Mannilantie 10 A 6, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 33 000 € Myyntihinta: 33 000 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
57,5 m2
2h, k, s

Myydään kaksio, joka sopii mainiosti niin yksin asuvalle kuin pariskunnallekin. Asunnossa on moderni keittiö, olohuone ja tilava makuuhuone. Lisäksi on erillinen wc sekä pesuhuone, jonka yhteydessä asumismukavuutta lisäämässä on oma sauna. Olohuoneesta on käynti huoneiston levyiselle takapihalle. Takapihalla viihtyisä terassi ja viherpiha. Paikka on valoisa ja aurinkoinen. Tämän päätyhuoneiston pohjaratkaisu on selkeä. Pinnat ovat siisti kuntoiset, joten kohteen vapautuessa muuttamaan pääset nopeastikin ilman remonttia. Asuntoon on saatu säilytystilaa reilusti kaapistoilla sekä sisäänkäynnin yhteydessä olevalla huoneistokohtaisella ulkovarastolla. Arkea helpottamaan on pesuhuoneessa hyvin tilaa pesutornille.

Asunto Oy Satomannila sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Saarijärven keskustasta. Lähellä on Mannilan pururata, joka tarjoaa kauniit maisemat ulkoliikuntaan. Taloyhtiö muodostuu kolmesta rivitalosta, joissa asuntoja on yhteensä 17 kpl. Vuosien varrella kunnossapito ja korjaustöitä on tehty reilusti. Tiedot tulevista taloyhtiön kunnossapitotoimista vuosille 2024-2033 on nähtävillä välittäjän kautta. Mannila on rauhallinen asuinalue.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583382
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Mannilantie 10 A 6, 43100 SAARIJÄRVI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, s
    Asuinpinta-ala
    57,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    57,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Makuuhuoneen ikkuna on sisäänkäynnin kanssa etupihan puolelle. Keittiön ja olohuoneen ikkunat sekä ovi takapihalle on takapihan puolella.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    33 000,00 €
    Neliöhinta
    573,91 €
    Hoitovastike
    189,75 €/kk
    Yhtiövastike yht
    189,75 €/kk

    Autopaikka 3,50 €/kk. Lämminvesimaksu 17,20 €/m³. Kylmävesi 6,30 €/m³. Autopaikkamaksu on 3,50 €/kk. Sisätilalämmittimen käyttö on 2,50 €/kk. Maton pesu on 3,00 €/kerta pyykkituvassa. Normaalit rivitalohuoneiston asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Keittiö on remontoitu vuonna 2009, jolloin kaapistot ja kodinkoneet on uusittu.

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa suihku sekä pesukoneliitäntä. Tilaan mahtuu pesutorni. Erillinen wc, jossa on peili- ja allaskaapit ja wc-istuin. Kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Asuintilojen lattiassa laminaatit, seinät on maalattu / tapetoitu. Pesuhuoneen seinät sekä lattia laatoitettu. Saunassa on laattalattia, seinät paneloitu. Vessan seinät osittain laatoitettu, muutoin maalipinnalla. Lattiassa on muovimatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Satomannila
    Isännöitsijä
    AK-Isännöinti Oy / Tiina Pajatie
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    17
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistokohtainen koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus on laadittu 10.12.2023 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

    Tehdyt korjaukset

    SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTÖISTÄ Yhtiön rakennuksissa on aiemmin toteutettu seuraavat merkittävimmät kunnossapito- ja muutostyöt: - Vesikatteen uusiminen 1992 - Varasto- ja sisääntulokatosten muutos 2001 - Liitytty kaukolämpöön, lämmönsiirrin 2002 - Rakennettu jätekatos 2005 - Uusittu ulko-ovet 2007 - Takapihan piilorännien poistaminen 2010, uusittu lämpökanaali 2010 - Uusittu patteriventtiilit, tehty lämmitysjärjestelmän perussäätö 2010 - Autosähköistyksen uusiminen, pihavalaistuksen lisääminen 2010 - Takapihojen muotoilu C ja B-talo, p-alueen kunnostus ja käytävän B-talolle kunnostus 2010-2012 - Uudet sadevesikourut takapihan puolelle 2011 - C-talon katon IV-tuuletuskoteloiden saneeraus 2012 - Lisätty väliaidat ja lumiesteet takapihan puolelle 2012 - Kosteusvauriokorjaus putkivuoto as B7 kylpyhuone, sauna, eteinen ja keittiö 2013 - Uusittiin yhtiön yli 20 vuotta vanhat hanat 2013 - Kosteusvauriokorjaus putkivuoto as C16 ja C17 sauna ja kylpyhuone 2015 - Käyttövesiputkiston uusinta 2016 - Talojen päätykolmioiden uusinta 2017 - Pesutuvan ja kuivaushuoneen lattian uudelleen pinnoitus 2018 - Ulkovuorien maalaus ja eteläsivujen ulkovuorien uusiminen 2020 - Ikkunoiden uusiminen 2020 - Sähköpääkeskuksen tarkastus 2022 - Sadevesikaivon lisäys A-talon eteen 2022 - Sisäänkäyntien betonilaattojen kunnostus 2023 - Sulanapitokaapelin lisäys B-talon nurkalle 2023 - Kuntoarvio 2023. Asunnon remontit: Keittiöremontti vuonna 2009.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 990 m2
    Omistus
    Oma

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Saarijärven keskustan palvelut alle kahden kilometrin päässä. Keskustassa ovat kaupat, pankki, kirjasto, apteekki ja monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia (uimahalli, kuntosali, monitoimihalli, jäähalli jne). Mannilan pururata lenkkeilyyn sekä hiihtoon aivan kivenheiton päässä. Koulut eskarista lukioon ovat keskustassa. Halpahalli ja Lidl alle 4 km päässä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 5, SAARIJÄRVI

    010 256 6525 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!