Kerttula, Raisio

Velaton myyntihinta339 000 € Myyntihinta: 339 000 €
Käyttöönottovuosi1990
Pinta-ala
133 m2
5h + k + s + khh + var + at

Tilava asunto-osakeyhtiömuotoinen paritalohuoneisto Raision Kerttulassa

Tämä koti tarjoaa erinomaiset puitteet perhe-elämään. Huoneiston avara pohjaratkaisu ja kolmeen suuntaan avautuvat ikkunat tuovat luonnonvaloa toivottavat sinut tervetulleeksi kotiisi. Vaaleat sävyt tuovat tänne raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Paritalo omine pihoineen mahdollistaa työskentelyn sekä rentoutumisen rauhassa. Kolme eri tasoissa olevaa makuuhuonetta ja kellaritilan askartelu/makuuhuone takaavat tilaa isommallekin perheelle ja antavat mahdollisuuden mukauttaa tiloja omien tarpeiden mukaan.

Heti sisään tultaessa ovat eteisen molemmin puolin makuuhuone, wc ja kulku autotalliin sekä portaikko, josta pääsee alas sijaitseviin kodinhoito-, pesuhuone, saunatiloihin sekä makuuhuonekäytössä olevaan varasto/askarteluhuoneeseen. Ikkunallisessa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, mikä lisää mukavuutta. Saunassa on sähkökiuas antamassa makoisat löylyt.

Eteisestä yläkertaan noustessa alemmassa tasossa sijaitsevat varaavalla takalla varusteltu korkea olohuone, makuuhuone sekä katettu ja lasitettu terassihuone, josta on käynti takapihan terassille. Ylimmällä tasolla sijaitsevat ruokailuhuone, keittiö, wc, makuuhuone sekä aamuauringon suuntaan avautuva parveke.

Pohjaratkaisu on siis todella toimiva, makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan talon eri puolilla. Oleskelutilat yhteiselle ajanvietolle ovat valoisat ja avarat. Takapihan terassi tarjoaa ihanat puitteet ulkoruokailulle ja aidattuna sopii myös lapsi,- ja koiraperheelle. Etupihalla on runsaasti kivilaatoitettua pihaa sekä viheraluetta, johon mahtuu hyvin hyötykasveja. Etupihan puolelta on kulku kaukosäätimellä avautuvaan autotalliin ja autokatokseen. Autotallin perällä on vielä hyvää varastotilaa. Asunnon runsaiden varastotilojen lisäksi talon päädyssä on erillinen pihavarasto.

Asuntoa on uudistettu vuosien varrella runsaasti. Kylpyhuone ja sauna on uusittu 2009, keittiö 2010, alakerran wc 2014, yläkerran wc 2015, kodinhoitohuone 2019. Taloyhtiön toimesta on viemärit kuvattu ja putsattu 22019 ja tiilikatto käsitelty 2020.

Kahden asuinhuoneiston taloyhtiö on valmistunut 1990 ja se sijaitsee omalla 791 m2 kaupunkimetsään rajoittuvalla tontilla. Lämmitysmuotona on suora sähkö lattia,- /katto lämmityksellä sekä sähköpatterein. Lämmityksen apuna ovat varaava takka, ilmalämpöpumppu sekä viime 2021 asunnolle asennetut aurinkopaneelit, joiden sähkön tuotto on ollut n. 3500 kWh vuodessa.

Tämä paritalokoti sijaitsee päättyvällä tiellä Raisiossa Kerttulan alueella, joka tunnetaan lapsiystävällisenä ja rauhallisena asuinalueena. Lyhyen kävelymatkan säteeltä löytyvät päiväkoti sekä Kerttulan koulu (ala-aste) sekä harrastusmahdollisuudet mm. tennis- ja jäähalli sekä yleisurheilukenttä ja luontopolku. Kaupalliset palvelut löytyvät n. kilometrin päästä Raision keskustassa sekä Myllyn kauppakeskuksen alueelta.

Kodissa yhdistyvät avarat tilat, nykyaikainen tyyli ja mainio sijainti! Tule tutustumaan tähän tyylikkääseen kotiin!

Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi

Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys!

SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586275
Kohdetyyppi
Paritalo
Osoite
Yrjöläntie 3, 21200 RAISIO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h + k + s + khh + var + at
Asuinpinta-ala
133 m2
Erillinen pihavarasto/autotalli (38m²) ja piha-alue as.1 osalta.
Kokonaispinta-ala
171 m2
Käyttöönottovuosi
1990
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On
Parvekkeen kuvaus
Parveke aamuauringon suuntaan. Kulku keittiön kautta.
Ikkunat ja näköalat
Ikkunat takapihalle metsään (länsi), etupihalle kadulle (itä)
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
339 000,00 €
Neliöhinta
2 548,87 €
Hoitovastike
180,00 €/kk
Yhtiövastike yht
180,00 €/kk

Sähkölämmitys 24000 kWh/v. Vastikeperuste: Osakkeiden lukumäärä. Hoitovastikeeseen sisältyy vesimaksun ennakko, yhtiön kiinteistövakuutus ja kiinteistövero. Vesimaksun tasaus vuosittain. Kummallakin huoneistolla on oma jätehuoltosopimus. Isännöitsijäntodistuksen 5.10.2024 mukaan on olemassa pientä painetta yhtiövastikkeen muutokselle vuodenvaihteen 2025 paikkeilla, asia kohdistuu vesimaksuun. Päätöstä tai suunnitelmaa ei ole vielä tehty.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi Induktiotaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone v 2023, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2 x suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa

Säilytystilat

Vaatehuone, kellari, ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: laminaattilaattia. Olohuone: parkettilattia. Makuuhuone 1: parkettilattia. Makuuhuone 2: parkettilattia. Makuuhuone 3: parkettilattia. Kodinhoitohuone: lattia laattaa. Sauna: lattia laattaa, seinät saunapaneelia. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatta. Eteinen: lattia laattaa. Askarteluhuone, kerhohuone: lattia laattaa. Wc: lattia ja seinät laatta.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Raision Yrjöläntie 3
Isännöitsijä
Veijo Peltola, Yrjöläntie 3 as 2, 212900 Raisio. veijo.peltola@ramirent.fi 0405273211
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
2
Autopaikat
2 kpl, 2 kpl
Taloyhtiössä on
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili. Harkko, puu, tiiliverhous.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka.
Lämmönjakojärjestelmä
Muu
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneelinen
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 2.3.2031

Tehdyt korjaukset

Julksivunmaalaus ja slammaus. Vesikatton pesuja pinnoitus. Salaojat kuvattu ja pesty.. Asunnon remontit: Kph ja sauna 2019, keittiö 2010, talon ulkomaalaus 2014, alakrs:n wc 2014, yläkrs:n wc 2015, viemärit kuvattu ja putsattu 2019, KHH 2019, tiilikatto käsitelty 2020, aurinkopaneelit 2021, ilmalämpöpumppu 2022, terassi ja aita 2022.

Suunnitellut korjaukset

Ei ole.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunkin huoneiston osakkaat, huolehtivat oman huoneiston kunnossapidosta omalla kustannuksellaan. Yhtiön tiedossa ei ole vikoja tai puutteita. Ei ole tällä hetkellä kunnossapitoon liittyvää eikä hallitus ole ehdottanut korjauksia.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
791 m2
Omistus
Oma

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!