Valopoiju 4 B, Kivenlahti, Espoo

Velaton myyntihinta 369 000 € Myyntihinta: 369 000 €
Käyttöönottovuosi 1974
Pinta-ala
121,5 m2
5h + k + kph + wc + 2vh + las.parveke

Valoisa, kaunis ja tyylikäs koti merellisestä Kivenlahdesta etsii uusia asukkaita. Kerrankin tarjolla suuremmallekin perheelle sopiva koti joka on täysin muuttovalmis. Asuntoa on remontoitu mittavasti ajattomin materiaalein ja hyvällä maulla vuonna 2021. Remontissa tehtiin mm. iso, saarekkeellinen keittiö täysin uusiksi. Kodinhoitohuone tehtiin kylpyhuoneen ja makuuhuoneen väliseen tilaan. Lattiapinnoitteet on osin uusittu kokonaan ja parketit on kunnostettu sekä kaikki pinnat on maalattu. Huoneisto on myös velaton, asunnon hoitovastike 656,10 euroa. Vastikkeeseen sisältyy vesi ja taloyhtiön valokuituverkko.

Tästä kodista on kauniit ja levolliset maisemat, kummallakin puolella taloa on vehreät ja avoimet näkymät, merikin pilkahtaa.

Pohjakerroksesta löytyy sauna- sekä uima-allasosasto, jokapäiväinen aamu-uinti on täysin maksuton asukkaille kuudesta kymmeneen. Valopoijulta matkaa meren äärelle sekä rantaraitille vain kivenheiton verran.

Yhtiöllä oma tontti ja maalämpö.

Runsaat palvelut, metro, lähikaupat ja päiväkodit sekä koulut ovat kaikki lähellä.

Varaa itsellesi yksityinen esittelyaika Riitta-Liisa Korimo 0456646088

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    582512
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Valopoiju 4 B, 02320 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h + k + kph + wc + 2vh + las.parveke
    Asuinpinta-ala
    121,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    121,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1974
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    3/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke, olohuone, keittiö ja 1mh on kaakkoon, muut huoneet on luoteen suuntaan. Avarat ja puustoiset pihanäkymät, merikin pilkahtaa. Ei taloja näkymien edessä.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    369 000,00 €
    Neliöhinta
    3 037,04 €
    Hoitovastike
    656,10 €/kk
    Yhtiövastike yht
    656,10 €/kk

    Vesimaksun peruste: Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Saunamaksu uima-allasosastolla 6,00 euroa/kerta. Ylimääräinen varasto 120,00 euroa/vuodessa. Yhtiökokous valtuutti 24.4.2024 hallituksen keräämään enintään kahden ylimääräisen hoitovastikkeen verran tarvittaessa yllättävien menojen kattamiseksi tai jättää keräämättä enintään kahden vastikkeen verran taloustilanteen näin salliessa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen mennessä. Yhtiökokous valtuutti hallituksen myös tarkistamaan ja muuttamaan osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Whirlpool, pakastekaappi Whirlpool, erillisuuni Whirpool, integroitu, induktioliesi Bosch, integroitu, liesituuletin Savo, astianpesukone Whirpool, integroitu, kaapistot + kiinteä saareke jonka alla kaappitilaa., kiinteät valaisimet. Kivitasot , Seinähyllyt valaisimineen . Keittiön kaikki pinnat, kaapistot ja kodinkoneet on uusittu kokonaan vuonna 2021.

    Pesutilat

    Erillinen wc, suihku, suihkuseinä, amme, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneesa, kiinteät valaisimet. Kaapit

    Säilytystilat

    Vintti, 2 vaatehuone ja 1 vaatehuone/kodinhoitotila

    Materiaalit

    Keittiö: mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalatut. Olohuone: mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalatut. Makuuhuone 1: laminaattilattia, seinät ja katto maalatut. Makuuhuone 2: mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalatut. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinät ja katto maalatut. Eteinen: mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalatut. Wc: laattalattia, seinät maalatut. vh/kodinhoitotila: laminaattilattia, seinät ja katto maalatut. mh 4: mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalatut.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-osakeyhtiö Marintornit
    Isännöitsijä
    Tapiolan Lämpö, Asko Isonokari
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    52
    Liikehuoneistoja
    4
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    260 m2
    Autopaikat
    42 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, uima-allas, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen Poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 2033

    Tehdyt korjaukset

    1992 Talojen maalaus 1993 Vesikaton uusiminen 1997 Elementtisaumausten uusiminen 1997 Parvekelinjojen maalaus ja pinnoitekäsittely 1997 Osittainen kylpyhuoneiden vesieristeiden uusiminen 1998 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen 1998 Poistoilmakanavat puhdistus 1998 Lämmitysverkon tasapainoitus 1999 Molempien saunojen peruskunnostus 2001 Kuntoarvio 2005 Putkiston kuntotutkimus 2005 2008 A-talon uima-allashuoneen panelointien uusiminen 2009 Lämmitysjärjestelmän ohjausautomatiikan ja säätölaitteiden uusiminen 2009 Lukostojen uusiminen 2009 Pohjoispuolen ikkunoiden huoltomaalaus 2010 Kuntoarvion päivitys 2010 Tikasauton pystytyspaikka A-talon taakse 2011 Piharemontti ja salaojien huuhtelu 2012 B-talon viemärin korjaus 2013 Vesikattopinnoitteen uusiminen (9. ja 10.krs osalta) sekä molempien talojen valokäytävien seinä- ja ikkunarakenteet Tuuletusparvekkeiden kunnostus (8. krs) 2014 Allastilojen ikkunoiden ja ilmastoinnin kunnostus ja tiloihin kuuluvien maaparvekkeiden aitojen korjaaminen Viemäreiden ja vesiputkien kuntotutkimus/kuvaus 2015 Elementtisaumauksen uusiminen ja ulkoseinien maalaus Putkistokorjaukset 2016 Hissikorien saneeraus 2017 Parvekkeiden korjaus ja maalaus 2017 A-talon kylmiön saneeraus 2018 Poistoilmakanavat puhdistus 2019 Jätekatosten korjaus 2019 Rappukäytävien maalaus 2019 Kylmävarastojen jäähdytyskapasiteetin parantaminen 2019 KVV-seurantatutkimus 2020 Väestönsuojan tiiveyskoe ja tarvikkeiden uusiminen 2020 Parvekelasitusten kuntotarkastus 2020 Maalämpö- ja lämmöntalteenottourakan toteuttaminen 2021 Maalämpöön siirtyminen ja lämmöntalteenoton toteuttaminen Kuorielementtien päällipeltien uusiminen (katolla) 2023 Energiatodistuksen päivitys. Asunnon remontit: Asuntoon tehty laajat remontit 2021-2022: -Keittiön remontointi kauttaaltaan, uudet kaapistot, kodinkoneet sekä saareke -Lattian hionta ja lakkaus -Laminaatin asennus (osa makuuhuoneista sekä vaatehuone ja kodinhoitohuone) -Katon tasoitus ja maalaus -Seinien tasoitus ja maalaus -Asunnon kaikki katkaisimet ja pistorasiat uusittu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kirjallinen selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä ja niiden tekoajankohdat: 2024 KVV-seurantatutkimus 2025 Palovaroittimien hankinta ja asennus kaikkiin huoneistoihin 2027 Kiinteistön korjausremonttien hankesuunnittelu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 542 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava.

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!