Laaksotie 1 d, Suurmetsä, Helsinki

Velaton myyntihinta895 000 € Myyntihinta: 895 000 €
Käyttöönottovuosi2005
Pinta-ala
182 m2
6h + k + olohuone + ruokailutila + s + kph + khh + 3xwc + lasitettu terassi ja parveke

Vuonna 2005 valmistunut upea kivitalo aurinkoisella, suojaisalla, omalla 683 m2 tontilla Puistolan Suurmetsän rauhallisella asuinalueella. Talo on kolmessa kerroksessa. Sisääntulo kerroksessa sinut ottaa vastaan edessäsi aukeava iso olohuone hulppealla melkein 5 metrin huonekorkeudella. Vuonna 2018 uusittuun Puustellin keittiöön on myös suora yhteys kotiin saapuessa. Ruokailutilaan mahtuu takuuvarmasti isommankin perheen ruokapöytä. Olohuoneen jatkeena on tilava 21,5 m2 lasitettu terassi ja siitä eteenpäin liukuovista nautit terasseista, upeista oleskelualueista katoksineen, kesäkeittiöstä, porealtaasta, japanilaisesta puutarhanurkkauksesta ja mukavan kokoisesta nurmikkopiha-alueesta. Seesteisen kaunis pihapiiri loistaa sisälle asti vihreydellään. Ensimmäisessä asuinkerroksessa on myös hyvän kokoinen eteinen saapua kotiin, lisäksi yksi makuuhuone ja erillinen wc.

Toisessa kerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, toisessa iso 10,5 m2 parveke ja toisessa ranskalainen parveke, vaatehuone ja kylpyhuone. Molemmat makuuhuoneet ovat kulmahuoneita, jossa valo on maximaalinen ja pyöreät ikkunat tuomassa ripauksen merihenkistä tunnelmaa. Eikä tässä vielä kaikki, kellarikerroksessa asumista palvelee kolme isoa huonetta ja ne ovat nyt takkahuone, elokuvahuone ja vierashuone käytössä. Samaan kerrokseen sijoittuvat myös sauna, pesuhuone, pukuhuone, erillinen wc ja kodinhoitohuone varastolla.

Taloa kiertävät hyvin hoidetut piha-alueet, istutukset ja aidat. Pihaportti ja autotallin ovi aukeavat kaukosäätimellä ja kivetetylle etupihalle mahtuu useampikin auto. Tämä on joka perheen unelmien talo. Alueelta löytyvät koulut ja useita päivähoitopaikkoja, ihanat ulkoilualueet lähtevät melkein kotioveltasi. Tikkurilan kattavat palvelut ovat 5 minuutin automatkan päässä. Ilma-vesilämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys takaavat maltilliset asumiskustannukset tässä talossa. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesällä ja kaksi varaavaa takkaa on käytössäsi talvikautena.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin. Soita ja varaa oma esittelyaika kiinteistönvälittäjä Anne Flinkman, puh. 040 352 5312 tai anne.flinkman@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579825
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Laaksotie 1 d, 00760 HELSINKI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
7
Huoneet
6h + k + olohuone + ruokailutila + s + kph + khh + 3xwc + lasitettu terassi ja parveke
Asuinpinta-ala
182 m2
Huonealat (tarkistusmitattu 6.6.2024) 1. krs: 92,5 m² 2. krs: 49 m² Kellari:105,5 m2 Kellarikerroksen khh, psh, s, pkh, porrashuone, vh ja wc (yht. 40,5 m²) on laskettu asuintilojen pinta-alaan kuuluvaksi.
Kokonaispinta-ala
247 m2
Käyttöönottovuosi
2005
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
4 kk kaupanteosta, sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
895 000,00 €
Kiinteistövero
1320 €/vuosi

Sähkö: (lämmitys,valaistus+kaikki talouden sähkönkäyttö) 28000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 20 €/hlö/kk. Puhtaanapito: 18 €/hlö/kk. Kiinteistövero: 1320 €/vuosi. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin Side by side, Samsung, kytketty vesijohtoon, automaattinen sulatus, erillisuuni 2 kpl, kiertoilma ja hoyry, Siemens, induktioliesi liesituulettimella, Bora, liesituuletin Integroitu induktiolieteen, mikroaaltouuni Siemens, astianpesukone Miele, kaapistot Puustelli, 2018, viinikaappi (kirjastohuoneessa), kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Keraaminen. Aamiaiskaappi , Oras sähköhana . Lemans kulmakaappi, Tom Dixon riippuvalaisimet 2 kpl. Täysikorkea viinikaappi (kirjastohuone).

