Pappilanmäki 3 E, Keskusta, Kirkkonummi

Velaton myyntihinta 298 000 € Myyntihinta: 298 000 €
Käyttöönottovuosi 2003
Pinta-ala
98 m2
4h + k + s

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kaksikerroksiseen rivitaloasuntoon, joka sijaitsee Kirkkonummen keskustan palvelujen tuntumassa. Tämä hyväkuntoinen koti on lapsiperheen unelma, sillä taloyhtiön leikkipuisto sijaitsee suoraan asunnon edessä, tarjoten turvallisen ja viihtyisän leikkipaikan perheen pienimmille. Lisäksi Kirkkonummen uimahalli, koulut ja päiväkodit on aivan vieressä, mikä tekee vapaa-ajan vietosta helppoa ja monipuolista.

Asunnon tilat jakautuvat kahteen kerrokseen, tarjoten runsaasti tilaa ja toiminnallisuutta. Alakerrassa sijaitsevat keittiö, olohuone ja wc. Keittiön yhteydessä oleva tila on muunneltavissa perheen tarpeiden mukaan, esimerkiksi työhuoneeksi tai pieneksi makuuhuoneeksi. Yläkertaan jäävät kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna, jotka luovat täydelliset puitteet rentoutumiseen ja arjen sujumiseen.

Tule ja ihastu tähän upeaan kotiin, jossa yhdistyvät erinomainen sijainti, toimivat tilaratkaisut ja lapsiystävällinen ympäristö.

Esittelyt ja lisätiedot: nea Henriksson 050 473 3051 nea.henrksson@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578970
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Pappilanmäki 3 E, 02400 KIRKKONUMMI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s
    Asuinpinta-ala
    98 m2
    Kokonaispinta-ala
    98 m2
    Käyttöönottovuosi
    2003
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    298 000,00 €
    Neliöhinta
    3 040,82 €
    Hoitovastike
    450,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    450,80 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 12,70 €/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laminaatti/ seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaatti/ seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia parketti/ seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia parketti/ seinät maalattu. Makuuhuone 3: Lattia parketti/ seinät maalattu. Sauna: Paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Wc: Lattia laatoitettu/ seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kirkkonummen Pappilanpuisto
    Isännöitsijä
    Kirkkonummen huolto
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    16
    Autopaikat
    16 kpl
    Taloyhtiössä on
    Väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kerhohuone

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puu/betoni.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2012 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2013 Ulkoseinien maalaus 2013 Radonimurien asennus 2014 Sadevesien ohjaus piha-alueella 2014 Kylpyhuoneiden silikonit 2015 Kattohuolto (sammaleen käsittely) JHS-Service Oy 2015Katolle huoltosillat JHS-Service Oy 2015 Turvavarusteet 2015 Lisäeristys 2015 Postilaatikoiden ja aitojen korjaus 2016 Palovaroittimet 2017 Salaojatarkastuskaivojen tarkastukset ja salojien huuhtelu 2018 Radonimurien toiminnan tarkastukset 2019 Lämpimän käyttöveden toimimoottorin vaihto 2020 Maalaustöitä mm. E-talon päädyn valko-osat 2020 Kattohuoltotöitä (LA-Kattohuolto), mm. ns. lyijylevyjen vaihdot 2021 Paine-erosäätöventtiili lämmönjakohuoneessa asennettu 2021 IV-nuohous ja ikkunaventtiilien suodattimien vaihto 2021 Parkkipaikan reunan istutukset ja aita, puiden kaato G-talon päädystä 2021 Uusittu hiekkalaatikko, turvakeinun uudeelleen as. jousikeinu korjattu 2022 Patteriverkoston kiertovesipumppu uusittiin 2022 G-talon päädyn rinteen kunnostus, mm. alppiruusut ja kuorikate 2023 D- ja F- talojen takana olevan leikkipihan maanvaihto 2023 Puiden kaato E-talon pääty, G ja F talojen välistä 2023 Leikkipaikan keinujen huoltomaalaus. Asunnon remontit: seinät maalattu 2019, keittiön tasot ja allas vaihdettu 2019, alakerran lattiat vaihdettu 2019

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2024-2028 -Lämmityksen tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen - Pihavalaistuksen parantaminen -Aitojen korjaukset tarpeen mukaan -Viheraluekorjaukset tarpeen mukaan -Viheraluekorjaukset tarpeen mukaan 2024-2025 -Kuntoarvion / PTS teettäminen 2025 Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin.Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    4 638,4 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. kirkkonummen kunta/kaavoitus

    Lisätiedot

    Päätetään hallitukselle myönnettävistä valtuuksista periä yksi tai kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön talouden niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Asunto Oy Pappilanpuiston ja asunto Oy Pappilanmäen välillä on tehty hallinnanjakosopimus vesi- viemäri- sähkö- sadevesi- kaukolämpöjohdot, piha-ja leikkialueesta , jätekatoksesta, kerhorakennuksesta, teknisistätiloista ja väestönsuojasta. Yhtiöllä on yhteinen tontti as Oy pappilanpuiston kanssa. Tontin pinta-ala yhteensä 8109m2, josta asunto oy pappilanpuiston osuus on 3470,6m2. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista. Yhtiökokous päätti osakkaan oikeudesta asentaa kustannuksellaan sähköauton hidaslatauspiste parkkipaikalle. Asennuksesta tehdään osakkaan ja taloyhtiön välillä vastuunjakosopimus. Asennusta ei saa tehdä ennen vastuunjakosopimuksen allekirjoitusta Osakkaiden käytettävissä on kerhotila, joka on ilmaiseksi yhtiöltä varattavissa. Kerhotilassa on tilaa pitää juhlat tai vaikkapa elokuvailtoja.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!