Armas Launiksen katu 14 B, Puustellinmäki, Espoo

Velaton myyntihinta398 000 € Myyntihinta: 398 000 €
Käyttöönottovuosi2021
Pinta-ala
72 m2
3h, avokeittiö, kph, s, erillinen wc, lasitettu parveke (yj. mukaan 3h + kt + s)

Tämä ylimmän kerroksen kaunis kolmio löytyy rauhalliselta sijainnilta päättyvän tien päästä Leppävaarasta. Olohuoneen ja keittiön ikkunat avautuvat pohjoiseen ja makuuhuoneista on näkymät pitkälle yli Leppävaaran kattojen yli länteen. Puustellin keittiössä on rosteriset Samsungin kylmälaitteet ja ruokailutila on avokeittiön yhteydessä. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Tämä kaunis koti on ollut kahden aikuisen kotina ja kotia on pidetty hyvin ja asunto onkin erittäin siistissä kunnossa. Ilmalämpöpumppu on asennettu vuonna 2022 ja se viilentää asunnon kuumina kesäpäivinä. Taloyhtiössä on kaapeli-TV ja tietoliikenneyhteys on digitaalinen.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja yhtiössä on kaksi rakennusta, A-ja B-talo. A-talossa sijaitsee taloyhtiön yhteinen sauna ja kerhotila. Lenkkisauna lämpiää kerran viikossa. Rakennusten välissä on viihtyisä piha-alue, jossa viihtyvät niin perheen pienimmät kuin isommatkin asukkaat.

Leppävaaran kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä ja lähin bussi kulkee vierestä. Leppävaaran juna-asema ja Raide-Jokerin lähin pysäkki ovat nekin kävelymatkan päässä. Kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa kaksi autohallipaikkaa, joista toisessa on sähköauton latausmahdollisuus. Autohallipaikan hinta 22.000 euroa / autohallipaikka.

Tätä asuntoa kannattaa tulla katsomaan paikan päälle.

Esittelypyynnöt ja yhteydenotot: Petra Mantere, YKV, LKV, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
583460
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Armas Launiksen katu 14 B, 02650 ESPOO
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
3
Huoneet
3h, avokeittiö, kph, s, erillinen wc, lasitettu parveke (yj. mukaan 3h + kt + s)
Asuinpinta-ala
72 m2
Kokonaispinta-ala
72 m2
Käyttöönottovuosi
2021
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
6/6
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Ikkunat ja näköalat
Olohuone ja keittiö + parveke pohjoiseen, makuuhuoneet länteen
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
398 000,00 €
Neliöhinta
5 527,78 €
Hoitovastike
266,40 €/kk
Yhtiövastike yht
266,40 €/kk
Vesimaksu
19,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 19,00 €/hlö/kk, autopaikka 29,60 €/kk. Sähköauton latauspaikka 33,30 eur/kk, tavallinen 29,60 eur/kk. Sähköauton latauslaite ja sen kustannukset ovat osakkaan vastuulla ja osakas maksaa latauksesta yhtiön määrittämän sähkönhinnan, sekä eChargien voimassa olevan siirtokomission. Tietoliikenne sisältyy hoitovastikkeeseen, perusnopeus. Osakas voi nostaa nopeutta omalla kustannuksellaan. Yhtiökokous 9.4.2024 valtuutti hallitukseen perimään enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä tai sen salliessa seuraavaan asiasta päättävään yhtiökokoukseen saakka.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi Samsung, rosterinen, pakastekaappi Samsung, rosterinen, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Korkeat jääkaappi ja pakastin teetetty muutostyönä rakennusvaiheessa.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc X 2 kpl. Wc-istuimet seinäkiinnityksellä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Kellari

Materiaalit

Keittiö: Lattia: parketti / seinä:maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Olohuone: Lattia: parketti / seinä:maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Makuuhuone 1: Lattia: parketti / seinä: maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Makuuhuone 2: Lattia: parketti / seinä: maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Sauna: Lattia: laatta / seinä:laatta / katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia: laatta / seinä: laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia: parketti / seinä: maalattu / katto: maalattu. Wc: Lattia: laatta / seinä: laatta / katto:paneeli.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Puustellinmäen Armas
Isännöitsijä
Lasse Erjamo / Matinkylän Huolto Oy ISA
Kiinteistönhuolto
Huoltoyhtiö
Asuinhuoneistoja
53
Autopaikat
40 kpl
Taloyhtiössä on
Sauna, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone
Lunastuspykälä
Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Teräsbetoni.
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Muu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö. Ilmalämpöpumppu, asennettu vuonna 2022.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo/poistoilmanjärjestelmä lämmöntalteenotolla (LTO).
Energialuokka
B 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistus voimassa 22.11.2031 asti.

Tehdyt korjaukset

2021: 10-vuoden energiatodistuksen laatiminen, ajonestopuomin asennus, pelastussuunnitelman laatiminen. Asunnon remontit: Ilmalämpöpumppu asennettu vuonna 11/2022.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Kunnossapidon periaateohjelma seuraavalle 5 vuodelle: 2024 pihan parannusta, LTO-järjestelmän kennojen puhdistus ja suodattimien vaihto vuosittain, leikkialueen turvatarkastus vuosittain. 2025-2028: LTO-ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö joka 5. vuosi, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien sekä salaojien painehuuhtelu 5. vuoden välein. Vesimittareiden uusiminen etäluettavaksi. Huoneistojen paloilmaisimien paristojen uusiminen. Lukituksen uusiminen (Abloy Sento- järjestelmän patentti päättyy v. 2026). 2029-2033 (PTS): LTO-ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö 5. vuoden välein, energiatodistuksen uusiminen 21.11.2031, jäte-ja sadeveden piha-ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, 10-vuotisvastuutarkastukset tarvittaessa, pesu-ja löylyhuoneiden kuntotarkastus tarvittaessa, parvekelasien huolto tarvittaessa (parvekelasit taloyhtiön vastuulla). Väestösuojan kuntotarkastus ja tiiveyskoe. Kunnossapidon periaateohjelma on tehty vuoteen 2033 asti. Yhtiökokous tekee korjauksista päätökset vuosittain. Kts. tarkemmin kunnossapidon periaateohjelma.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 352 m2
Omistus
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: ruokakauppa K-market Sellon palvelut (Prisma ja Citymarket) , posti postipalvelut Iso Omenassa. Pakettiautomaatteja löytyy mm. K-marketin aulasta, etäisyys n. 400 m. Selloon kävelymatka n. 900 m, kirjasto Sellossa 1,3 km, terveysasema Leppävaaran terveysaema 0,400 km. Koulut: Postipuun koulu 0,500 km. Päiväkoti: Postipuun päiväkoti 0,300 km. Ylin kerros, hyvät näkymät, erittäin hyvä sijainti päättyvän tien päässä mäen päällä. Sellon kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Alueelta hyvät yhteydet, terveyskeskus vieressä 400 metriä. Liikenneyhteydet: Leppävaaran juna-asema, bussiyhteys Armas Launiksen kadulta.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8, ESPOO

010 255 5930 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!