Oskarintie 7, Keskusta, Uurainen

Velaton myyntihinta 210 000 € Myyntihinta: 210 000 €
Käyttöönottovuosi 2006
Pinta-ala
125 m2
5h, k, khh, kph, s, 2wc, terassi

Uuraisten keskustasta on vapautumassa vuonna 2006 valmistunut tilava ja hyvin toimiva koti selkeällä pohjaratkaisulla.

Viihtyisän kodin keskiössä on keittiö ja tilava olohuone. Keittiössä on runsaasti kaappeja ja laskutilaa arjen toimintoihin. Keittiön ja olohuoneen jakaa hyvän kokoinen leivinuuni. Talvisin leivinuunin lämmitystä on mukava seurata nojatuolissa rentotuen päivän päätteeksi ja hetken kuluttua syödä uunin lämmössä valmistunutta ruokaa. Alakerrassa sijaitsee myös kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna. Kodinhoitohuoneesta on käynti takaterassille, joka on luksusta lapsiperheelle tai koiran omistajalle. Sieltä pääset näppärästi kylpyhuoneeseen pesemään lasten kuraiset vaatteet tai koiran tassut. Yläkerrasta löytyy makuuhuone sekä iso aula, josta on mahdollisuus tehdä neljäs makuuhuone. Molemmissa kerroksissa sijaitsee erillinen wc.

Ajoneuvoharrastajille löytyy 80 neliön lämmin autotalli, jossa on todella paljon tilaa harrastaa. Korkeassa tallissa on 4tn autonosturi, pakokaasuimuri, verstas höyläpenkillä sekä paljon askartelu- että säilytystilaa. Pihapiirissä on pihasauna, jossa on mukava heittää löylyt kesät talvet. Viherpeukalolle on kasvihuone valmiina ja runsaasti tilaa vaikkapa kasvimaalle, sillä tontin pinta-ala on 4586m2, josta tällä hetkellä noin puolet on metsää. Kesäisin piha on hyvin vehreä ja loppukesästä saat nauttia omenapuiden antamista runsaista sadoista. Pyöröhirsistä tehtyyn varastorakennukseen saat polttopuut ja polkupyörät säilöön. Polttopuutakin on runsaasti valmiina tulevien talvien varalle. Pihapiiristä löytyy myös koiratalo/varasto.

Tämä koti on ihanteellinen lapsiperheelle tai rauhallisuutta rakastavalle pariskunnalle, jotka arvostavat myös luonnon ja palveluiden läheisyyttä. Uusi kauppa ja koulukeskus alle kilometrin päässä. Päiväkotiinkin matkaa vain hiukan yli kilometri. Kuntoilusta ja urheilusta pitävälle läheisen upean urheilukentän lisäksi talvisin hiihtolatu lähtee melkein kotiovelta. Uuraisten koulukeskuksesta löytyy kunnan kuntosali. Lähellä ovat myös terveysasema sekä kirjasto, joka on auki maanantaista sunnuntaihin 8-21 välillä. Kirjastosta voit lainata Uuraisilla kirjojen lisäksi avaimet urheilukentälle ja harrastusvälineisiin.

Uuraisilta on helppo kulkea niin Saarijärven kuin Äänekosken suuntiin ja matka Jyväskylään taittuu nopeasti uuden moottoritien myötä.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi. Tervetuloa kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583487
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Oskarintie 7, 41230 UURAINEN
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, khh, kph, s, 2wc, terassi
    Asuinpinta-ala
    125 m2
    Kokonaispinta-ala
    139 m2
    Käyttöönottovuosi
    2006
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    210 000,00 €
    Kiinteistövero
    500€/v

    Sähkö: 182 euroa/kk 11859 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Vesi: perusmaksu 12,90 €/kk, vesi 2,62 €/m³, jätevesi 3,88 €/m³. Kiinteistövero: 500€/v. . Kokonaissähkönkulutuskustannus 182 euroa/kk on vuosikäyttöarvion mukainen keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (8 snt/kWh) perusmaksuineen (3,98 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (päiväsiirto 4,33 ja yösiirto 2,64 snt/kWh) perusmaksuineen (36,9 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh). Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla (4 henkilöä) ollut vuosikäyttöarvion viimeisen kolmen vuoden keskiarvona 11859 kWh sisältäen talon ja autotallin lämmitys- ja taloussähkön. Puuta on käytetty lämmityksessä noin 8–10 mottia/v.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot. Uuni . Leivinuuni Tulikivi LU 2800 13, Hellan Tulikivi H700 puuliesi

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2x, suihku, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Laattalattia ja maalatut seinät. Välitila ja lieden yläpuoli laattaa. Olohuone: Laminaattilattia ja maalatut seinät.. Makuuhuone 1: Laminaattilattia ja tapetoidut seinät.. Makuuhuone 2: Laminaattilattia ja tapetoidut ja maalatut seinät. Makuuhuone 3: Laminaattilattia ja tapetoidut seinät.. Kodinhoitohuone: Laatoitettu. Sauna: Laattalattia ja puupaneliseinät.. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laattalattia ja lasikuitutapetti seinät. Wc: Laatoitettu. Makuuhuone 4: Maalattu puulattia ja seinät tapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lisälämmönlähde ilmalämpöpumppu, varaava takka ja leivinuuni. Autotallissa ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Lattialämmitys laatan alla: keittiö, 2xwc, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja tuulikaappi.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018

    Tehdyt korjaukset

    2024 lämminvesivaraaja vaihdettu, 2020 Keittiön kaapistot uusittu, ilmalämpöpumppu asennettu taloon ja autotalliin, 2019 tehdyt remontit: Laminaattilattian vaihto,seinien maalaus alakerrassa, portaiden maalaus, uusi kiuas, kesäkeittiö terassille, keittiön katto, 2018 - 2019 talon huoltomaalaus, 2017 - 2018 terassi, 2013 alakerran makuuhuoneiden maalaus, 2013 yläkerran seinien ja lattian maalaus Betolux

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 586 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 27.3.2006, käyttöönottotarkastus. Uuraisten kunta Uuraisetn kunta
    Rakennusoikeus
    688 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-Market 700m, Uuraisten apteekki 1km. Koulut: Uuraistenkoulu 650m. Päiväkoti: Pikkulan päiväkoti 1,5km. Uuraisten koulukeskuksessa kunnan kuntosali. Valaistulle ladulle pääsee omasta pihasta suksilla. Urheilukenttä 500m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 300m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!