Matkapuhelin: 045 344 6244 piia.lipponen@op.fi

Piia Lipponen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 045 344 6244 piia.lipponen@op.fi

Yli 15 vuotta kiinteistönvälittäjänä on tarjonnut minulle lukemattomia mahdollisuuksia olla toteuttamassa uusien kotien unelmia. Näiden vuosien aikana työssäni keräämä ammattitaito näkyy kokonaisuuksien hallintana, määrätietoisuutena sekä aitona asiakaslähtöisyytenä. Pystyn pitämään kiireessäkin kaikki langat käsissäni, tekemistäni ohjaa asiakkaan tarpeet ja saankin kiitosta juuri sujuvasta asioiden hoitamisesta. Nuoruusvuosien ammattiurheilutausta tuo arkeeni sekä stressinsietokykyä että oikeanlaista tekemisen asennetta ja suunnitelmallisuutta. Toimin ratkaisuhakuisesti ja rauhallinen tapani keskustella auttaa viemään välillä haastaviakin tilanteita eteenpäin. Kehitän ammattitaitoani koulutuksilla ja etenkin kiinteistöalan juridinen osaaminen kuuluu vahvuuksiini.

Olen empaattinen ja haluan selvittää asiakkaan tarpeet ja toiveet huolella, sillä tiedän, että luottamuksen rakentaminen ja ymmärrys ovat avainasemassa onnistuneessa asuntokaupassa. Pidän asiakkaan ajan tasalla ja pyrin hoitamaan asiat ennakoiden, jotta kokonaisuus sujuu mutkattomasti. Työkaverini kuvaavat minua yhteishengen nostattajana, iloisena ja helposti lähestyttävänä henkilönä.

Vastapainoa työlle tarjoaa asuntoautoilu, monipuoliset liikuntaharrastukset sekä puuhastelu koirani kanssa.

Jos etsit ammattitaitoista, sisukasta ja asiakaslähtöistä kiinteistönvälittäjää, ota rohkeasti yhteyttä. Pystyn tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tilanteeseen ja pitkä kokemukseni takaa sinulle sujuvan ja onnistuneen asuntokaupan!

TurkuOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G 20100 TURKU

Ota yhteyttä

Turku -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Piia Lipponen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.