Honkakoskentie 507, Nerkoo, Iisalmi

Velaton myyntihinta198 000 € Myyntihinta: 198 000 €
Käyttöönottovuosi1987
Pinta-ala
165 m2
5h, k, ph, khh, ph, 2xwc, s

Tässäpä on perheellesi kodikas tunnelmallinen tilava koti suurehkolla tontilla vain 8,5 km:n päässä Iisalmen torilta ja Citymarkettiin noin 7 km. Kodin ensimmäisessä kerroksessa on tunnelmallinen olohuone, josta uloskäynti terassille sekä vehreälle suojaiselle luonnon ja metsän ympäröimälle pihamaalle. Käytännöllisessä keittiössä on tilaa niin ruokailijoille kuin ruoanlaittajille. Keittiön kautta myös kätevästi uloskäynti isolle valokatetulle terassille. Tässä kerroksessa sijaitsee myös kodin toinen erillinen wc, kodinhoitotilat, kylpyhuone, sauna sekä yksi makuuhuoneista. Yläkerrassa on avara aula oleskeluun, kolme makuuhuonetta sekä erillinen wc. Lisäksi yläkerrassa on kätevästi parveke, josta voi ihailla ilta-aurinkoa ja kaunista peltomaisemaa. Kodissa on runsaasti säilytystilaa niin eteisaulassa, makuuhuoneissa kuin kodinhoitohuoneessa. Talossa on vuosien varrella tehty paljon kunnostuksia ja uudistuksia ja näin kotia on pidetty hyvässä kunnossa. Lämmitys on suorasähkö seinäpattereilla ja lattialämmitys on kodinhoitohuoneessa, saunassa, kylpyhuoneessa ja alakerran vessassa. Lisälämmönlähteenä alakerrassa ja yläkerrassa on ilmalämpöpumput sekä keittiön ja olohuoneen yhteydessä puulla lämmitettävä varaava leivinuuni/hella. Edellä mainituilla seikoilla suurehkon kodin lämmityskustannukset ovat hyvin maltilliset. Talo sijaitsee reilun kokoisella puolen hehtaarin tontilla, jossa ovat autotalli/varastot, auto- ja vaunukatos sekä puukatos. Pihan laidalla sijaitsee ihana tunnelmallinen tynnyrisauna omalla katetulla terassilla. Tässäpä asut maaseudulla, mutta vain 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin palveluista ja harrastuksista. Koulukyyditys on Hernejärven koululle tai linja-autolla kaupunkiin. Rauhallinen ympäristö, iso helppohoitoinen piha, marjastus sekä sienimetsät äärelläsi, ei näköetäisyyttä naapuriin. Venevalkama oikeus 700 metrin päässä. Rakastatko maaseudun rauhaa, hiljaisuutta ja puhtautta, mutta myös helppoa ja lyhyttä matkaa kaupungin palveluihin, siinä tapauksessa ota yhteyttä ja lähde tutustumaan tähän kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
580486
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Honkakoskentie 507, 74140 IISALMI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h, k, ph, khh, ph, 2xwc, s
Asuinpinta-ala
165 m2
Pinta-alat rakennusvalvonnasta saatujen tietojen mukaan. Toimeksiantajan käsitys asuintilojen pinta-alasta 165 m2 (rak. valvonnasta saadun tiedon mukaan 133 m2 ei sis. yläkerran asuintiloja). Kerrosala 199 m2.
Kokonaispinta-ala
283 m2
Käyttöönottovuosi
1987
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
198 000,00 €
Kiinteistövero
439,17 €/v

Lämmitys: puuta noin 12 m3. Sähkö: kulutuksen mukaan 10800 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuolto. Kiinteistövero: 439,17 €/v. .

Varustus

Keittiö

Jääviileäkaappi Festivo, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas Ainavalmis, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilikaappi molemmat wc:t, allaskaappi molemmat wc:t, pesukoneliitäntä, lattialämmitys khh, ph, kylpyhuone, s, alakerran wc, kiinteät valaisimet.

