Kohteessa esittely ke 25.9. klo. 17:00 - 17:30.

Westerholminkatu 6 A, Nättinummi, Turku

Velaton myyntihinta 145 000 € Myyntihinta: 144 896 €
Käyttöönottovuosi 1973
Pinta-ala
75 m2
3h + keittiö + kph + wc + vh + lasitettu parveke

Siistikuntoinen kerrostalokoti Nättinummessa!

Etsitkö viihtyisää asuntoa rauhallisella alueella, joka tarjoaa samalla kaikki tarvittavat mukavuudet? Tämä 75 neliön kerrostalokolmio Westerholminkadulla, Turun Nättinummessa, tarjoaa sinulle juuri sellaisen asumisen.

Tässä kodissa on paljon tarjottavaa. Huoneistossa on avara ja valoisa olohuone, käytännöllinen keittiö, kaksi tilavaa makuuhuonetta, laatoitettu kylpyhuone, erillinen wc ja vaatehuone. Keittiössä on mukavasti lasku- ja säilytystilaa. Sinne mahtuu ruokaryhmä. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Säilytystilaa löytyy niin makuhuoneen ja eteisen kaapistoista kuin omasta vaatehuoneestakin.

Tämä koti sijaitsee hyvien ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksien äärellä unohtamatta hyviä kulkuyhteyksiä sekä lähikauppaa. Nättinummen uimahalliin ja Impivaaran liikuntakeskukseen matka taittuu nopeasti kävellen. Impivaaran liikuntakeskuksesta löytyvät monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden: uimahalli kuntosaleineen, jäähalli, jalkapallohalli, tenniskentät, kuntorata, hiihtolatu, lasten pulkkamäki ja paljon muuta.

Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule ihastumaan tähän viihtyisään kotiin! Jos tarvitset apua oman asunnon myynnissä, ota rohkeasti yhteyttä välittäjään, joka auttaa sinua mielellään.

Lisätiedot ja esittelyt: Piia Lipponen, puh. 045 344 6244 tai piia.lipponen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584535
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Westerholminkatu 6 A, 20320 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + keittiö + kph + wc + vh + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    75 m2
    Kokonaispinta-ala
    75 m2
    Käyttöönottovuosi
    1973
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    5/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    144 896,38 €
    Velaton hinta
    145 000,00 €
    Lainaosuus
    103,62 €
    Neliöhinta
    1 933,33 €
    Hoitovastike
    218,54 €/kk
    Rahoitusvastike
    26,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    244,54 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 23,00 €/hlö/kk, yhtiön perimä TV-maksu 0,50 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 1,00 €/kk, sähkölämmitys 41,25 €/kk . Vastikeperuste osake. Sähköstä laskutetaan yhtiövastikkeen yhteydessä neliöiden mukaan ja vedestä laskutetaan henkilöluvun mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiö remontoitu noin 2000. Jääkaappipakastin, lattialiesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet ja kivitasot.

    Pesutilat

    Kylpyhuone remontoitu noin 2000. Peilikaappi, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet ja pyyhekuivain. Erillinen wc remontoitu noin 2000. Allas, allaskaappi, kaappi, bide ja peilikaappi.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Muovi ja seinät maali. Olohuone: Parketti (hiottu 2000) ja seinät tapetti. Makuuhuone 1: Muovi ja seinät tapetti. Makuuhuone 2: Muovi ja seinät tapetti. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Parketti (hiottu) ja seinät maali. Wc: Laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hannunlehto
    Isännöitsijä
    Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, Janne Hyrsky p. 020 722 9949
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    108
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, grillikota, leikkipaikka, autonpesupaikka (Nättinummen Lämpö Oy)

