Pasurintie 9 A, Harjamäki, Siilinjärvi

Velaton myyntihinta 199 000 € Myyntihinta: 199 000 €
Käyttöönottovuosi 1977
Pinta-ala
145 m2
3mh, oh, th, k, s, kph, khh, 2wc, vh

Sinulle, joka etsit rauhallista sijaintia, omakotitalomaista asumista, lähellä palveluita ja luontoa. Tässä tilavassa kodissa makuuhuoneita on kolme, upea remontoitu keittiö aamiaiskaappeineen. Ruokaillessa voi ihastella takkatulta kauniista Uuniseppien valkoisesta takasta, joka tunnelman lisäksi tuo myös energiatehokkuutta asumiskustannuksiin. Lattiamateriaalina kodissa on suurimmaksi osaksi vaalea, tyylikäs ja kestävä vinyylilankku. Olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä ja tila kutsuu viettämään rentoa aikaa perheen ja ystävien kanssa. Remontteja tähän kotiin on tehty hyvällä maulla lähivuosina erittäin kattavasti, esimerkiksi keittiö sekä asunnon pinnat ovat kokeneet päivitykset ajan henkeen. Lämmityksen kulmakivenä on myös ilmalämpöpumppu, joka lämmittää talven pakkasilla ja viilentää kesähelteillä. Tämän kodin helmi on iso terassi, joka on upea! Terassilta on tehty rappuset vehreälle takapihalle. Lisänä löytyy autotalli ja varastotilaa. Taloyhtiötä on remontoitu kattavasti ja uusittuja kohtia ovat esimerkiksi: katto, ikkunat, pihatien parantaminen sekä salaojituksen uusiminen ja pihavalaistuksen lisääminen. Taloyhtiöstä löytyy jokaiselle huoneistolle oma puuliiteri ja yhteiskäytössä oleva peräkärri. Sijainti on loistava ja kaikki Siilinjärven palvelut muutaman kilometrin säteellä ja mikä parasta juuri uusittu koulu ja päiväkoti on ihan lähietäisyydellä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Sydämellisesti tervetuloa kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578977
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Pasurintie 9 A, 71870 HARJAMÄKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    3mh, oh, th, k, s, kph, khh, 2wc, vh
    Asuinpinta-ala
    145 m2
    Huoneisto 145 m2, autotalli ja varasto 30 m2.
    Kokonaispinta-ala
    145 m2
    Käyttöönottovuosi
    1977
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    199 000,00 €
    Neliöhinta
    1 372,41 €
    Hoitovastike
    217,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    217,50 €/kk

    Sähkölämmitys 15000 kWh/v.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Aamiaiskaappi.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas Harvian kiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2 kpl sadesuihkuja, suihkuseinä lasitiiliseinä, peilit, peilikaappi kodinhoitohuoneessa peilikaappi ja wc:ssä peili, kaapit, allaskaappi wc, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys kylpyhuone, kodinhoitohuone ja sauna, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: vinyylilankku, välitilalevy, maalattu paneeli, katossa haltex levy. Olohuone: vinyylilankku, maali, osittainen paneeli ja kiviseinä, haltex levy. Makuuhuone 1: vinyylilankku, lasikuitutapetti, maalattu mäntykatto. Makuuhuone 2: vinyylilankku, lasikuitutapetti maalattuna, maalattu mäntykatto. Makuuhuone 3: vinyylilankku, tapetti, maalattu mäntykatto. Kodinhoitohuone: laatta, kaakeli, maalattu mäntypaneeli,. Sauna: laatta, seinät kaakelia ja katto paneelia. Kylpyhuone: laatta, seinä kaakelia, paneeli. Eteinen: vinyylilankku, paneeliseinä, haltex levy. Wc: kaakeli, puolikaakeli seinä, lasikuititapetti ja katto mäntypaneli maalattu. Takkahuone: vinyylilankku, paneeli maalattu, maalattu mäntykatto.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Siilinjärven Jupero
    Isännöitsijä
    Jaana Sainio (hallituksen pj)
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    3
    Autopaikat
    3 kpl
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, yhtiön varasto, asuntokohtaiset liiterit

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Kivi
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 18.04.2029.

    Tehdyt korjaukset

    2022 Lumiesteiden laitto katolle, ilmastointiputkien ja viemärituuletusputkien eristys 2020 Pihan harvennus puustosta, ilmastointikanavien puhdistus ja ilmastointien säätö 2016 Autotallien ulkovuokrauksien uusiminen, autotallien ikkunoiden ja varastojen vaihto, sähköinen autotallinovi 2012 Ikkunoiden vaihto 2014 Piharemontin yhteydessä on lisätty salaojaputkia etupihalle ja samalla uusittu sadevesiputkia 2010 Vesikaton uusiminen, ulko-ovien vaihto 2007 Sadevesiputket ja -keräysastiat (autotalli) 2000 autotallien huopakaton uusiminen. Asunnon remontit: Terassin laajennus kesäkuussa 2021. Vuonna 2020:Keittiö on remontoitu, kodinkoneet ja sähköt uusittu sekä laitettu uusi Uuniseppien takka. Vinyylilankku lattiat laitettu keittiöön, olohuoneeseen, takkahuoneeseen, makuuhuoneisiin sekä käytävään. Sisäkatot haltex levytetty olohuone, keittiö ja käytävä. Maalattu takkahuone, keittiö ja olohuone. Eteisen kaapistojen ovet vaihdettu, sekä ilmalämpöpumppu uusittu. Pintaledivalot asennettu olohuoneeseen, keittiöön ja käytävään. 2017 sauna pintakäsitelty, kiuas uusittu, kaapistot makuuhuone ja maalaus. 2017 etupihan välikön lasitus. Vuonna 2008 kylpyhuoneeseen käyttövesiputket uusittu, kostat tilat uusittu sekä lattia olohuoneen ja keittiön osalta aukaistu sekä uusittu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Lähivuosien aikana tiedossa olevat korjaus- ja perusparannustyöt: Takapihan räystäsaluslautojen ja räystäsalusvalojen vaihto 5 vuoden sisällä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 178,5 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Siilinjärven kunta

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Siilinjärvi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Kuiluntie 3 Lt 1, SIILINJÄRVI

    010 258 8617 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!