Pihlajaseläntie 42, Kallioaho, Hankasalmi

Velaton myyntihinta 99 000 € Myyntihinta: 99 000 €
Käyttöönottovuosi 1956
Pinta-ala
69 m2
Tupa, mh, takkah, ph, s, wc

Tule asumaan maalle!

Sinua odottaa täällä viehättävä, kaunis ja nykyaikaisin mukavuuksin varustettu koti. Koti, josta on pidetty huolta ja jota on kunnostettu kattavasti viimeisten vuosien aikana.

Päärakennuksessa asuintilat sijoittuvat alakertaan. Iso tupa on kaiken keskiössä. Ison tuvan lisäksi, yksi makuuhuone sekä takkahuone ovat alakerran varsinaisina huonetiloina. Aivan uudet sauna- ja pesutilat odottavat uutta omistajaa. Yläkerrasta löytyy kaksi erillistä huonetta sekä uuden elämän saaneet vinttitilat. Milloin viimeksi kuljit ullakoilla mattojen päällä? Yläkerran huoneista toinen on lämpöeristetty, joten talvisinkin vieraiden majoitus onnistuu tänne oikein hyvin. Kesävieraat asettuvat taloksi yläkerran toiseen "kesä"huoneeseen.

Varsinainen lämmitysmuoto on sähkölämmitys, jota tukee iso ja muhkea leivinuuni, jakaen lämpöä koko tupaan ja eteistiloihin. Alakerran makuuhuoneessa lämmityksen hoitaa ihastuttava pinkki pönttöuuni. Ja laajennuksen puolella avotakka hoitaa oman osansa lämmityksessä. Vesi kiinteistölle tulee kunnan verkostosta. Pääosa jätevesistä ohjautuu saostuskaivojen kautta imeytykseen.

Pihapiirin kahdesta talousrakennuksesta löytyy oikeat helmet. Tunnelmallinen pihasauna saunatupineen tarjoaa leppoisat löylyt puuhakkaan arjen päätteeksi. Ja perinteinen nukkuma-aitta on kuin karamelli. Täällä on pedit jo sijattu valmiiksi ystäville. Puuhasitpa mitä tahansa ja milloin tahansa, kaikenlaiset hommat hoituuu vanhassa navettarakennuksessa. Täältä löytyy perinteistä säilytystilaa ruohonleikkurille ja peräkärrylle. Ullakolle säilöt vaikka sukset seuraavaa talvea varten. Varsinainen vanha navetan puoli on tekevälle toivepaikka. Nykyisin tila on sisustettu leppoisaan seurusteluun, ystävien yhteisiä illanviettoja varten. Mutta muuntuu tämä tila vaikka minkälaiseksi verstaaksi. Lämmitys hoituu tarvittaessa ilmalämpöpumpun ja puulämmitteisen kamiinan avulla. Ja erillinen pienempi huone on tarvittaessa myös talvella helpommin lämmitettävissä pienempää puuhailua varten.

Pihapiiri on hoidettu ja pidetty kunnossa jokaista nurkkausta myöten. Isot terassialueet kutsuvat leppoisaan oleiluun. Aurinkoinen ja valoisa piha-alue istutuksineen odottaa jo sinua.

Ota riski ja rakastu Hankasalmeen! Jotenkin näin kuntakin itseään hehkuttaa. Hankasalmen kirkonkylältä löydät kaikki hyvään arkeen tarvittavat palvelut läheltä. Kylältä löytyy palvelut hammashoitolasta kampaamoon, apteekista alkoon ja rautakaupasta kirjastoon.

Otathan yhteyttä pikaisesti. Käydään tutustumassa uuteen kotiisi pian.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    581061
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pihlajaseläntie 42, 41500 HANKASALMI AS
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    Tupa, mh, takkah, ph, s, wc
    Asuinpinta-ala
    69 m2
    Kokonaispinta-ala
    69 m2
    Käyttöönottovuosi
    1956
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    99 000,00 €
    Kiinteistövero
    132,59 €/2023 (Puolpihlaja)

