Kotikatu 1 C, Lippuniemi, Iisalmi

Velaton myyntihinta89 500 € Myyntihinta: 70 116 €
Käyttöönottovuosi1990
Pinta-ala
74,5 m2
3h, k, s

KOTIKATU KUTSUU KOTIIN

Heti vapaa 1990 käyttöönotettu saunallinen päätykolmio tykätyllä ja rauhallisella asuinalueella Lippuniemessä noin kolmen kilometrin päässä keskustan palveluista.

Vaaleasävyinen keittiö, jossa astioille ja muille keittiötarvikkeille mukavasti kaappitilaa. Ikkunan edessä sopiva paikka ruokailuryhmälle. Keittiö helposti yhdistettävissä olohuoneen kanssa yhdeksi tilaksi. Olohuoneen jatkeena patio valokatteen alla sekä idän suuntainen metsään rajoittuva suojaisa piha-alue, joka helppo aidata vaikka pienen lemmikin ulkoilualueeksi.

Makuuhuoneiden välissä vaatehuone ja lisää säilytystilaa löytyy sisäänkäynnin vierellä olevasta ulkovarastosta. Huoneistossa on erillinen WC. Kodinhoitotilasta päivität kaapistoja ja työtasoja lisäämällä toimivan aputilan. pyykkikoneelle liitäntä jo valmiina.

Kaukolämmössä oleva Asunto Oy Iisalmen Laulujoutsen on perustettu omalle tontille. Huoneistossa näkyy kaapeli-TV ja taloyhtiössä on valokuitu. Mahdollisuus tolpalliseen autopaikkaan on. Yhtiölainaosuus maksettavissa pois.

Päiväkoti lähes näköetäisyydellä ja lähin alakoulu parin kilometrin etäisyydellä. Läheinen Paloisvuori tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Ulkoilun lomassa on mukava istahtaa kodalle tai nuotiopaikalle syömään eväitä tai makkaranpaistoon. Syksyn tullen marjastus- ja sienimaastotkin ovat lähellä. Lähikauppaan piipahdat hetkessä ja isompaan markettiin matkaa alle 2 km.

Tervetuloa tutustumaan Kotikadun kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
585817
Kohdetyyppi
Rivitalo
Osoite
Kotikatu 1 C, 74130 IISALMI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3h, k, s
Asuinpinta-ala
74,5 m2
Kokonaispinta-ala
74,5 m2
Käyttöönottovuosi
1990
Kerros
1/1
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
Ei
Ikkunat ja näköalat
1 mh,k,oh itään, 1 mh länteen
Vapautuminen
Heti

Hintatiedot

Myyntihinta
70 115,93 €
Velaton hinta
89 500,00 €
Lainaosuus
19 384,07 €
Neliöhinta
1 201,34 €
Hoitovastike
350,15 €/kk
Rahoitusvastike
134,10 €/kk
Muu vastike
8,90 €/kk
Yhtiövastike yht
493,15 €/kk

Autopaikka 6,00 €/kk. Kylmävesimaksu 10,00 €/hlö/kk. Lämminvesimaksu (ennakko) 5,00 €/hlö/kk.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin 2022, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys lämminvesiputket lattian alla, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone, ulkovarasto

Materiaalit

Keittiö: parketti/maali ja kaakeli/maali. Olohuone: parketti/maali/maali. Makuuhuone 1: laminaatti/tapetti/maali. Makuuhuone 2: muovi/maali/maali. Sauna: laatta/paneeli/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta/paneeli. Wc: laatta/maali/maali. Pukuhuone/kodinhoitotila: laatta/maali/paneeli.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Iisalmen Laulujoutsen
Isännöitsijä
Ylä-Savon Kiinteistötili/Hannu Tossavainen, p. 050 3297 937, hannu.tossavainen@kiinteistotili.fi
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
15
Taloyhtiössä on
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen poisto, Huippuimuri
Energialuokka
E 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 26.2.2025

Tehdyt korjaukset

2003 rakennusten yläpohjien lisälämmöneristäminen, lämpöpumpun juoksupyörän uusiminen 2004 ulkopuolisten valkoisten puuosien ja väliaitojen maalaus, käyttövesipumpun uusiminen 2005 jätekatoksen rakentaminen 2008 huoneistojen piha-aitojen uusiminen 2010 huoneistojen piha-aitojen suojauskäsittely, B5 lämpöjohtojen uusiminen, ilmastoinnin puhdistus, mittaus ja säätö, A9 huippuimurin uusiminen ja säätö 2011 ulkoseinävalojen uusiminen, huoneistojen lämpöjohtojen uusiminen, parkkialueen ja pihakäytävien tasaus ja sorastus, kaukolämmön pv-säätimen uusiminen 2012 A-talon ulkoiluvälinevaraston seinän korjaus, salaoja nurkan takimmaiseen kaivoon, lämpöjohtoputkiston eristäminen, A-talon kellarikerroksen käytävän ja ulkoiluvälinevaraston lattian huoltomaalaus, A-talon alakertaan menevän portaikon kunnostus 2021 Piha-alueen peruskunnostus, rakennuksien välisten lämpökanaalien uusiminen, sähköautolatausinfran rakentaminen (Maarakennus Salonen Oy). 2023 Tiilikatteen puhdistus ja pinnoitus 2023 Huoltomaalausta 2023 Laajakaistaan liittyminen 2024 Ilmanvaihdon puhdistus mittaus ja säätö (Virranta)

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapitotarve seuraavan viiden vuoden aikana: Ikkunat ja ulko-ovet: Ikkunoiden ja takapihanovien uusiminen. Lämmitysjärjestelmä: Patteritermostaattien ja -venttiilien, ilmaruuvien ja suojatulppien uusiminen sekä lämmön mittaus, säätö ja tasapainotus. Sisätilat: Palovaroittimet, yhtiön vastuulle 24-26. Ulkopuoli: Talon 5 päädyn maanpinnan muotoilu, parkkipaikan aidan korotus ja verkon asennus.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
6 577 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Market Lippis, Citymarket. Koulut: Kangaslammin alakoulu, Juhani Ahon yläkoulu ja lyseo keskustassa. Päiväkoti: Pilke Vipinä. Lippuniemen uimaranta, pururata ja hiihtolatu sekä Paloisvuoren monipuolinen ulkoilualue (laskettelurinne, frisbeegolf, maastopyöräreitit, valaistut ladut, kuntopolut) lähellä. Liikenneyhteydet: paikallisbussit liikennöivät

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17, IISALMI

010 258 8580 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!