Kerppukuja 4 B, Piispanristi, Kaarina

Velaton myyntihinta449 000 € Myyntihinta: 449 000 €
Käyttöönottovuosi2021
Pinta-ala
117 m2
5h + keittiö + kph + sauna + 2 x erill. wc + kodinhoitotila + terassi etu ja takapuolella + varasto

Tässä Piispanristillä sijaitseva, moderni paritaloasunto sopii suuremmankin perheen tarpeisiin!

Piispanristillä lähelläsi on niin lenkkimaastot kuin koulut ja päiväkodit. Lisäksi Kerppukujalla saat nauttia kauniista ja rauhallisesta ympäristöstä.

Asunnon pohjaratkaisua on muokattu ennen asunnon valmistumista, jolloin on otettu paremmin huomioon lapsiperheen tarpeet. Näin ollen pohjaratkaisu on erityisen toimiva.

Kodin sydän on suuri olohuone, joka yhdistyy keittiöön. Olohuoneen ja keittiön yhteydessä on myös asunnon varaava takka, joka tuo mukavasti tunnelmaa asuntoon. Olohuoneesta on myös käynti asunnon suurelle takaterassille.

Asunnossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä on vaatehuone. Tästä makuuhuoneesta on vaatehuoneen kautta kulku asunnon kylpyhuoneeseen ja siellä sijaitsevaan erilliseen wc-tilaan. Asunnossa on lisäksi toinen erillinen wc-tila sekä kodinhoitotila.

Lisää mukavuutta asumiseen tuo tietenkin maalämpö, ilmalämpöpumppu myös viilennyksellä, oma lämmin ulkovaraston, autokatospaikka sekä sähkötolppapaikka.

Voit tiedustella sinulle sopivaa esittelyaikaa suoraan välittäjältä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579657
Kohdetyyppi
Paritalo
Osoite
Kerppukuja 4 B, 20760 PIISPANRISTI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
5
Huoneet
5h + keittiö + kph + sauna + 2 x erill. wc + kodinhoitotila + terassi etu ja takapuolella + varasto
Asuinpinta-ala
117 m2
Kokonaispinta-ala
117 m2
Käyttöönottovuosi
2021
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
1/1
Hissi
Ei
Sauna
Kyllä
Parveke
Ei
Vapautuminen
3 kuukautta kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
449 000,00 €
Neliöhinta
3 837,61 €
Hoitovastike
351,00 €/kk
Yhtiövastike yht
351,00 €/kk
Vesimaksu
20,00 €/hlö/kk

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk. Hoito-ja pääomavastikkeen vastikeperuste on asuinneliöt. Vesimaksuennakko 20 euroa/henkilö/kuukausi. Vesimaksu tasataan käytön mukaan. Laajakaistavastike 19,95 euroa, Lounea, 100M. Auton latausmaksu 35 euroa/kk.

Varustus

Keittiö

Asunnon linjakkaassa ja kauniissa keittiössä kodinkoneet on integroitu. Keittiössä on myös kätevä aamiaiskaappi, joka on avuksi arjen askareissa. Keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja kaapistot. Keittiön pöytätasot sekä myös välitila ovat kiveä.

Pesutilat

Asunnon kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, Kylpyhuoneesta on käynti saunaan. Lisäksi kylpyhuoneesta on käynti erilliseen wc-tilaan, jossa on wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi ja led-valopeili. Lähempänä eteistä sijaitsevassa erillisessä wc-tilassa on wc-istuin, kivitasot, led-valopeili, käsienpesuallas ja allaskaappi. Kylpyhuoneessa ja wc-tiloissa on lattialämmitys. Kodinhoitohuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle. Lisäksi tilassa on käsienpesuallas ja kaapistoja.

Säilytystilat

Vaatehuone

Materiaalit

Keittiö: Parketti, seinät maalattu, välitilan laatta kiveä. Olohuone: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parketti, seinät maalattu, yksi seinä tapettia. Makuuhuone 2: Parketti, seinät maalattu, yksi seinä tapettia. Makuuhuone 3: Parketti, seinät maalattu, yksi seinä tapettia. Kodinhoitohuone: Laattalattia Tulikiven laatoitus, seinät maalattu. Sauna: Laatoitettu, leppä. Kylpyhuone: Laatoitettu, lattia Tulikiven laatoitus. Eteinen: Laattalattia ja seinät maalattu. Eteisen yhteydessä oleva wc: Laatoitettu, lattia Tulikiven laatoitus. Kylpyhuoneen yhteydessä oleva wc: laatoitettu, lattia Tulikiven laatoitus. Laatat: Tulikiven laatoitus lattiassa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kaarinan Liljankukka
Isännöitsijä
Kiinteistö Tahkola / Aaro Suvanto
Kiinteistönhuolto
Osakkaat
Asuinhuoneistoja
8
Taloyhtiössä on
Pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, jätekatos, tekninen tila

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Muu
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Energialuokka
B 2018

Tehdyt korjaukset

Vuositakuutarkastuksen ennakkotarkastus tehty vuonna 2022.. Asunnon remontit: Ei. Kaikki muutostyöt teetetty asuntoon rakennusvaiheessa rakentajan toimesta, ennen asunnon luovuttamista.

Suunnitellut korjaukset

Yhtiön omistamat asuinparitalot valmistuivat asuinkäyttöön vuonna 2021. Lain tarkoittamia kunnostus- ja muutostöitä ei ole tehty. Tulevan viiden vuoden aikana suoritetaan lähinnä huoltokirjan huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimet.

Muut tiedossa olevat korjaukset

Yhtiökokous 1/2023 on päättänyt pihan asfaltoinnista. Osakkeenomistajat ovat 8.5.2024 päättäneet, että pihan asfaltointi toteutetaan ja päätettiin valtuuttaa hallitus parhaaksi katsomansa urakoitsijan kanssa, parhaaksi katsomallaan sopimuksella pihan asfaltointi. Urakkaan varattiin rahaa enintään 35 000 €. Asfaltti rahoitetaan taloyhtiölainalla. Laina pääomitetaan osakkaille, kun urakka on valmis ja urakan kaikki kustannukset ovat tiedossa. Valtuutettiin hallitus päättämään pääomavastiketasosta. Asfaltointi on suoritettu kesäkuussa 2024, mutta lainaa ei ole vielä jyvitetty osakkaille.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
4 023 m2
Omistus
Oma

Lisätiedot

Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Yhtiöjärjestyksen 18 §: Kunnossapitovastuu määräytyy asunto-osakeyhtiölain mukaisesti. Osakkeenomistajan vastuulle kuuluu kuitenkin osakkaan hallinnassa oleva piha-alue. Asuntoon kuuluu yhtiöjärjestyksen perusteella autokatospaikka sekä autopaikka sähköpistokkeella.

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!