Kohteessa ensiesittely su 22.9. klo. 16:00 - 16:30.

Keljonkatu 13 A, Kukkumäki, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 159 000 € Myyntihinta: 159 000 €
Käyttöönottovuosi 1971
Pinta-ala
73,5 m2
3h, k, kph, ter.

Lämminhenkinen kolmio odottaa uusia asukkaita Tässä huolella pidetyssä kodissa voit asettua taloksi ilman remonttihuolia. Asunnon käytännöllinen pohjaratkaisu tarjoaa toimivuutta ja mukavuutta arkeen. Keittiö ja olohuone yhdistyvät avaraksi, valoisaksi perheen yhteiseksi oleskelualueeksi. Kaksi eri puolella asuntoa sijaitsevaa makuuhuonetta tarjoavat omaa rauhaa.

Olohuoneesta pääset suurelle terassille, jonne aurinko paistaa koko päivän. Kaunis pergola tarjoaa suojaa auringon paahteelta. Nykyinen omistaja kuvailee terassia ja pihaa osuvasti "siis aivan 5/5". Vehreä ympäristö ja yksityisyys ovat olleet heille tärkeää, kuin myös se, että istutukset viihtyvät erinomaisesti ja istutuslaatikot tuottavat satoa.

Asunnossa ei ole omaa saunaa, mutta talon alakerrasta löydät viihtyisät yhteiset saunatilat sekä tilavan ja kauniisti sisustetun oleskelutilan, jota on käytetty myös vierashuoneena. Näppäränä lisänä on reilun kokoiset varastotilat, joihin mahtuu fillari jos toinenkin sekä paljon muuta!

Kolmen perheen rivitaloyhtiössä vallitsee hyvä yhteishenki, ja kaikki käytännön asiat hoituvat sujuvasti. Tämä rivitalo on peruskorjattu vuosina 2006-2007, ja sen jälkeenkin taloa on huollettu säännöllisesti. Peruskorjauksesta sekä muista huoltotoimenpiteistä löydät lisää tietoa alempaa ilmoituksesta. Myös piha-alue on pidetty huoliteltuna ja kauniina.

