Johan Sederholmin tie 8 B, Herttoniemi, Helsinki

Velaton myyntihinta 192 000 € Myyntihinta: 192 000 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
47,5 m2
2h + kk + s

Merellinen ja rauhallinen sijainti Herttoniemen Kartanonpuiston ja Porolahden välissä, vain kivenheiton päässä Tiiliruukinlahdesta.

Toimivapohjainen, erittäin siisti ja muuttovalmis päätyhuoneisto, jonka kylpyhuone on juuri remontoitu. Aidatulla terassilla on mukava nauttia kesästä tai vilvoitella oman saunan löylyjen jälkeen. Keittiö-olohuone-ruokailutila muodostavat toimivan kokonaisuuden, makuuhuone on reilun kokoinen, ja siellä on koko seinän leveydeltä säilytystilaa.

Yhtiö on vakavarainen ja siitä on pidetty vuosien varrella hyvää huolta; tehtyinä on mm. julkisivu- ja kattoremontit sekä laaja piharemontti. Yhtiöllä on omistuksessaan myös kaksio, josta yhtiölle tulee vuokratuottoja.

Helsingin kauneimmat, meren rannalla kulkevat ulkoilumaastot lähtevät omalta takapihalta. Herttoniemen alueen kattavat palvelut, kauppakeskus Hertsi sekä metroasema löytyvät alle 10 minuutin kävelymatkan päästä. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeastikin.

Olethan yhteydessä, niin varataan sinulle henkilökohtainen esittelyaika.

Pia Lundenberg p. 040 522 1967, pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    582092
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Johan Sederholmin tie 8 B, 00810 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + s
    Asuinpinta-ala
    47,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    47,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Länteen.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    192 000,00 €
    Neliöhinta
    4 042,11 €
    Hoitovastike
    304,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    304,00 €/kk
    Vesimaksu
    27,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 27,00 €/hlö/kk, autopaikka 15,00 €/kk. Ostaja ottaa vastatakseen nyt myytävälle huoneistolle myöhemmin jyvitettävän ja kohdistettavan osuuden yhtiön 8 huoneiston kylpyhuoneen ja talopesulan saneerauslainasta. Pääomavastikkeen perusteena on osakkeiden lukumäärien suhde. Nyt myytävän huoneiston osakelukumäärä on 190. Hallitus valtuutetaan perimään 2 kk:n ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone on uusittu 06/2024.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaatti, seinät maalattu. Olohuone: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti, seinät maalattu. Sauna: Paneloitu, lattia laatoitettu. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: Laminaatti, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Porolahdenpuisto I
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Tuomas Raatikainen puh. +358 20 748 8274
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    42
    Autopaikat
    36 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone, irtaimistovarastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto: huippuimuri.
    Energialuokka
    F 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 31.7.2033

    Tehdyt korjaukset

    2023 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2023 Akustolevyjen uusinta A-D-talon pohjakerrokseen 2021 pihan asfalttipintojen uusiminen ja sadevesikaivojen korjaukset 2020 korvausilmaventtiilien uusiminen, huippuimurien uusimisia, piha-alueen ja porraskäytävien valaistuksen uusiminen, kivituhkakorjaukset (missä kulkuväyliä, 2019 roskakatosten pellitykset, 2019 lämmitysverkon venttiilien uusiminen ja verkoston tasapainotus, käyttövesiverkoston venttiiilien uusiminen ja virtaamien säätö, puuston uusimista, 2017 vesikattojen peruskorjaus, 2016 leikkialueiden kunnostus, 2016 märkätilojen kunnostuksia (18 kpl), 2015 kph kuntokartoituksia 13 kpl, 2014 asuinhuoneistojen märkätilakorjauksia, 2013 julkisivujen ja ikkunoiden huoltomaalaus, vesikattojen vuotokorjaukset, pesulan kuivausrummun uusiminen, asuinhuoneistojen märkätilakorjaukset, 2012 märkätilakartoitus (30 kpl), ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, kaukolämpökeskuksen uusiminen, 2011 kiinteistön peruskuntoarvio, kaapeli TV-verkkoon liittyminen, 2010 telineiden huoltomaalauksia ja jätekatoksien kunnostus ja maalaus, antenniverkon kunnostaminen, lukitusjärjestelmän uusiminen, 2009 korvausilmasuodattimien vaihto, 2008-2009 kylpyhuoneiden korjauksia, 2007 märkätilakartoitus, 2003-05 TV-kanavien digit., 2003 joustavien putkiliittimien uusiminen, 1999 porrashuoneiden kunnostus, 1992 pihan asaltointi, 1991 lautasantennit, 1990 autopaikat sähköistetty.. Asunnon remontit: Edellisen omistajan tekemiä muutostöitä.

    Suunnitellut korjaukset

    2023-2024 kylpyhuoneremontin kilpailutus remontoimattomien kylpyhuoneiden ja yhdistetään samaan l lämmitysverkoston tasapainotus ja termostaattien vaihto, samaan yhteyteen pesulatilan kunnostus 2024 Maalämpökartoitus Taloyhtiössä on menossa 8 huoneiston kylpyhuoneen ja talopesulan saneeraus. Yhtiökokous on antanut valtuuden käyttää enintään 180 000 euroa urakkaan. Urakka valmistuu ja jyvitetään kaikille osakkaille syksyllä 2024.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2024-2025 Taloyhtiön kuntoarvion tekeminen 2029 Taloyhtiön putkiston kuntotutkimukset Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 805 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2050
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Arkadiankatu 23, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!