Pitkänkarintie 5A, Pirttiluoto, Naantali

Velaton myyntihinta 1 425 000 € Myyntihinta: 1 425 000 €
Käyttöönottovuosi 2021
Pinta-ala
206 m2
6h + k + kph x 3 + 2 x erill.wc + khh + s + harrastetila

Naantalin Pirttiluodon yksilöllinen unelmakohde tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asettua asumaan tilavaan ja energiatehokkaaseen merenrantakotiin, jossa nautit isosta omasta rantatontista upeilla maisemilla.

Merinäköala avautuu useimmista huoneista ja kaikista kerroksista.

Vuonna 2021 valmistunut koti hurmaa heti sisään astuttaessa, kun henkeäsalpaava läpitalon maisema ottaa tulijat vastaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla näkymillä. Parhaimmillaan yli viiden metrin huonekorkeus luo näyttävän ja rauhallisen tunnelman. Monipuolinen koti tarjoaa puitteet monenlaisiin tarpeisiin, ja sopii niin toimivaan perhearkeen kuin ylelliseen kesänviettoonkin. Myös suuremmille juhlille ja vieraiden majoittumiseen löytyy runsaasti tilaa.

Suureen kokoonsa nähden erittäin energiatehokas A-energialuokan talo lämpiää vesi-ilmalämpöpumpulla. Yli 350 m2 lämmitettävästä nettoalasta huolimatta vuosittainen sähkönkulutus on ollut vain alle 17.000 kWh nelihenkisellä perheellä. Ilmalämpöpumppu viilentää miellyttävästi kesähelteillä, pääkerroksessa on myös takkamahdollisuus.

Harkiten suunniteltu talo on toteutettu niin, että kaikki elämiseen tarvittavat toiminnot ovat pääkerroksessa. Aula, keittiö, ruokailutila ja olohuone liittyvät saumattomasti toisiinsa. Upean ja suuren Noblessa-keittiön integroitu liesi, höyryuuni ja ergonomiselle työskentelykorkeudelle sijoitetut Silestone-kvartsitasot tarjoavat erinomaiset puitteet laadukkaalle ruoanlaitolle. Olohuoneen jatkeena on iso lasitettu terassi, josta on liukuovien kautta kulku taloa kiertäville avoterasseille. Päämakuuhuoneesta on oma uloskäyntinsä terassille ja väliseinän takaa löytyy tilava walk-in vaatehuone. Pääkerroksen kaksi muuta huonetta sisustat esimerkiksi työtilaksi tai lastenhuoneeksi. Pääkerroksessa on myös oma kylpyhuoneensa, sen lisäksi vaatehuolto hoituu kätevästi erillisessä kodinhoitohuoneessa josta on oma uloskäyntinsä helpottamaan vaikkapa koira- tai lapsiperheen tarpeita.

Talon viidestä makuuhuoneesta kaksi muuta ovat omassa rauhassaan yläkerrassa, jossa sijaitsee myös erillinen wc, varastotilaa, sekä käynti autokatoksen yllä sijaitsevalle laajalle kattoterassille.

Alakerrasta löydät unelmiesi tilat esimerkiksi vapaa-ajan viettoon. Täysimittainen biljardipöytä, näyttävä baaritiski ja 4 metrin elokuvakangas luovat viihtyisät puitteet niin peli- kuin elokuvailtoihinkin. Viihdetilan seiniä on akustoitu ja videotykki varustettu 4K resoluutiolla, joten elokuvanautintosi on taattu.

Hyvin varustellulta saunaosastolta löytyy sekä kylpyamme että kaksi sadesuihkua. Tunnelmallisessa saunassa on upea merinäkymä suuren ikkunan ansiosta. Alakerroksen ulkoterassille pääset saunan jälkeen vilvoittelemaan, ja omasta rannasta uimaan vastavalmistuneelta laiturilta.

Erillisestä vuonna 2015 valmistuneesta lämpöeristetystä 24m2:n varastorakennuksesta voit jalostaa esimerkiksi kuntosalin, työtilan tai vierastalon.

