Kohteessa esittely su 20.10.klo. 13:00 - 13:30 .
Esittelijä: Pasi Pitkänen , 0500 522 229 , pasi.pitkanen@op.fi

Joukahaisenkatu 2 b A, Kupittaa, Turku

Velaton myyntihinta168 480 € Myyntihinta: 50 670 €
Käyttöönottovuosi2024
Pinta-ala
24 m2
1 h, kt, ransk.parveke

Uusi citykoti Kupittaan maamerkistä, Asunto Oy Turun Station Eastin asuintornista!

OP Koti tuntee Kupittaan! Tarjolla on modernin kaupunkilaisen unelma-asuntoja TYKS:in ja Turun Tiedepuiston muodostamassa korkeakoulujen, tutkimuslaitosten sekä erilaisten innovaatiotoimijoiden keskittymässä. Sijaintinsa puolesta Station sopiikin kodiksi monelle: opiskelijalle, työssäkäyvälle, citypariskunnalle, senioreille - ja sijoitusasuntona parempaa kohdetta saa hakea!

Näin heinäkuussa, lomakuussa, paras tutustua kiinnostavaan kotiin on varata oma esittely. Otathan yhteyttä! Tervetuloa tutustumaan upeaan esittelyhuoneistoon asuintornin ylimpään 12. asuinkerrokseen, sekä muihin vapaisiin koteihin.

Asuntojen sisustustyyli on skandinaavisen neutraali ja ajaton, sama tyyli, jonka tunnistaa myös talon julkisivusta. Station Eastin julkisivujen arkkitehtuuri on moderni ja aikaa kestävä kokonaisuus, jonka materiaaleina ovat betoni, lasi ja metalli. Asunnot on houkutteleva ja helppo sisustaa juuri omaksi kodiksi.

Asunto Oy Turun Station East sijaitsee kahden kilometrin päässä Kauppatorista ja Turun ydinkeskustan palvelutarjonnasta. Tuomiokirkolle ja Aurajoen rantaan on noin kilometri ja Kupittaan monipuolinen liikuntatarjonta kenttineen, puistoineen, halleineen ja ulkoliikuntapaikkoineen on aivan vieressä. Asunnon sijainti tarjoaakin monia etuja. Kupittaan juna-aseman läheisyys tekee liikkumisesta vaivatonta Helsingin suuntaan kulkevalle, ja 24/7 auki oleva hotellialue tuo monipuolisia palveluita käden ulottuville. Keskustan läheisyys tarjoaa Turun mainiot ravintolat ja kulttuurikohteet vain kävelymatkan päässä. Asumisviihtyvyyden tasoa nostavat lämmitysjärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihtojärjestelmänä huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla. Näin kesän kynnyksellä erityisesti ilahduttaa se, että talossa on myös asuntokohtaisesti säädettävä viilennysjärjestelmä. Tornitalon ullakkokerroksessa sijaitsee yhtiön upea osakkaiden käytössä oleva saunatila. Saunan yhteydessä on terassi, josta avautuu huikea näköala yli koko kaupungin. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A ja koko asuinrakennus on savuton.

Nämä kodit ovat muuttovalmiita, mitä siis odotat? Otathan yhteyttä sinulle parhaiten sopivalla tavalla, esittelyt joustavasti sopimuksen mukaan.

Kohteen asiantuntijat: Jori Anttila, puh. 040 575 1050, jori.anttila@op.fi Jukka Hairisto, puh. 050 331 6181, jukka.hairisto@op.fi Pasi Pitkänen, puh. 0500 522 229, pasi.pitkanen@op.fi Sanna Varjanne, puh. 040 756 9496, sanna.varjanne@op.fi

Kauttamme saat myös nopeasti yhteyden OP Turun Seudun asuntorahoituksen ammattilaisiin!

Katso kaikki vapaat asunnottässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
577369
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Joukahaisenkatu 2 b A, 20520 TURKU
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
1
Huoneet
1 h, kt, ransk.parveke
Asuinpinta-ala
24 m2
Kokonaispinta-ala
24 m2
Käyttöönottovuosi
2024
Yleiskunto
Uusi
Kerros
10/12
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Parveke
On
Parvekkeen kuvaus
ns. ranskalainen parveke
Ikkunat ja näköalat
n. kaakko
Vapautuminen
Heti
Hinta

Velaton hinta

168 480,00 €

Myyntihinta

50 670,00 €

Lainaosuus

117 810,00 €

Neliöhinta

7 020,00 € /m²

Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

29 368,42 €

Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 117 810,00 €

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölaina Aktia Pankki Oyj, laina-aika 25 vuotta (rakennusaika ja kolme ensimmäistä vuotta kohteen valmistumisesta lyhennysvapaata, maksetaan pelkkä korko). Lainan korko sidotaan 12 kk euribor + marginaali 0,90 %. Pankin oikeus tarkistaa marginaali viiden vuoden kuluttua luoton ensimmäisen erän nostamisesta sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein. Huom! Korkotason muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