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto lämmön talteenotolla
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    1998 Asuintalojen etelä- ja pohjoispäätyjen pinnoitteet, eristeet ja ikkunat uusittu. Parvekkeen ja OH välinen seinä lämpöeristetty, pinnoitettu ja parvekeovet uusittu 2002 Itä- ja länsipuolen ikkunat uusittu 2004 Pihat kunnostettu, itä- ja länsipuolen päädyt lisälämmöneristetty ja pinnoitettu, parvekelinjojen elementit pinnoitettu, parvekelattiat laatoitettu, kaikki parvekkeet lasitettu (julkisivusaneeraus valmistunut) 2004-2005 Käyttövesilinjojen uusinta 2006 Patteriverkoston perussäätö, tasapainoitus 2010 Tonttijohtojen (lämpö- ja vesilinjat) uusinta, tontin tiedonsiirtokaapelit ja sähkökaapelit lisätty lämmönsiirtimen uusiminen sekä räystäskourujen uusiminen 2011 Piha-alueen laajemmat kunnostustyöt 2012 Vesikatot peltikatteiden huoltomaalaus/paikkamaalaus 2013 Hissien uusiminen, huoneiston ovien uusiminen, yleisten tilojen ja ulko-ovien uusiminen lukituksen ja avaimien uusiminen (Abloy Sento) 2014-2015 Saunaosastojen (3 taloa) peruskorjaus, IV-kanavien nuohous, mittaus ja säätö 2017 Varsinaisessa syysyhtiökokouksessa päätettiin yhtiön asuinrakennusten lämmitysjärjestelmän perusparantamisesta lämmöntalteenottojärjestelmälle, huippuimureiden uusimisesta, C-talon lämmönjakohuoneen laajentamisesta sekä C-talon kylmäkellareiden uusimisesta. 2017 Varsinaisessa syysyhtiökokouksessa Päätettiin myöntää valtuutus nostaa korkeintaan 220 000,00€ suuruinen hoitolaina, 15. lyhennysvuodelle LTO-laitteiston perusparannuksen rahoittamiseksi. 2018 Jätepisteen ja astioiden uusiminen (MOLOK-syväkeräysjärjestelmä) C-talon kylmäkellarin peruskorjaus, LTO-järjestelmä, sokkeleiden saumojen uusiminen ja huoltomaalaus 2019 Valvontakameroiden asennus, LTO-laitteiston käyttöönotto 4/2019, Ulkovalaisimien uusiminen LED-tekniikalle 2020 Olohuoneikkunoiden uusiminen, oh ja keittiö tuloilmaventtiilit 2021 Porraskäytävien ja yleistilojen valaistuksen uusiminen liikkeentunnistukselle 2022 Pyöräsuojien kunnostaminen, valaistuksen uusiminen liikkeentunnistukselle ja perusremontti. Huoneistojen ja yleistentilojen lukituksen uusiminen Iloq + ulko-ovien ohjaus Iloq-home palvelulla 2023 Hissien sisäpintojen suojateippaus. Patteriverkoston perussäätö ja toimimattomien patteriventtiilien uusinta. Pyöräsuojien ja yleistentilojen valaisimien uusinta ja ohjaus liikkeentunnustukselle. Pesutuvan pesukoneiden uusinta. Vesikaton ruostesuojapaikkamaalaus ja määräaikaishuolto. Asunnon remontit: Nykyiset ovat remontoineet noin 2000: Keittiö, kylpyhuone ja wc.

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokouksessa 5.6.2024 päätettiin valurautaisten jätevesiviemärien sukkasujutus vuodelle 2024. Päätettiin yksimielisesti tarvittavien valtuuksien myöntämisestä hallitukselle urakan kilpailuttamiseksi, urakoitsijan valitsemiseksi sekä työn suorittamiseksi, taloyhtiön kokonaisedun mukaisesti. Hallitus on esittänyt korjaustyön kokonaisbudjetiksi 110.000 euroa. Esitetyn 110000 euron rahoituslainan mukaan, laskettuna 5 lyhennysvuodelle kiinteällä 4,8% kokonaiskorolla koko laina-ajaksi, lainaosuudeksi muodostuu 0,41 €/osake ja pääomavastikkeen suuruudeksi 0,009 €/osake/kk. Osakkaille annetaan mahdollisuus osakehuoneistokohtaisen lainaosuuden poismaksamiseksi ennen lainan nostamisesta, korkohyödyn saavuttamiseksi. 10.9.2024 isännöitsijältä saadun tiedon mukaan kyseistä lainaa ei ole nostettu, ja jätevesiviemäreiden sukitus on urakkakilpailutuksessa, toive työn käynnistymisestä on syys-lokakuussa 2024. 12.9.2024 isännöitsijältä saadun tiedon mukaan sukitustyö jyvitetään loppuvuodesta, siten että pääomavastike alkaa 01.01.2025 alkaen.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta Kunnossapitosuunnitelma vuosille 2024-2028; parvekelasien uusiminen (jatkuva tarve), Leikkipaikan ja välineiden kunnostus (jatkuva tarve), pihan asfaltointi/reunakivikorjaukset, alkuperäisen pihasuunnitelman päivittäminen. Yleisten saunatilojen kiukaiden uusiminen. Sähkö-antenni ja atk-remontti, huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus (hankesuunnittelu 2023, toteutussuunnittelu 2024 esitys varsinaiselle kevätyhtiökokoukselle 2024). Kuntoarvion ja energiatodistuksen päivittäminen. Vesikaton ja kourujen paikkamaalaus ja huolto aika-ajoittain, vesikaton ja kourujen uusimisen uudelleenarviointi v. 2028. Porrashuoneiden lattia- ja seinäpintojen huoltokorjaus. IV-nuohous, mittaus ja säätö jakson loppupäässä. A-B talojen kylmiöiden purku/pienentäminen/uusiminen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    10 848 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun Kaupunki

    Lisätiedot

    - Yhtiöjärjestys 4§: Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan sähkömaksun 4 §:ssä mainittujen lattiapinta-alojen mukaan. - Yhtiökokouksessa 5.6.2024 päätettiin yksimielisesti rahastoida hanke- ja lainaosuussuoritukset tilikaudelta, ja että pääomavastikkeet tuloutetaan kirjanpidossa. - Kaikki parvekelasit on taloyhtiön kunnossapitovastuulla, niitä vaihdetaan yhtiössä 2-3kpl vuodessa, ilmenneen tarpeen mukaan. - 10.9.2024 tilanteen mukaan autopaikkoja pitäisi olla vapaana alaparkkipaikalla, Westerholminkatu 1. - Yhtiöjärjestyksen mukaan on 3 h+k. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % kaupanteossa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!