Etupiha on ympäri vuoden helppohoitoista asfalttia ja sisääntulon vieressä on kahden auton leveä autokatos. Talon sivulta johtaa oma ajotiensä tilavaan 70m2 nosto-ovelliseen autotalliin, ja jopa aivan rantaan saakka. Isolle alapihalle on tilaa tehdä vaikka puutarha tai pelikenttä toiveiden mukaan.

Omaa rantaviivaa on noin 45 metriä, rantaa on ruopattu 2m syvyydeltä isommillekin veneille, ja lähes koko myytävän määräosan ranta-aluetta kiertää tukeva laituri. Omasta rannasta käsin pääset nauttimaan saariston parhaista elämyksistä aina halutessasi.

Naantalin Pirttiluoto on ainutlaatuinen asuinpaikka sen rauhallisen, upean merellisen sijaintinsa ja laadukkaiden palveluiden läheisyyden ansiosta. Päättyvän tien varrella saa elää omassa rauhassa. Viehättävä rantaraitti vie venesatamien ja Naantalin Kylpylän ohi upean vanhan kaupungin tapahtumiin. Turun keskustaankin ajaa vain noin 15 minuutissa. Aurinkoinen Naantali tarjoaa laadukasta asumista ja mielekästä tekemistä myös vapaa-ajanviettoon kaiken ikäisille.

Varaa oma yksityisesittelysi!

Siiri Saikkonen siiri.saikkonen@op.fi 040 136 5686

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578989
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Pitkänkarintie 5A, 21110 NAANTALI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h + k + kph x 3 + 2 x erill.wc + khh + s + harrastetila
    Asuinpinta-ala
    206 m2
    Asuintilat yhteensä 206m2, joihin on luettu 6 asuinhuonetta, keittiö, kolme kylpyhuonetta, 2 erillistä wc.tä, kodinhoitohuone, sauna.
    Kokonaispinta-ala
    367 m2
    Käyttöönottovuosi
    2021
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    1 425 000,00 €
    Kiinteistövero
    910€

    Sähkö: 2462€ 16316 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 533€. Puhtaanapito: 158€. Kiinteistövero: 910€. . Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 205 euroa/kk on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (9.7.2023 alkaen 9,98 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) vuoden 2023 (12 kk:n) aikana ollut noin 16 316 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin 2kpl, erillisuuni Höyryuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone integroitu, kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Silestone kvartsitasot. Askartelutilassa jääkaappipakasti, tiskikone, sekä mikro ja uuni kiinteästi kalusteissa.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 4 kpl, suihku 2 kpl, amme, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaatti, seinät maalatut. Olohuone: Laminaatti, seinät maalatut. Makuuhuone 1: Laminaatti, seinät maalatut. Makuuhuone 2: Laminaatti, seinät maalatut. Makuuhuone 3: Laminaatti, seinät maalatut ja tapetoitu. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maalattu. Sauna: Kokonaan laatoitettu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattia laattaa, seinät maalattu. Askarteluhuone, kerhohuone: Laminaatti, seinät maalatut, akustiikkalevyä. Wc: Yläkerran wc lattia laminaattia, seinät maal. muualla lattiat laattaa.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Kellarin rakennusmateriaali on lämpöharkko.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti. Ruukki Classic.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Yläkerran makuuhuoneissa on sähköpatterit. Ilmalämpöpumppu. Viilennykseen on erillinen Gree viilennyspumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys muualla paitsi yläkerrassa. Vesi-ilmalämpöpumppu Mitsubishi Ecodan.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    A 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 22.06.2031 asti

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 258 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2020. Rakennusalalle saa rakentaa kaksi yksiasuntoista asuinrakennusta tai yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Naanatalin kaupunki
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Koko kiinteistön rakennusoikeuden määrä on 500 kerros-m2 (415+50+35 k-m2). Rakennusoikeus jakautuu sopijapuolten hallitsemien alueiden kesken seuraavasti: Alue A, rakennusoikeuden määrä 250 kerros-m2/500 kerros-m2 Alue B, rakennusoikeuden määrä 250 kerros-m2/500 kerros-m2 Mikäli määräosan omistaja ei käytä kaikkea rakennusoikeuttaan sitä ei voi siirtää toiselle.

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Rannan pituus
    noin 45 m
    Rannan suunta
    Koilliseen
    Vesistön tyyppi
    Meri
    Vesistö
    Luikkionlahti

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Lisätiedot

    Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!