    Sähkö: Kokonaissähkönkulutus 14150 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan, Hankasalmen vesihuoltolaitos. Puhtaanapito: Sopimuksen mukaan, Meine Oy. Tiemaksut: n. 90,00 €/v, Pihlajaseläntien tiehoitokunta. Kiinteistövero: 132,59 €/2023 (Puolpihlaja). . Kokonaissähkönkulutuskustannus (176,48 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus aikavälillä 1.1.2023-31.12.2023, sisältäen sähköenergiamaksut (4,83 snt/kWh) perusmaksuineen (0,99 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (4,38 snt/kWh) perusmaksuineen (34,00 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh). Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (1 henkilöä) on edellisen vuoden ajalta ollut keskimäärin 14150 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Puuta on käytetty lämmityksessä noin 5 mottia/v. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, leivinuuni, kaapistot, kiinteät valaisimet, Puuliesi.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku kph:ssa, suihkuseinä, peilit wc:ssa, kaapit wc:ssa, pesukoneliitäntä wc:ssa, kiinteät valaisimet, Lipasto kph:ssa. Rättipatteri ph:ssa

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, ullakkotilat

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia puuta, seinät maalia. Olohuone: Lattia puuta, seinät maalia. Makuuhuone 1: ak: Lattia puuta, seinät maalia, tapettia. Sauna: Lattia laattaa, seinät puuta. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia puuta, seinät maalia. Takkahuone: Lattia laminaattia, seinät puuta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Sähköpatterilämmitys. Lisäksi lämmitys puilla leivinuuni, 2 pönttöuunia, puuliesi ja (avotakka).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö. Pesutiloissa lattialämmitys sähköllä.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 12.12.2029

    Tehdyt korjaukset

    Aikaisempien omistajien omistusaikana: 2003 tuvan seinien maalaus 2004 navetan maalaus 2004-2005 navetan sisätilojen kunnostus (uusi lattia, maalaus, kamiinan asennus, portaat ylisille) 2007 navetan ilmalämpöpumppu 2008 talon maalaus 2009 talon ulko-ovet uusittu, makuuhuoneen maalaus, lattian kunnostus (muovipinnat ja lastulevyt poistettu, lattian hionta) 2010 käyttövesiputket uusittu (tuotu pintaan) wc;n ja keittiön osalta 2010-2011 uusi wc ja takkahuoneen laajennus 2011 koneet uusittu (pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone (nyk. ei olemassa), jääkaappipakastin) 2012 alakerran ikkunat uusittu 2013 yläkerran ikkunat uusittu 2014 talon katto maalattu 2015 ulkorakennus maalattu 2017 rännit, syöksytorvet ja tikkaat/huoltotasot vaihdettu taloon ja tikkaat/huoltotasot lisätty navettaan 2019 takkahuoneen lattia uusittu Nykyisen omistajan omistusaikana: uusittu seinäpintoja, seinien maalauksia uusittu keittiö 2020 korjattu alapohjan vuotovahinko (valurautaisen viemäriputken epätiiveys), poistettu vanhat purut ja lisätty puhallusvilla 2021 vuotovahingon yhteydessä uusittu tuvan ja eteisen lattiat 2021 uusittu sauna- ja pesutilat 2024

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,5 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Kaavoittamaton, Rakennuslupa laajennuslupa myönnetty 2.4.1981. Kiinteistö 77-403-23-8 alueella ei ole kaavaa. Kiinteistö 77-403-2-46 sijaitsee Kuuhankaveden ja Hankaveden alueen rantaosayleiskaavan M-alueella. Hankasalmen kunta, kaavoitus

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Pihan kasteluun rengaskaivo pihassa
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Pesutiloista ja wc:sta kahden saostuskaivon kautta maastoon. Keittiöstä suoraan maastoon/avo-ojaan.
    Jätevesihuolto
    Saostuskaivo, maahanimeyttämö.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K-Market Kuha, Keskustie 30 S-market, Keskustie, 26 posti toimii K-Market Kuhan tiloissa, Keskustie 30 kirjasto Hankasalmen kunnankirjasto, Rantakalliontie 3 terveysasema Hankasalmen terveysasema, Keskustie 53. Koulut: Aseman koulu, Kuuhankavedentie 39, Kuuhankaveden yhtenäiskoulu, Kirkkotie 7. Päiväkoti: Metsätähden päiväkoti, Suotie 3, Sillankorvan päiväkoti, Koulutie 14. Hangan Lava Revontuli Golf Häkärinteet. Liikenneyhteydet: Linja-auto

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!