Matkapuhelin: 040 707 7388 tarja.kovalainen@op.fi

Tarja Kovalainen

Myyntineuvottelija
Matkapuhelin: 040 707 7388 tarja.kovalainen@op.fi

Olen Kovalaisen Tarja, pitkän uran finanssimaailmassa tehnyt positiivinen ja helposti lähestyttävä OP Kodin tuore kasvo Kuopiosta. Minut saa kiitolliseksi se, että saan olla juuri sinulle avuksi elämän tärkeimmissä päätöksissä - osana unelmiesi asumisratkaisuja.

Aiempi työni rahoitusten parissa ja coach -taustani antavat minulle erinomaisen valmiuden toimia kiinteistövälitysalalla. Minulla on yli 15 vuoden työkokemus pankista, myynnistä, sekä valmennuksesta. Vuosien varrella olen päässyt olemaan mukana ihmisten erilaisissa elämäntilanteissa ja elämän käännekohdissa, jotka ovat antaneet minulle ymmärrystä kohdata ihminen ihmisenä. Rahoitusasiantuntijana pystyn olemaan avuksi myös rahoitusratkaisuja mietittäessä ja ohjaamaan sinua eteenpäin juuri sinulle parhaalla tavalla.

Teen töitä hyvällä energialla ja tavoitteellisesti. Minulle usein sanotaan, että yhteistyö kanssani on sujuvaa. Voit luottaa siihen, että asiat hoituvat asiantuntevasti, ripeästi, lämminhenkisesti ja hymyssä suin.

Tykkään viettää vapaa-aikaa perheeni ja ystävieni kanssa sekä lenkkeillä Hymy-villakoiran kanssa.

Oletpa sitten ensiasunnon ostaja, asunnonvaihtaja tai kokenut konkari asuntosijoittamisessa tarjoan ainutlaatuisen osaamiseni juuri sinulle, joten ota yhteyttä!

Palvelen sinua Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Välittäjäsi,

Tarja

KuopioOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Puijonkatu 25 70100 KUOPIO