Kuusivahe 2 A, Keskusta, Laitila

Velaton myyntihinta 169 000 € Myyntihinta: 169 000 €
Käyttöönottovuosi 2016
Pinta-ala
80 m2
3h, avok, kph/sauna, khh, 2 x WC, terassi

Tämä paritalo on kuin unelma - täydellinen koti sinulle, joka arvostat tilaa, laatua ja modernia arkkitehtuuria. Huoneistossa on avara avokeittiö-olohuone-yhdistelmä, käytännöllinen kylpyhuone/sauna/wc sekä erillinen Wc sisäänkäynnin yhteydessä. Kodinhoitohuoneesta on käynti takaterassille sekä -pihalle, Etupihalla on nurmikkoa sekä tilaa puutarhurin harrastuksiin ja takapihalla aitaus ja ulkohäkki lemmikkieläimille. Tämä upea paritalo on valmistunut vuonna 2016 ja se on täynnä moderneja ratkaisuja ja laadukkaita materiaaleja. Tässä on oiva koti sinulle ja perheellesi, kun etsitte paikkaa, missä voitte asua pitkään ja nauttia suloisen kodin mukavuuksista. Unohtaa ei sovi myöskään viihtyisää terassia, jossa voit nauttia auringosta ja viettää aikaa perheesi kanssa. Lisäksi pihalla on tilaa autoille, joten pysäköintikään ei ole ongelma.

Myynnissä oleva koti sijaitsee rauhallisella alueella, jossa ei ole läpikulkuliikennettä. Alueella on paljon ulkoilualueita ja kävelymatkan päässä on runsaasti palveluja ja kouluja. Tule katsomaan tätä upeaa kotia ja ihastu sen kauneuteen ja kodikkuuteen!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583272
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Kuusivahe 2 A, 23800 LAITILA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, avok, kph/sauna, khh, 2 x WC, terassi
    Asuinpinta-ala
    80 m2
    Huoneistoala 80 m2, kerrosala 91 m2 rakennuslupapiirustusten mukaan
    Kokonaispinta-ala
    91 m2
    Käyttöönottovuosi
    2016
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    169 000,00 €
    Kiinteistövero
    237 € vuonna 2023

    Sähkö: n. 800 euroa 6200 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan , n 10 € / hlö / kk. Puhtaanapito: jäteastia n. 10 € / kerta. Kiinteistövero: 237 € vuonna 2023. . Kokonaissähkönkulutuskustannus vuonna 2023 on ollut n. 800 euroa, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 12 kk:n aikana ollut noin 6200 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Kuukausittainen keskimääräinen kulutus on noin 67 euroa/kk. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3%, lainhuutokulut sekä panttikirjan siirtokulut MML:lle. Myyjä ja ostaja maksavat perinteisessä kaupassa kaupanvahvistajan kulut puoliksi, sähköisessä kiinteistökaupassa asiointimaksu on ostajalle 221 €. Hallinnanjakosopimuksella sopijapuolet sitoutuvat vakuuttamaan kukin erikseen omistamansa ja hallitsemansa rakennuksen osuudet niiden täydestä arvosta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas Helo, kylpyhuone, erillinen wc x 2 WC, suihku, peilit, kaapit kodinhoitohuoneessa runsaasti kaapistoja, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. kurasyöppö ja lavuaari kodinhoitohuoneessa , kulku takaterassille kodinhoitohuoneesta . Sauna uudenveroinen.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto, kaapistot

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laminaatti, seinät tapetti ja maalattu. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät tapetti ja maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät tapetti ja maalattu. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät tapetti ja maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinät maalattu, välitila kaakeli. Sauna: Lattia laatta, seinät paneli. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinät kaakeli. Eteinen: Lattia laminaatti, seinät maalattu. Wc: Lattia laatta, seinät maalattu. tuulikaappi: Lattia laatta, seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko / lautaverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto Nibe F470
    Energialuokka
    C 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 24.6.2025

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,7 ha
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Etupiha sora, autoille pysäköintitilaa. Takapihalla kissalle ulkohäkki, koira-aitaus, nurmikkoa, sekä terassi.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2015. 1)Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) Voimaantulopvm: 8.11.2005 2) Yleiskaava 6.11.2009 Kiinteistöllä on asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kiinteistöä ei ole muodostettu tontiksi, eikä sitä ole merkitty tonttina kiinteistörekisteriin. Ostaja on tietoinen, että rakennusluvan saaminen kiinteistölle edellyttää hakijan hallitsevan koko tonttijaon mukaista rakennuspaikkaa. Mahdollinen rakennusoikeus ja rakennuspaikka määräytyvät pääsääntöisesti tonttijaon mukaisesti. Myytävä kiinteistö on tonttijaon mukaista rakennuspaikkaa pienempi. Ostaja on tietoinen, että asemakaavaan soveltuvan rakennuspaikan muodostaminen edellyttää toiselle kuuluvaan kiinteistöön sisältyvän alueen lunastamista. Asemakaavaan soveltuvan rakennuspaikan osan lunastaminen tapahtuu kiinteistönmuodostamislain mukaisessa erillisessä kiinteistötoimituksessa (rakennuspaikan osan lunastustoimitus). www.laitila.fi
    Rakennusoikeus
    148 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    AO-2 I u 1/2 e= 0,20 Erillispientalovaltainen asuntoalue. Koko kiinteistön rakennusoikeus jakautuu sopijapuolten välillä puoliksi. Kummallakin sopijapuolella on oikeus rakentaa rakennusoikeutensa puitteissa hallitsemalleen alueelle autokatosrakennus. Mikäli sopijapuoli ei käytä kaikkea rakennusoikeuttaan, ei sitä voi siirtää toiselle osapuolelle. Lisärakennusoikeutta haettaessa tarvitaan toisen sopijapuolen kirjallinen suostumus rakentamiseen.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alueella.

    Lisätiedot

    Sopijapuolet vastaavat kukin itse hallitsemansa alueen sekä alueella sijaitsevien ja alueelle toteutettavien rakennusten, rakenteiden ja laitteiden rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus-, ylläpito- ja kunnossapitokustannuksista sekä hoito- ja huoltokustannuksista. ml. puutarhaistutukset ym. Sopijapuolen tulee pitää hallinnoimansa alue ympäristöltään siistinä ja omistamansa rakennukset kunnossa. Sopijapuolet sitoutuvat erityisesti huolehtimaan siitä, että kiinteistö ja sillä sijaitsevat rakennukset täyttävät kaikki viranomaismääräykset kuten kunnon ja siisteyden osalta. Yhteisessä hallinnassa olevien tilojen, rakenteiden ja laitteiden rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus- ja kunnossapitokustannuksista vastaavat osapuolet kiinteistön omistusosuuksiensa mukaisessa suhteessa. Mainitun periaatteen mukaan jaetaan myös kaikkien kiinteistölle sijoittuvien putkien, kaapeleiden ja johtojen rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus- ja kunnossapitokustannukset , paitsi rakennusten alle jäävien putkien, kaapeleiden ja johtojen rakentamis-, uudelleenrakentamis-, peruskorjaus- ja kunnossapitokustannukset rajataan yhtiölle rakennuksen ulkoseinään asti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Laitila OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Keskuskatu 20, LAITILA

    040 5092579 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!