Pistokuja 1, Nuutajärvi, Urjala

Velaton myyntihinta59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Käyttöönottovuosi1950
Pinta-ala
256 m2
8-9h, k, 2*wc, s, pukuh

Etsitkö erilaista, todella persoonallista monien mahdollisuuksien kotia? Tämä Nuutajärven vanha, historiaa huokuva kodiksi remontoitu Terveystalo tarjoaa erinomaiset puitteet siihen.

Alakerrassa on pirteä keittiö seuranaan hyväntuulinen ruokailuhuone, josta pääsee kahdesta huoneesta yhdistettyyn reilunkokoineen olohuoneeseen. Makuuhuoneita on kaksi, samoin kuin wc-tiloja.

Alkuperäisessa kuosissa olevan eteisportaikon kautta kuljetaan yläkertaan, jossa on aikoinaan ollut kaksi asuntoa. Molemmissa on ollut hellalla varustettu keittiö ja huone. Keskellä ollut wc-tila on purettu ja se odottaa uuden rakentamista. Wc-istuin ja suihkukaappi ovat jo valmiina.

Kellarista löytyy jo kunnostamista kaipaava sisäsauna pukuhuoneineen, tekninen tila ja hulppeasti säilytys- ja varastotilaa. Kellarissa on myös kaivo, josta saa kasteluveden puutarhaan tai miksei myös veden paljuun tai ulkoporealtaaseen. Kiinteistö on toki liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon, joten oma kaivo on bonusta.

Pihapiiristä löytyy myös -16 rakennettu puukiukaalla varustettu pihasauna ja pieni pukuhuone. Rakennuksen edessä on mukava terassialue vilvoitteluun.

Valokuitu mahdollistaa kätevästi etätyöt ja tilaahan löytyy vaikka useammallekin työpisteelle. Miksei tänne voisi perustaa vaikka Airbnb:n. Nuutajärven upeassa, uudelleen henkiin herätetyssä Lasikylässä käy paljon vierailijoita ja turisteja, saattaa siellä joku työntekijäkin olla vuokrakotia vailla.

Voisiko tämä olla sinun uusi kotisi tai projektisi? Mennään katsomaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
579397
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Pistokuja 1, 31160 NUUTAJÄRVI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
8
Huoneet
8-9h, k, 2*wc, s, pukuh
Asuinpinta-ala
256 m2
Kokonaispinta-ala
396 m2
Käyttöönottovuosi
1950
Yleiskunto
Tyydyttävä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
59 000,00 €
Kiinteistövero
446,94 €/2024

Lämmitys: polttopuita mennyt noin 7-9 pinom3/v.. Sähkö: kaikki sähköt yhteensä noin 13400 kWh/v. Puhtaanapito: 197 €/2024. Kiinteistövero: 446,94 €/2024. .

Varustus

Keittiö

Jääkaappi (-08), erillisuuni (-23), kaasuliesi (-08), liesituuletin (aktiivihiili), mikroaaltouuni, astianpesukone (-06), kaapistot (-08), kiinteät valaisimet. Keittiö on remontoitu -08.

Pesutilat

Sauna (x 2, kellarissa sisäsauna ja erillinen ulkosauna), puukiuas, erillinen wc (x 2 kpl), suihku (kellarin saunassa), pesukoneliitäntä (kellarissa), kiinteät valaisimet. Pesukoneliitäntä on kellarissa samassa tilassa lämminvesivaraajan kanssa. Kellarissa olevan sisäsaunan puukiuas on huonokuntoinen.

Materiaalit

Keittiö: seinät tapetoitu, vinyylimatto. Olohuone: seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 1: seinät tapetoitu, lautalattia (alkuperäinen). Makuuhuone 2: seinät tapetoitu, lautalattia. Makuuhuone 3: seinät tapetoitu, vinyylilankku (yläkerta). Sauna: seinät paneloitu, betonilattia. Eteinen: seinät siskonpaneelia, lautalattia. Wc: 1) seinät 1/2 kaakeli, 1/2 tapetti, laattalattia (lattialämmitys ei toimi), 2) seinät 1/2 sormipaneeli, 1/2 tapetti, muovimatto. Yläkerta: seinät pääosin tapetoitu, 2 huoneessa lautalattia (alkuperäinen), 1 huoneessa muovimatto.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu. Talo on puurunkoinen ja ulkovuorina on minerit-levy.
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö
Lämmönjakojärjestelmä
Sähköpatterilämmitys. Ilmalämpöpumppu, alakerran ruokailutilassa pönttöuuni ja olohuoneessa pönttöuuni sekä Porin Matti, yläkerrassa peltipintainen uuni ja pönttöuuni. Yläkerrassa lisäksi kaksi puuhellaa, joita ei ole käytetty, mutta molempien pitäisi olla kyllä käyttökuntoisia.
Ilmanvaihtojärjestelmä
Painovoimainen
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Energiatodistus on laadittu 14.5.2024

Tehdyt korjaukset

Vesi- ja viemäriputket uusittu -08-09, sähköjä uusittu -08-09, keittiö uusittu -08, alakerran pönttöuunit rakennettu -08, ilmalämpöpumppu -21. Alakerran asuinhuoneita pintaremontoitu, molempien wc:iden pinnat uusittu, yläkerrasta purettu vanha wc, yläkerran yksi huone pintaremontoitu.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 580 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
537 m2
Lisätietoja maapohjasta
Asuinrakennuksen pinta-ala 396 m2 + pihasauna 7 m2. Asemakaavan mukainen tehokkuusluku on e = 0,15.

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan, kaivo.
Lisätietoa käyttövedestä
Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesijohtoverkostoon. Lisäksi on oma kaivo (kellarissa), jonka vettä käytetään puutarhan kasteluun.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Nuutajärven Lasikylä noin 550 m. S-Market Urjala noin 11 km, Urjalan keskusta noin 11,5 km., Urjalan terveysasema noin 12,7 km. Koulut: Urjalan yhtenäiskoulu ja Väinö Linnan lukio noin 12,3 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Turkutiellä noin 4 km.

Lisätiedot

- talo on ollut alunperin Nuutajärven terveystalo - talossa on ollut neljä huoneistoa - remontoiduissa tiloissa on käytetty huokolevyä ja pinkopahvia, ei muovia - seinissä on paperitapetit - ruokailutilan, makuuhuoneen 2 ja wc-tilojen lattiat on otettu auki ja lisätty eristettä - kaikkia lattioita ei ole otettu auki - oma kaivo on kellarissa ja sieltä on otettu kasteluvesi kesällä - kiinteistöllä on voimavirta - kiinteistöllä on Lounean valokuitu - kiinteistöllä on 0,016 %:n osuus Korte- Ruta- ja Nuutajärven laskuyhtiöön (ei vuosittaisia säännöllisiä maksuja) - koska talo on vanha eikä lisäeristyksiä ole juurikaan tehty, lattiat ovat talvella kylmät - kaikki tulisijat on nuohottu 9/2024

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Valkeakoski OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV

Valtakatu 9-11, VALKEAKOSKI

010 256 8505 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!