Tarmolantie 2, Kirri, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 98 000 € Myyntihinta: 98 000 €
Pinta-ala
1 497 m2

Rakennuspaikka omakoti/paritalolle!

Jyväskylän Palokan Kirri on viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kirrin alueella on runsaasti viheralueita ja ulkoilumahdollisuuksia, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan asuinalueen erityisesti luontoa ja ulkoilua arvostaville.

Kirrin asuinalueella on monipuolinen asuntotarjonta, joka koostuu pääasiassa kerrostaloista ja rivitaloista. Alueella on myös muutamia omakotitaloja. Kirri on suosittu asuinalue erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, sillä alueella on useita päiväkoteja ja kouluja.

Kirrin alueelta löytyy myös kauppoja ja muita palveluita, kuten ravintoloita, apteekki ja Palokasta terveysasema.

Kirri sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja alueelta on helppo liikkua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Alueella on myös hyvät pyöräily- ja kävelyreitit, jotka mahdollistavat liikkumisen ilman autoa.

Kaiken kaikkiaan Jyväskylän Kirri on erinomainen asuinalue niin perheille kuin yksin asuvillekin. Se tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön hyvien palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    578816
    Kohdetyyppi
    Okt-tontti
    Osoite
    Tarmolantie 2, 40270 PALOKKA
    Omistusmuoto
    Omistus

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    98 000,00 €

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 497 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava. Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. Rakennukseen saa asuntojen lisäksi rakentaa pienteollisuus- ja liiketiloja. Niistä ei saa aiheutua ympäristölle savu-, melu- tai muuta sellaista haittaa. Näiden tilojen osuus rakennetusta kerrosalasta saa olla enintään 40 %. Rakennuksen etäisyyden naapurin rakennuspaikan rajasta on oltava vähintään viisi (5) metriä. Tontti ei saa olla 600 m² pienempi. Korttelialueella on öljysäiliöt sijoitettava rakennuksiin. AO-10, 1u½, e = 0.25. Jyväskylän kaupunkin, kaavoitus
    Rakennusoikeus
    374 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Päärakennuksen DVV:n rakennustietokannan mukainen käyttötarkoitus on "Teollisuus- ja pienteollisuustalo", jota käytetään vakituiseen asumiseen. Sen tietokannan mukainen valmistumisvuosi on 1960 ja kerrosala on 243 m². Sen perusteella asuinpinta-alan ja muiden tilojen yhteispinta-alaksi muodostuu noin 206 m². Rakennustietokannan mukaan kiinteistöllä sijaitsee myös vuonna 1989 valmistunut talousrakennus, kerrosalaltaan 49 m²

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Palokan ja Palokankeskuksen palvelut noin 2 - 3,5 km säteellä, Jyväskylän keskustaan tulee matkaa noin 9 km. Koulut: Palokan keskustassa. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Jyväskylän paikallisliikenne

    Lisätiedot

    Kohde myydään rakennuspaikaksi maapohjan/rakennuspaikan ja liittymien hinnalla. Jyväskylän Kirri on viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kirrin alueella on runsaasti viheralueita ja ulkoilumahdollisuuksia, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan asuinalueen erityisesti luontoa ja ulkoilua arvostaville. Kirrin asuinalueella on monipuolinen asuntotarjonta, joka koostuu pääasiassa pientaloista ja rivitaloista. Kirri on suosittu asuinalue erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, sillä alueella on päiväkoti ja kouluja. Kirrin alueelta löytyy myös kauppoja ja muita palveluita, kuten ravintoloita, apteekki ja terveysasema. Kirri sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja alueelta on helppo liikkua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Alueella on myös hyvät pyöräily- ja kävelyreitit, jotka mahdollistavat liikkumisen ilman autoa. Kaiken kaikkiaan Jyväskylän Kirri on erinomainen asuinalue niin perheille kuin yksin asuvillekin. Se tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän asuinympäristön hyvien palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!