Aallontie 11, Viilala, Aura

Velaton myyntihinta 174 000 € Myyntihinta: 174 000 €
Käyttöönottovuosi 1947
Pinta-ala
110 m2
3-4h + k + kph + erill.wc + eteinen

Oma rauhallinen keidas - kaunis sisältä ja vehreä ulkoa!

Tämä uskomattoman kauniisti remontoitu omakotitalo Auran keskustassa mahdollistaa asumisen lähellä palveluita, mutta omassa rauhassa. Tämä koti on tilava rintamamiestalo, jota on laajennettu 1980-luvulla, Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja aulatila, kaikki kauniisti remontoituja! Alakerrassa suuri olohuone ja tilava keittiö, erillinen wc sekä vastaremontoitu kylpyhuone, jossa on lattialämmitys, sekä ihanan tilava eteinen, jossa esimerkiksi lapsiperheen uloslähtö onnistuu ilman törmäilyjä!

Keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja puuhellalla, joka luo tunnelmaa ja lämpöä koko taloon. Takkaa on tässä kodissa käytetty ahkerasti! Tätä kotia on hoidettu rakkaudella, olisitko sinä seuraava? Asuinrakennuksen katto on uusittu noin vuonna 2000, ja taloa on laajennettu vuonna 1986. Lisäksi julkisivuverhous ja lisäeristys on uusittu vuonna 1999. Asuintiloja lämmitetty pääasiassa ilmalämpöpumpulla ja puilla, joka takaa edulliset asumiskustannukset.

Pihalta löytyy sauna- ja varastorakennus, uima-allas (noin 120cm syvä) sekä pienvarasto ja huvimaja. Kauniilla pihalla on erilaisia istutuksia.

Asuinalueen palvelut ovat lähellä, ja lähikauppoihin ja muihin Auran keskustan palveluihin on kävelymatka. Ympäristö on vehreä ja rauhallinen, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, joka tarjoaa kaiken tarvittavan onnelliseen ja rauhalliseen asumiseen.

Lisätiedot ja esittelyt: Tuomas Piha, puh. 050 4125797 tai tuomas.piha@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    577289
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Aallontie 11, 21380 AURA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3-4h + k + kph + erill.wc + eteinen
    Asuinpinta-ala
    110 m2
    Pinta-alatiedot perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Kiinteistö myydään kokonaisuutena eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen. Rakennusvalvonnasta ei ole saatavilla asiakirjoja, joista pinta-alat kävisivät ilmi.
    Kokonaispinta-ala
    110 m2
    Käyttöönottovuosi
    1947
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    174 000,00 €
    Kiinteistövero
    156,12€/2024

    Lämmitys: Takkaa lämmitetty puilla joka päivä ja puuhellaa satunnaisesti. Sähkö: 1148,14€/2023 (pörssisähkö) 6131 kWh/v. Puhtaanapito: Jätehuollon perusmaksu 26,95€/v, tyhj. n.11€/krt. Kiinteistövero: 156,12€/2024. . Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 96 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (pörssisähkö) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (1-2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 6131 kWh (2023) sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi 2022, pakastekaappi 2022, lattialiesi 2012, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone 2022, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti. Puuhella

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit wc, peilikaappi kph, allaskaappi kph+wc, pesukoneliitäntä kph, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. wc-istuin kph+wc

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaatti, osa seinistä lautaa ja osa tapetoitu/maalattua levyseinää. Olohuone: Lautalattia, osa seinistä lautaa ja osa tapetoitu/maalattua levyseinää. Makuuhuone 1: Lautalattia, osa seinistä lautaa ja tapetoitu/maalattua levyseinää. Makuuhuone 2: Lautalattia, osa seinistä lautaa ja tapetoitu/maalattua levyseinää. Makuuhuone 3: Lautalattia, seinät lautaa. Kylpyhuone: Basebeton sisustuspinnoite. Eteinen: Laminaatti, osa seinistä lautaa ja osa tapetoitu/maalattua levyseinää. Wc: Kaakeloitu lattia, seinät paneloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko ja lautaverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto uusittu n. vuonna 2000.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Ilmalämpöpumppu, varaava takka ja puuhella. Kylpyhuoneessa lattialämmitys. Wc:ssä ja keittiössä on seinäpatterit, muuten tarvittaessa käytetty irtopattereita (vähäisesti). Lämmitetty pääasiassa ilmalämpöpumpulla ja puilla.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 30.05.2034

    Tehdyt korjaukset

    Laajennus n. 1986 (rakennuslupapiirustukset) Julkisivuverhous ja lisäeristys n. 1999 (varsinaisen talon osalta) Talon maalaus n. 2003 Kellarin lattia n. 1999 Ikkunat vaihdettu n. 1999 + muutama ikkunat 2006 Katto uusittu n. 2000 Terassin ovi lisätty 2006 Pihasauna remontoitu n. 2010 (seinät avattu, purut poistettu ja tilalle vaihdettu villa, myös yläpohjasta poistettu purut. Takka uusittu 2011 Pikkuvessan remontti n. 2012 (ei istuinta) Terassi n. 2014 Kellariportaikon seinien eristys ja pinnat 2021 Saunan kiuas uusittu 2023 Kylpyhuoneen remontointi 2024 (seinien eristevillat uusittu sekä välipohjan eristeet uusittu puukuituvillaan) Pintaremonttia vuosien varrella

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,3 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa laajennus 1986. AO= Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Auran kunta
    Rakennusoikeus
    430 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tehokkuusluku kaavamääräysten mukaan e=0,25.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Lisätiedot

    Asuinrakennuksen pinta-ala on rakennuksen ulkomittojen mukaan n. 95 m2. Rakennusta koskevia rakennuslupapiirustuksia tai tietoja rakennuksen pinta-aloista ja/tai lopputarkastuksesta ei ole saatavissa rakennusvalvontaviranomaiselta, jonka vuoksi pinta-ala on ilmoitettu rakennuksen ulkomittojen mukaan. Tämä ei ole virallinen mittaustapa, joten ilmoitettu pinta-ala voi poiketa olennaisesti nykyisten standardien (SFS 5139 Rakennuksen pinta-alat) mukaan laskettavasta huoneisto- ja/tai asuinpinta-alasta. Kiinteistön alueella on ohjeellinen tonttijako. Kiinteistöä ei ole muodostettu tontiksi, eikä sitä ole merkitty tonttina kiinteistörekisteriin. Rakennusluvan saaminen kiinteistölle edellyttää hakijan hallitsevan koko tonttijaon mukaista rakennuspaikkaa. Mahdollinen rakennusoikeus ja rakennuspaikka määräytyvät pääsääntöisesti tonttijaon mukaisesti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!