98,88 € /kk

Vuokratontin lunastusosuus

29 368,42 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Lunastushinta per 31.05.2024. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa huoneistokohtainen tontin määräosa eli huoneistolle sen pinta-alan perusteella määräytyvä osuus koko vuokratontista. Lunastus on mahdollista tehdä kuuden (6) kuukauden ajan kuukausittain valmistumisesta ja sen jälkeen kaksi kertaa vuodessa, joko touko- tai marraskuussa. Lunastus tehdään koko huoneistokohtaisesta osuudesta, ei osalunastusta. Lunastushinta määräytyy esisopimuksen mukaisen tontin kauppahinnan perusteella, joka sidotaan kiinteään 1,3 % vuosittaiseen arvonnousuun. Lunastushintaan lisätään kaupasta asunto-osakeyhtiölle aiheutuvat kulut; varainsiirtovero (3 %), kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudon hakemiskulu sekä mahdollinen kiinnityksen purkamisesta johtuva kulu. Vuokralainen on velvollinen vuokranantajan niin vaatiessa lunastamaan koko lunastusosuuden tai lunastamattoman osan vuokrasopimuksen päättyessä (31.8.2055). HUOM! Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastikkeet 01.05.2024 - 30.09.2026

Hoitovastike

103,20 € /kk

Rahoitusvastike

462,91 € /kk

Yhtiövastike yhteensä

566,11 € /kk

Vastikkeet

Hoitovastike

103,20 € /kk

Rahoitusvastike

909,16 € /kk

Yhtiövastike yhteensä

1 012,36 € /kk

Lisää tietoa vastikkeista

Tontin vuokravastikkeen maksu ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa. Osakas, joka on maksanut tonttiosuuden pois, vapautuu tontin vuokravastikkeesta. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 03/2027. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 3,89 % korkoa (30.04.2024).

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 €/kk/henkilö

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 2,50 €/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu (tasauslaskutus oman vesimittarilukeman mukaan). Kukin huoneisto vastaa omalta osaltaan huoneistonsa sähkönkulutuksesta huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuen. Huoneistossa kulutetusta sähköstä osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sopimuksen mukaisesti.

Varustus

Keittiö

Kalustepeitteinen jääkaappipakastin, erillisuuni, kaksilevyinen induktioliesitaso, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone 45 cm, tilavaraus mikroaaltouunille. Keittiöiden pesualtaat ovat laminaattipintaiseen työpöytätasoon upotettuja rst-altaita. Työpöydän ja yläkaapin välissä välitilalevy ja valaistuksena ledvalonauha. 3h (52,5 m2 ja 87 m2) asunnoissa neljälevyinen induktioliesitaso ja kalustepeitteinen astianpesukone 60 cm. 3 h (87 m2) erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi sekä mikro.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä (kääntyvä, kirkas lasi) peilikaappi, allaskaluste vetolaatikostolla. Pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille. Kiinteät valaisimet, koukustot, wc-paperiteline.

Säilytystilat

irtaimistovarasto

Materiaalit

Asuintiloissa lattiassa parketti (Karelia Tammi Helsinki Vanilla Matt 3S) . Seinissä maali. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus, alakatto tervaleppäpaneeli. Mahdollisessa saunassa sähkökiuas (Harvia Cilindro PC90XE), seinissä ja katossa tervaleppäpaneeli.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Station East
Isännöitsijä
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C 20100 Turku, Juha Kangasniemi 020 722 9963
Asuinhuoneistoja
65
Taloyhtiössä on
Sauna, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, irtaimistovarastot, (osa ullakkokerroksessa)

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Betonielementti.
Kattotyyppi
Tasa
Kattomateriaali
Muu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Huoneistokohtainen tulo- ja poistojärjestelmä lämmöntalteenotolla (LTO), koneellinen jäähdytys
Energialuokka
A 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
voimassa 09.06.2032 asti

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
5 706 m2
Omistus
Valinnainen vuokratontti
Vuokralleantaja
Reale Rakennus Oy
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.08.2055

Lisätiedot

HUOM! Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Asunto-osakeyhtiö on savuton. Asunto-osakeyhtiön hallitsemalla tontin osalla ja silla olevissa rakennuksissa ei ole sallittua tupakoida. Kielto koskee kaikkia sisä- ja ulkotiloja, mukaan lukien kaikki asunto-osakeyhtiön yhteiset ja osakkaiden hallussa olevat huoneistot sekä muut tilat. Tupakointikielto koskee poltettavaksi tarkoitettuja tupakkatuotteita sekä muita tupakka- ja siihen verrattavia tuotteita, joiden käyttö tuottaa savua, höyryä tai muuta niihin verrattavaa päästöä (Yj 17§).

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!