Kukkumäki on rauhallinen omakotialue, joka sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä keskustasta. Liikkuminen sujuu helposti niin autolla kuin pyörälläkin hyviä reittejä pitkin. Olisiko tämä sinun tuleva kotisi? Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    584076
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Keljonkatu 13 A, 40600 JYVÄSKYLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, ter.
    Asuinpinta-ala
    73,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    73,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1971
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Etelä/pohjoinen
    Vapautuminen
    2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    159 000,00 €
    Neliöhinta
    2 163,27 €
    Hoitovastike
    154,35 €/kk
    Yhtiövastike yht
    154,35 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, autopaikka 8,00 €/kk, sähkölämmitys . Saunamaksu 2 €/kerta. Keskimääräinen kokonaissähkönkulutuskustannus täysiltä kalenterivuosilta 2021–2023 on ollut 85,32 €/kk, sisältäen sähköenergiamaksut (keskimäärin 7,19 snt/kWh) perusmaksuineen (2,12 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (2,10 snt/kWh) perusmaksuineen (10,48 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh). Vuotuinen sähkönkulutus on 2 aikuisella ja 1 lapsella ollut keskimäärin 6982,64 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kaapistot, irtainvarasto, pyörävarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laattaa, seinät maalattu, välitilassa laatta. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät maalattu, koristekivitehoste. Makuuhuone 1: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia laminaattia, seinät maalattu/tapetoitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia laattaa, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Jyväskylän Keljonkatu 13
    Isännöitsijä
    Tuure Valo, Keljonkatu 13 A 3
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    3
    Autopaikat
    4 kpl, 1 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, irtainvarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2006-2007: Koko kiinteistön laaja saneeraus (rakennustapaselosteen mukaan mm. salaojaremontti, sokkelin vesieristyksen ja sadevesiviemäröinnin uusiminen, kaikkien keittiö-, WC- ja saunatilojen uusiminen, käyttövesijärjestelmän uusiminen, lämminvesivaraajien ja lattialämmitysjärjestelmän uusiminen, antenni-, patteri- ja sähköjärjestelmien uusiminen, ovien ja ikkunoiden uusiminen pl. päätyikkunat, huonejärjestyksien, sisäpintojen uusiminen... Ks. rakennustapaselostus) 2009: Saunatilojen ilmanvaihtoremontti ja huippuimurin asennus, Kellaritiloihin viemäritukoksen takia tulvinut vettä, minkä johdosta tarkastus, koneellinen kuivaus, lattian jyrsintä, homeenestokäsittely sekä kostuneiden kipsilevyjen vaihto 2016: Välikaton lisäeristys puhallusvillalla, Katon läpivientien tiivistäminen sekä A2 kohdalla olleen pistemäisen vuodon korjaus 2017: Piha-aitojen huoltomaalaus, Katon läpivientien lisätiivistys 2018: Ulko-ovien lukkojen uusiminen, Postilaatikoiden uusiminen 2019: Päätyikkunoiden uusiminen, Saunatilan huippuimurin uusiminen, Päädyn (A3) rännien, syöksysarjojen ja liukulähtöjen uusiminen 2020: Saunan kiukaan uusiminen, Autonlämmitystolppien uusiminen, Roskakatoksen ja väliaitojen huoltomaalaus, Yhteispakastimen hankkiminen, Alakerran oleskelutilan jakaminen oleskelu- ja varastotilaksi 2021: Viemäriputkistojen kuntotarkastus ja - sukitus, Saunatilojen suihkujen ja sekoittajien uusiminen, A1 ja A3 lämminvesivaraajien venttiilien uusiminen, Pihan kulkuväylän sekä rinteiden kunnostus, Päädyn (A3) tukkeutuneen sadevesiviemärin avaus ja laajennus sekä sadevesikaivojen vaihtaminen laajempiin 2022: Pihan haitallisten/vaarallisten puiden kartoitus ja kaataminen, Puutarhavajan rakentaminen, Pihan kulkuväylän kunnostus, A2 ja saunatilojen lämminvesivaraajan varoventtiilien uusiminen 2023: Ilmanvaihtokanavien tarkastus ja puhdistus, Yläpihan aidan suoristus, yläpohjatilan kattoluukun uusiminen, Kaikkien kuistien ja A3-asunnon etelä- ja pohjoisseinien huoltomaalaus, Taloyhtiön vastuulla olevat palovaroittimet kaikkiin asuntoihin ja yhteisiin tiloihin 2024: Alakerran ulko-oven uusiminen, Asunnon A2 ulko-oven lukkopesän uusiminen, Julkisivun länsiseinän valkoisten puuosien ja pellitysten huoltomaalaus, Alakerran oleskelutilan ja pukuhuoneen sisustuksen päivittäminen, Alakerran varastotilan ikkunoiden teippaaminen näkösuojateipillä, Aidan ja väliaitojen kunnostus, Kellarin tuloilmaventtiilien johtaminen yli 0,5m korkeudelle maanpinnasta, Ylimääräisen materiaalin poistaminen yläpohjasta. Asunnon remontit: Koko kiinteistö saneerattu vuonna 2006-2007, jolloin huoneisto on täysin remontoitu, ks. tarkemmin kohta "peruskorjaukset". Nykyinen omistaja asennuttanut terassille sähköpistorasian sekä siirrättänyt vesijohtoja kylpyhuoneessa, jotta pesutorni saadaan järkevästi sijoitettua.

    Suunnitellut korjaukset

    Katon kuntotarkastuksen korjauskehotusten toteuttaminen: Katon ruostuneiden kohtien ruosteenestokäsittely, huoltomaalaus, rännien, tippapeltien ja räystäslautojen vaihto, lumiesteiden asentaminen koko katon osalta. Alakerran asiantuntijalausunnon korjauskehotusten toteuttaminen: alakerran ikkunaseinän korjaus ja alimpien puuosien korvaus kivirakenteella, muiden vaurioituneiden puurakenteiden vaihto rakennusteknisesti oikein. Yllä mainituista korjauksista ei tule kustannuksia ostajalle.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 173 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Jyväskylän kaupunki, kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Keljon marketit n. 3,5 km. Kävellen/pyörällä n. 1 km. Koulut: Kilpisen yhtenäiskoulu n. 0,9 km. Kukkulan koulu n. 0,7 km. Kävellen/pyörällä sama matka. Päiväkoti: Kukkumäen päiväkoti n. 0,8 km, ryhmäperhepäivähoito Pikku-Parkki n. 0,6 km. Kävellen/pyörällä sama matka. Sairaala Nova, autolla n. 1,6 km. Kävellen tai pyöräillen n. 1,1 km. Lähellä useita leikkipuistoja (lähin 0,2 km), uimaranta (n. 0,4 km), useita urheilu- ja koripallokenttiä (n. 0,4-0,6 km) sekä kuntosaleja (Valorinne 0,4 km, GOGO Express Keljo 1,5 km kävellen/pyörällä) ja Keljossa muitakin liikuntapalveluja, kuten mm. padelhalli ja trampoliinipuisto. Liikenneyhteydet: Linja-auto n. 0,05 km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!