Länsiviitta 5 D, Saunalahti, Espoo

Velaton myyntihinta393 000 € Myyntihinta: 393 000 €
Käyttöönottovuosi2010
Pinta-ala
108 m2
3-4h + k + s + erillinen wc x 2 kpl (yj. mukaan 3h + k + s)

Tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin.

Yhtiö on valmistunut vuonna 2010 ja se sijaitsee omalla tontilla merellisessä Saunalahdessa. Yhtiössä on 16 rivitalohuoneistoa ja jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi ulkoautopaikka. Tällä huoneistolla on lisäksi sähköauton latausmahdollisuus.

Asunnon suojaisalta etupihalta on käynti asunnon alakertaan. Sisääntulokerros sijaitsee alakerrassa ja täällä ovat asunnon kaksi erillistä makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna sekä wc. Yläkerrassa sijaitsee avara olohuone, jonka yhteydessä on ruokailutila. Yläkerran alkovi toimii tarvittaessa myös työtilana. Lähikauppa on kävelymatkan päässä ja isommat ostokset onnistuvat Lippulaivan kauppakeskuksessa. Kivenlahden metroasemalle on vain noin 10 minuutin ajomatka.

Meri on kävelymatkan päässä ja Rantaraittia pitkin pääset ulkoilemaan Tapiolaan ja Otaniemeen asti. Kivenlahdessa on avantouintipaikka ja uimaranta. Talvella Saunalahdesta lähtevät ladut ja lumisena talvena pääset hiihtämään Keskuspuistoon asti.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Petra Mantere, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586156
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Länsiviitta 5 D, 02330 ESPOO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3-4h + k + s + erillinen wc x 2 kpl (yj. mukaan 3h + k + s)
Asuinpinta-ala
108 m2
Kokonaispinta-ala
108 m2
Käyttöönottovuosi
2010
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1-2/2
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
393 000,00 €
Neliöhinta
3 638,89 €
Hoitovastike
432,00 €/kk
Yhtiövastike yht
432,00 €/kk
Vesimaksu
20,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 13,00 €/kk. Muut lämmityskulut: kaukolämpö. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvia vesilaskutus. Mittari(t) on luettava omistajan/ asukkaan vaihtuessa. Yhtiökokouksen 31.5.2024 päätökset: päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden maksamien pääomavastikkeiden / lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa kerätä tai jättää keräämättä enintään kahden kuukauden hoito-ja rahoitusvastikkeita vastaava määrä. Hallitukselle myönnettiin lisäksi valtuudet neuvotella lainan myöntäneen rahoituslaitoksen kanssa lyhennyssuunnitelman ja lainamarginaalin muuttamisesta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi AEG, pakastekaappi AEG, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc yläkerrassa, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: Lattia: laminaatti / seinä: maalattu. Olohuone: Lattia:laminaatti / seinä:maalattu. Makuuhuone 1: Lattia:laminaatti / seinä:maalattu. Makuuhuone 2: Lattia:laminaatti / seinä:maalattu. Makuuhuone 3: Lattia:laminaatti / seinä:maalattu. Sauna: Lattia:laatta / seinä: paneloitu / katto:paneloitu. Kylpyhuone: Lattia: laatta / seinä:laatta / katto: paneloitu. Wc: Lattia:laatta / seinä:laatta.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Länsiviitta
Isännöitsijä
Tuomas Iissalo / Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, puh. 09-8013044
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
16
Autopaikat
27 kpl
Taloyhtiössä on
Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. /tiili.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili. Betoni/tiili.
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO).
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistus voimassa 26.2.2034 asti.

Tehdyt korjaukset

2023: väestönsuojan omatoimitarkastus, perkoloiden yläosien korjaus, viemärien huuhtelu, 2022: sokkelibetonin maalaus, 2021: piha-aidan rakentaminen/läpikulun esto, keräysasiat, 2020: kattojen harjaus ja BioComp-käsittely, parvekelasituksen huolto, lämmitysjärjestelmän toiminnantarkastus, kiinteistön 10-vuotistarkastus, 2019-2020: lämpökamerakuvaus, 2017: autokatosten huoltomaalaus, säleikköjen huoltomaalaus, ilmanvaihdon puhdistus ja huolto, tiilikatteen kuntotarkastus, piha-alueiden maamuotoilut ja parannukset pihasuunnitelman mukaisesti, huonekohtaisten pinta-alojen tarkastus, 2016: istutusallas ja pihaistutuksia, 2015: A-B talojen asuntojen väliset puuaidat tehty ja maalattu, 5 C-D talojen piha-ja ulkoaitojen puuosien maalaus, tuija-aita A-B talojen edessä istutettu.. Asunnon remontit: 2022: sähköauton latauspisteen asennus, yksittäisten pistorasioiden lisäyksiä

Suunnitellut korjaukset

Yhtiökokouksessa 18.4.2024 päätettiin nettiyhteyksien päivittämisestä. Puheenjohtaja totesi kokouksessa, että investointiesitystä asuntojen valokuituyhteyksiin ei numeroina ollut vielä valmiina. Ehdotuksen valmistelu siirtyi jatkavalle hallitukselle. Alustavasti vaikuttaa, että kokonaiskustannus voisi olla noin 2 500,00 euroa. Investointi mahdollistaisi enintään gigan internet-yhteyden huoneistoihin.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Hallituksen korjaustarveselvitys, käsitelty yhtiökokouksessa 18.04.2024. 2024: pihatuijien tasaaminen noin 3 metriin, perkoloiden maalaus, energiatodistuksen päivitys, väestönsuojan koeponnistus, katon kuntotarkastus, nettiliittymien päivitys, sisäänmenoportaikkojen omatoimimaalaus, huoneistotermostaattien tarkastus.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
4 023 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa S-market Saunalahti 0,800 km, posti S-market 0,800 km, kirjasto Saunalahti 0,550 km, terveysasema Kivenlahden terveysasema 2,4 km. Lippulaivan kattavat palvelut noin 4 km. Koulut: Saunalahden koulu 0,500 km. Päiväkoti: Saunalahden päiväkoti 0,650 km. Tälle huoneistolle kuuluu sähköautonlatausmahdollisuus. Sähköautonlataus laskutetaan osakkaalta erikseen sähkön todellisen käytön mukaan. Liikenneyhteydet: Suora bussiyhteys Kivenlahden metroasemalle, Kivenlahden metroasema 2,5 km

Lisätiedot

Jokaiseen huoneistoon kuuluu piha-alue yhtiöjärjestyksen 4§ mukaisesti ja hallinta-alue on piirretty yj:n karttaliitteeseen. Yhtiön kunnossapitovastuulla on asuinhuoneistojen piha-alueita mahdollisesti ympäröivät pensasaidat sekä muut yhtiön hallinnoimat alueet. Osakkaat vastaavat oman piha-alueensa kunnossa- ja puhtaanapidosta.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8, ESPOO

010 255 5930 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!