Puhelin: 0500 522 229 Matkapuhelin: 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi

Pasi Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Peruskoulutuksena markkinointimerkonomi. Oman alan koulutuksena LKV tutkinto vuonna 2000, ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto YKV vuonna 2004, jossa lopputyönä tutkielma puutaloasuntojen erityisominaisuuksista.
Puhelin: 0500 522 229 Matkapuhelin: 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi

Kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1994 alkaen. Erityisosaamista mm. omakotitalojen, puutaloasuntojen ja sijoitusasuntojen sekä uudiskohteiden myynti ja arviointi.

Olen alalla vuodesta 1994 alkaen toiminut kiinteistövälittäjä, joka syttyy jatkuvasti uusista haasteista ja asiakaskohtaamisista. Ymmärrän asuntojen arvonmuodostuksen ja pystyn hahmottamaan asiakkaiden tarpeet tarkkaan. Omaan laajan tietotaidon ja kyvyn löytää oikeat ratkaisut, oli kyseessä sitten asunnonvälitys tai perunkirjoitus. Valitessasi minut välittäjäksesi saat rinnallesi kokeneen, ennakkoluulottoman ja energisen ammattilaisen, joka tekee työtä intohimoisesti ja asiakaslähtöisesti. Ylläpidän aktiivisesti ammattitaitoani ja olen vahvasti mukana myös sosiaalisessa mediassa, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Kollegani kuvaavat minua positiiviseksi henkilöksi, joka ymmärtää yhteistyön voiman ja omaa vankan kokemuksen.

Asiakaslähtöisyys on minulle ykkösasia ja teen työni asiakkaan etuja palvellen. Kohtaan ihmiset aina suurella uteliaisuudella, pysähdyn kuuntelemaan ja pyrin löytämään juuri heidän tilanteeseensa sopivat ratkaisut. Asuntokaupan onnistuminen on minulle ennen kaikkea asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä ja heidän tavoitteidensa saavuttamista.

Vapaa-aikana minut löytää usein kuntosalilta, lenkkipolulta tai sulkapallokentältä. Vanhat puutalot ovat lähellä sydäntäni ja tunnenkin Portsan, Martin ja Pohjolan tunnelmalliset yhtiöt kuin omat taskuni.

Olen valmis antamaan kaikkeni, jotta asuntokauppasi sujuisi mutkattomasti ja saavutamme yhdessä tavoitteesi. Erityisosaamistani ovat muun muassa omakotitalojen, puutaloasuntojen ja sijoitusasuntojen sekä uudiskohteiden myynti ja arviointi.

Kun olet asuntoa vaihtamassa tai tarvitset arviota, voit olla minuun yhteydessä joustavasti.

Soita, lähetä meiliä tai vaikka Mese / WhatsApp-viesti!

Voit tutustua minuun myös tarkemmin somekanaviltani ja OP Koti sivustolta:

Linkedin: linkedin.com/in/pasi-pitkanen-lkv/

Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen

Instagram: pasipitkänenlkv

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Pasi Pitkänen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.