Etuniementie 3 C, Matinkylä, Espoo

Velaton myyntihinta304 000 € Myyntihinta: 304 000 €
Käyttöönottovuosi2016
Pinta-ala
51 m2
2h, avok, s, lasitettu parveke

Kaunis ja valoisa kolmannen kerroksen tyylikäs kulmahuoneisto suurella lasitetulla parvekkeella!

Tämä erinomaisella sijainnilla oleva koti on lähes uutta vastaavassa kunnossa. Kodin pohjaratkaisu on erittäin toimiva, ja jokainen neliö on tehokkaasti käytetty. Asunnossa on reilun kokoinen avokeittiö-olohuone yhdistelmä, jonka jatkeena on suuri koko huoneiston levyinen lasitettu länsiparveke vehrein ja metsäisin näkymin. Tilavassa makuuhuoneessa on vaatekaapistot, sekä sopivasti tilaa myös pienelle etätyöpisteelle. Kokonaan laatoitetun kylpyhuoneen lattiassa on ihana mukavuuslattialämmitys, erinomaiset säilytysratkaisut sekä hyvät tilat myös pyykkihuollolle. Oman saunan lämmöstä nautit niin usein kuin haluat.

Osakkaalla on käytössään kellarikomero ja yhtiön yhteinen varasto polkupyörille ja suuremmille urheiluvälineille. Taloyhtiön pihapiiri on vehreä ja suojaisa, ja siellä sijaitsee myös lasten leikkipaikat.

Asunto Oy Nuottaniemen Puisto on vuonna 2016 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee omistamallaan tontilla. Uudehkossa taloyhtiössä asut huolettomasti vielä vuosien ajan. Seuraavan viiden vuoden aikana yhtiöllä on tiedossa vain normaaleja vuosittaiseen kunnossapitoon liittyviä toimenpiteitä.

Arki Matinkylässä on aidosti joustavaa. Lyhyen matkan päästä löytyvät kauppakeskus Ison Omenan kattavat päivittäispalvelut, sijainti on keskeinen omalla autolla liikkuvalle, sekä julkisia kulkuneuvoja käyttävälle.

Lähiluonto tarjoaa upeat ulkoilumahdollisuudet sekä merenrannan ulkoilureitit, koiraihmisiä ilahduttaa parin kilometrin päässä oleva koirapuisto. Varaathan oman esittelyaikasi välittäjältä, niin käydään katsomassa, olisiko tämä sinun uusi kotisi!

Lisätiedot ja esittelyt: Pia Lundenberg, pia.lundenberg@op.fi, p. 040 522 1967

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
584814
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Etuniementie 3 C, 02230 ESPOO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
2
Huoneet
2h, avok, s, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala
51 m2
Kokonaispinta-ala
51 m2
Käyttöönottovuosi
2016
Kerros
3/4
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Parveke ja ikkunat länteen, metsäisin ja vehrein näkymin.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
304 000,00 €
Neliöhinta
5 960,78 €
Hoitovastike
280,50 €/kk
Muu vastike
6,00 €/kk
Yhtiövastike yht
286,50 €/kk

Autopaikka 20,00 €/kk. Taloyhtiössä on huoneistokohtainen vedenmittaus. Mittarilaskutus tehdään kaksi kerta vuodessa toteutuneen kulutuksen mukaan. Vedenhinta perustuu hallituksen vahvistamiin kylmän ja lämpimän veden hintoihin, jotka määritellään voimassa olevien tariffien perusteella. Huoneiston osakkeiden siirtyessä omistajalta toiselle, ovat osapuolet vastuullisia ilmoittamaan yhtiölle poismuuttopäivän, vesimittarilukemat sekä ilmoittamaan laskutusosoitteen. Autokatosvuokra 39 €/kk. TV- ja laajakaistamaksujen osalta vastike on kullakin asuinhuoneistolla samansuuruinen. Hallituksella valtuudet periä yhden-kahden (1-2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai jättää perimättä. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin aktiivihiilisuodatin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa led-valaisimet (juuri vaihdettu).

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä lasiovet, 2 kpl, peilikaappi, kaapit 2 korkeaa kaappia, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet katossa led-valaisimet. Rättipatteri, pyyhekuivain

Säilytystilat

Kellari

Materiaalit

Sauna: seinät ja katto paneloitu, lattia laatoitettu. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu, katto paneloitu. Kaikissa asuinhuoneissa: tammiparketti ja seinät maalattu.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Nuottaniemen Puisto Espoo
Isännöitsijä
REIM Pääkaupunkiseutu Oy, Vekkeli Antti puh. 09 530 8620
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
19
Taloyhtiössä on
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, huoneistokohtaiiset varastot, taloyhtiölaajakaista / Elisa / 10M perusnopeus

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihtojärjestelmä
Huoneistokohtainen ilmanvaihto.
Energialuokka
C 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 4.2.2030.

Tehdyt korjaukset

Vuonna 2021-22 suoritetut huolto- ja korjaustoimet Asunto Oy Nuottaniemen Puisto tehtiin tavanomaisia vuosihuoltoja- ja korjauksia.. Asunnon remontit: Ei ole.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Yhtiöllä ei ole 20.9.2022 tiedossa AOYL 6 luvun 3 § 2. kohdan mukaisia korjauksia vuosille 2022-2027. Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 389 m2
Omistus
Oma

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Mikonkatu 13, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!