Materiaalit

Keittiö: vinyylilankku, tapetti, paneeli. Olohuone: vinyylilankku, tapetti/tiili, paneeli. Makuuhuone 1: vinyylilankku, tapetti, paneeli. Makuuhuone 2: parketti, tapetti, sisustuspaneeli. Makuuhuone 3: parketti, lasikuitutapetti, sisustuspaneeli. Kodinhoitohuone: laatta, lasikuitutapetti, paneeli. Sauna: laatta, paneeli, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta, paneeli. Eteinen: vinyylilankku, tapetti, paneeli. Wc: laatta, laatta, paneeli. Makuuhuone 4: parketti, lasikuitutapetti, sisiustuspaneeli. Wc Yläkerta: laatta, tapetti, paneeli.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Puuverhous, lomalaudoitus.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili. Katto puhdistettu 2023.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Lisäksi varaava leiviuuni-hella ja 2 kpl ilmalämpöpumppuja. Nuohoittu 9/2023.
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Lattialämmitys: khh, s, kylpyhuone ja alakerran wc.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo. Koneellinen poisto. Lämmön talteenotto.
Energialuokka
C 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 11.11.2032.

Tehdyt korjaukset

2023 Alakerran lattiarakenteet saneerattu laajasti (dokumentoitu) 2022 Terassin valokatteet uusittu Korjausmaalausta Yläkerran vessan lattia vaihdettu Nuohous 25.10.2022 2021 Yläkerran terassin puiset kaiteet uusittu Etuterassin laatoitusta uusittu Lapetikkaat ja kulkusilta asennettu 2020 2 kpl ulko-ovia uusittu (Kasken Thermo-ovet) 2016 Ilmanvaihto nuohottu Kylpyhuoneen seinät ja lattia uusittu Saunan lauteet ja seinät käsitelty Ainavalmis kiuas asennettu Lämminvesivaraaja uusittu Käyttövesisuodatin asennettu ja uusi painevaraaja 2012 Yläkerran wc:n pinnat ja kalusteet uusittu Yläkerran aulan katto uusittu mdf levypinnalle Alakerran wc:n hana uusittu ns. automaattihanaksi 2011 IV-koneen poisto- ja tulomoottorit sekä lämpövastus uusittu 2010 Asennettu ulkosauna terasseineen Rakennettu kukkapenkki/suihkulähde/yrttimaa muurikivestä keittiön puoleisen terassin kohdalle 2009 Asennettu ilmalämpöpumppu Rakennettu autotalli/varaston sivuille katokset 2007 Uusittu keittiön kalusteet (Puustelli-keittiö), kivitasot ja kodinkoneet Laajennettu keittiön puoleista terassia ja rakennettu ovi keittiöstä terassille Alakerran paneelikatto maalattu Alakerran aulan, keittiön ja olohuoneen ponttilattia hiottu 2006 Julkisivumaalaus Pääsisäänkäynnin sekä sivuterassin lattiapinnat laatoitettu. Asennettu talon ympärille pintamursketta suodatinkankaan päälle Asennettu sadevesikaivot syöksyjen alle 2005 Yläkerran makuuhuoneet laajennettu ullakkotiloihin Kodinhoitohuoneen ja pukuhuoneen pinnat uusittu sekä asennettu kodinhoitohuoneen kalusteet Asennettu alakerran aulaan peililiukuovet 2004 Alakerran wc pinnat ja kalusteet uusittu 2003 Asennettu yläkerran makuuhuoneeseen parkettilattia, tapettipinnat ja kaapistot 2002 Puulattioiden hionta Sauna paneelit sävytetty ja kiuas vaihdettu Asennettu sälekaihtimet makuuhuoneisiin.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
0,5 ha
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Porakaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
100 metriä syvä porakaivo, jossa on ollut hyvä riittävyys. Ahmon vesiosuuskuntaan mahdollista liittyä (n. 3300 euroa).
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Ahmon vesiosuuskunta.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Citymarket 7 km. Koulut: Hernejärven koulu, Kangaslammin koulu, keskustan koulut. Päiväkoti: Kangaslammin koululla. Venevalkama 700 m. Liikenneyhteydet: Keskustaan n. 8,5 km. Bussipysäkki n. 500 m.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Savonkatu 17, IISALMI

010 258 8580 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!