Anjantie 23, Jääli, Oulu

Velaton myyntihinta576 000 € Myyntihinta: 576 000 €
Käyttöönottovuosi2007
Pinta-ala
192 m2
6h, k, khh, ph, s, 3wc, 3vh

Upea, hirsipaneloitu omakotitalo Jäälinjärven rannalla, täydellinen koti perheelle! Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen ja kauniisti hirsipaneloituun omakotitaloon, joka sijaitsee Jäälinjärven rauhallisella ja aurinkoisella pohjoisrannalla. Tämä tilava koti tarjoaa perheellesi upean luonnonläheisen elinympäristön ja omaa rantaa 50 metriä.

Heti sisään astuessasi talon aula huokuu avaruutta ja valoisuutta. Olohuoneen huonekorkeus on vaikuttavat yli 5 metriä, ja suuret, lähes kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat upean näkymän Jäälinjärvelle. Tämä koti on todellinen katseenvangitsija, jossa luonnonvalo tulvii sisään ja luo rauhallisen tunnelman. Vuolukivestä tehty takka olohuoneessa kruunaa kokonaisuuden ja tarjoaa lämpöä sekä tunnelmaa syksyn viileneviin iltoihin.

Kodin pohjaratkaisu on suunniteltu huolellisesti ja se palvelee isonkin perheen arkea erinomaisesti. Keittiö on varustettu laadukkailla ja tyylikkäillä Puustellin kalusteilla, ja se yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan ja olohuoneeseen, luoden yhtenäisen ja toimivan kokonaisuuden. Ruokailutilassa ikkunat avautuvat kahteen suuntaan, mikä tekee siitä täydellisen paikan nauttia aamukahvista samalla kun katselee kauniita maisemia.

Alakerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, saunaosasto sekä käytännöllinen kodinhoitohuone. Yläkerrassa on tilava aula, joka toimii erinomaisesti perheen nuorison oleskelutilana, sekä kolme makuuhuonetta ja oma wc. Yläkerran päämakuuhuone on jaettu kahdeksi huoneeksi, mutta tilat ovat helposti muunneltavissa tarpeiden mukaan. Lisäksi yläkerran aulasta on näkymä olohuoneeseen ja ulos järvelle.

Talon pihapiirissä on kahden auton katos sekä lämmin talli, joka tarjoaa oivallisen tilan monenlaisille harrastuksille. Lisäksi pihalle on rakennettu muutama vuosi sitten tunnelmallinen tynnyrisauna, jossa arjen kiireet unohtuvat ja voit nauttia rentouttavista löylyistä kauniiden järvimaisemien äärellä. Omasta rannasta löytyy myös laituri, joka tekee kesäpäivistä täydellisen ja tarjoaa ihanteelliset puitteet uimiseen.

Tämä kokonaisuus sijaitsee n. 5000 m2 kokoisella tontilla. Hyvin hoidettu nurmipiha on etelän suuntaan, tarjoten aurinkoisen ja lämpimän piha-alueen. Tien päässä sijaitseva koti takaa rauhallisen ja luonnonläheisen asumisympäristön.

Kodin lämmitysmuotona on maalämpö ja koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, mikä tekee kodista energiatehokkaan ja miellyttävän asua ympäri vuoden.

Tällaisia kokonaisuuksia on harvoin tarjolla, muuttovalmis koti järven rannalla, jossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, tilavat asuintilat ja upeat puitteet perheellesi. Tämä koti on ehdottomasti nähtävä paikan päällä.

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi, tervetuloa ihastumaan tähän upeaan helmeen Jäälinjärven rannalla!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586025
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Anjantie 23, 90940 JÄÄLI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
6
Huoneet
6h, k, khh, ph, s, 3wc, 3vh
Asuinpinta-ala
192 m2
Asuintilojen pinta-ala ei selviä rakennuspiirroksesta. Kerrosala rakennusluvan mukainen.
Kokonaispinta-ala
249 m2
Käyttöönottovuosi
2007
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
576 000,00 €
Kiinteistövero
820e/v

Sähkö: sis. taloussähkön 20000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Vesi 420 e/v +Umpikaivon tyhjennys 2xvuosi:240e/v. Puhtaanapito: 250e/v. Tiemaksut: tiemaksut 250e /v+ auraus n 350e/v. Kiinteistövero: 820e/v. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone Integroitu, kaapistot Puustellin kalusteet, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas Heti valmis, puukiuas Pihasaunassa, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: Lattia laattaa, seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu. Makuuhuone 2: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu. Makuuhuone 3: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maalattu, katto paneloitu. Sauna: Lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laatta, seinät tapetoitu. Wc: Lattia laattaa, seinät tapetoitu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Hirsipaneeli. Talo rakennettu kappaletavarasta.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
Energialuokka
Ei energiatodistusta
Lisätietoa energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

Tehdyt korjaukset

Maalämmön kompressori vaihdettu 2019. Varasto/autotalli rakennettu lämpimäksi 2023. Ilmanvaihtokoneen moottorit vaihdettu 2024.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
5 050 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
330 m2
Lisätietoja maapohjasta
Rakennusoikeus: Asuinrakennus 250m2, autotalli/varasto 80m2(330m2). Käytetty kerrosala: Asuinrakennus 249m2, autotalli/varasto 29m2, tynnyrisauna 7m2

Rantaoikeudet

Ranta
Oma ranta
Rannan pituus
noin 51 m
Rannan suunta
kaakko-luode (eteläranta)
Vesistön tyyppi
Järvi
Vesistö
Jäälinjärvi

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Ei
Lisätietoa viemäristä
Upoclean kiinteistökohtainen panospuhdistamo (kiinteän kaivon tyhjennys 2 krt vuodessa)
Jätevesihuolto
Upoclean kiinteistökohtainen panospuhdistamo.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Supermarket Jääli 4km. Koulut: Jäälin koulu 6km.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!