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, erillinen wc 3 kpl, suihku 3 kpl, suihkukaappi, poreallas (Hot Spring kuumalähde), peilit 3 kpl, kaapit, allaskaappi 3 kpl, pesukoneliitäntä, lattialämmitys vesikiertoinen kauttaaltaan, kiinteät valaisimet talon kattospotit ja wc ja märkätilat valaistus. Jääkappi pukuhuoneessa, hyllykkö ja penkki pukuhuoneessa. Vesivahdit (keittiö, 2xwc, joissa ei lattiakaivoa)

Säilytystilat

Kellarissa reilusti varastotilaa

Materiaalit

Keittiö: Seinät: maali, lattia: mikrosementti. Olohuone: Seinät: maali, lattia: vinyyli, yksi seinä: tunto karhea Tikkurilan laasti maali. Makuuhuone 1: 1 krs. Seinät: maali, lattia: vinyyli. Makuuhuone 2: 2 krs. Seinät: maali ja tapetti, lattia: kokolattiamatto. Makuuhuone 3: 2 krs. Seinät: maali, lattia: vinyyli. Kodinhoitohuone: Seinät: kalkkilaasti, lattia: laatta. Sauna: Seinät: paneli, lattia: laatta. Kylpyhuone: Seinät: laatta, lattia: laatta. Eteinen: 1 krs. Seinät: maali, lattia: mikrosementti. Wc: 1 krs. Seinät: maali, lattia: mikrosementti. Takkahuone: Seinät: maali ja koristekivetys, lattia: vinyyli. Kotiteatterihuone: Seinät: maali (äänieristetty), lattia: mikrosementti. Vierashuone: Seinät: maali ja kalkkilaasti, lattia: joustavapintainen tumman harmaa. Lasitettu terassi: Seinät: lasitettu, liukuovilla, lattia: tekstiililaatta, jonka alla tumman harmaa laatta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Kivi. Ulkoseinät ovat siporexia ja rapattuja. Välipohjat ovat siporexia.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili. Vesikattona on jaettu harjakatto ja katteena on tiilikate.
Lämmitysjärjestelmä
Muu. Lämmönlähteenä on ilma-vesilämpöpumppu + puskurivaraaja, lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi on asennettu ilmalämpöpumppu viilentämiseen. Rakennuksessa on kaksi varaavaa takkaa.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto. Ilmanvaihtokone sijaitsee pukuhuoneessa.
Energialuokka
B 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä: 24.6.2034

Tehdyt korjaukset

2024 Vesikaton huolto 2024 Julkisivun metalliosat maalattu 2024 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja virtaamat 2023 Jätevesipumppu uusittu 2023 Lämmitysjärjestelmän muutos varaavasta sähkölämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun 2023 Savupiiput ja hormit nuohottu 2023 Kotiteatteri remontoitu ja laitteet uusittu 2022 Lattioita uusittu 2022 Pintaremonttia useassa huoneessa 2022 Ilmalämpöpumppu huollettu 2021 Ulko-ovien maalaus (pääovi ja terassin ovi) 2021 Hanoja uusittu 2018 Keittiöremontti (Puustelli)

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
683 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
171 m2
Lisätietoja maapohjasta
171 m² asunto + 25 m² autosuoja tai -katos ja varastotilaa. Kokonaisala 281 m². Helsingin Kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriote: Kokonaisala: 305 m² Kerrosala: 161 m² Asuinhuoneistoala: 147 m² Huoneistoala yhteensä: 147 m² Kellarin pinta-ala: 135 m²

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Lisätietoa viemäristä
-jätevesipumppamo -oma pumppaamo salaoja- ja sadevesille
Jätevesihuolto
Kunnan.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Arkadiankatu 23, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!