Kuninkojantie 89 A, Teräsrautela, Turku

Velaton myyntihinta 195 000 € Myyntihinta: 195 000 €
Käyttöönottovuosi 1996
Pinta-ala
79 m2
3h, k, s

Tilava yksitasoinen kaupunkikoti lähellä palveluita. Tervetuloa tutustumaan tähän kaupunkikotiin, joka tarjoaa yksitasoisen mukavuuden ja asumisen pienessä rauhallisessa yhtiössä.

Tämä valoisa koti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat asumista lähellä kaupungin keskustaa ja lähellä palveluita. Asunto on suunniteltu toimivaksi ja tilavaksi, jossa on runsaasti valoa ja avaruutta. Tässä kodissa on tilava olohuone, joka sopii mainiosti perheen yhteisiin hetkiin, sekä vieressä avautuva keittiö, jossa on tilaa myös ruokailuryhmälle. Asunnon huonejako on suunniteltu siten, että jokainen perheenjäsen saa oman rauhallisen tilansa.

Tämä kaupunkikoti sijaitsee alueella, jossa on hyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Hyvin hoidettu yhtiö ja edulliset asumiskustannukset helpottavat arkea. Ilmalämpöpumppu helpottaa arkea helteillä ja talvellakin. Tässä kodissa uusi omistaja voi nauttia huolettomasta ja turvallisesta asumisesta.

Tämä yksitasoinen kaupunkikoti on varmasti näkemisen arvoinen. Varaa oma esittelyaikasi. Mikäli tarvitset apua oman asunnon myynnissä, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjäämme, niin autamme mielellämme. OP Koti Markku Oksanen 040 8365 843 markku.oksanen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576769
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Kuninkojantie 89 A, 20320 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    79 m2
    Kokonaispinta-ala
    79 m2
    Käyttöönottovuosi
    1996
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Etelä olohuone ja keittiö, pohjoinen makuuhuoneet ja länsi sauna
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    195 000,00 €
    Neliöhinta
    2 468,35 €
    Hoitovastike
    102,70 €/kk
    Yhtiövastike yht
    102,70 €/kk

    Sähkölämmitys 75,00 €/kk 8700 kWh/v. Vastikeperuste: neliöt. Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Sähkönkulutus: Vuotuinen sähkönkulutus ja kustannus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) ollut vuonna 2023 / 8700 kWh / 900 €/v ja vuonna 2022 / 8893 kWh / 920 €/v, sisältäen lämmitys- ja taloussähkön sekä sähkön hinnan, vero ja siirtomaksut. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Varainsiirtovero: 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupantekotilaisuudessa.

    Varustus

    Keittiö

    Vaaleat kaapisto ja koneina jääviileäkaappi, induktioliesi, liesituuletin (talotuuletin, moottori uusittu 2022) ja astianpesukone.

    Pesutilat

    Saunan sähkökiuas uusittu 2010, suihkukaappi, erillinen wc, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys kph, s, wc ja vaatehuone.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät tapetoitu ja lattia pyökkiparketti. Olohuone: seinät tapetoitu ja lattia pyökkiparketti. Makuuhuone 1: seinät tapetoitu ja lattia muovimatto. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu ja lattia muovimatto. Sauna: seinät paneloitu ja lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatta. Eteinen: seinät maalattu ja lattia muovimatto. Wc: seinät ja lattia laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Piuhanrivi
    Isännöitsijä
    Tiina Tervaskanto 0407469624, Kuninkojantie 89 a 4, 20320 Turku
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    4
    Autopaikat
    4 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sähkökeskus

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Tiili/puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Ilmalämpöpumppu.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 23.10.2028

    Tehdyt korjaukset

    1996 Takan asennus asunto 3 asukkaan toimesta (asukas maksanut). 1999 Takan asennus asunto 1 asukkaan toimesta (asukas maksanut). 2002 Raja-aidan uusinta naapurikiinteistön kanssa (kuninkojantie 85-87) kiinteistöt maksaneet kustannuksen puoliksi. 2003 Asunto 1 saunan ja pesuhuoneen lattian vesivaurio. Laatoituksen ja vesieristeen uusinta. Työ tehty takuukorjauksena. Vakuutusyhtiö Tapiola todennut, Munters oy suorittanut kuivauksen ja kosteusmittaukset. Tekijänä rakentajat Jonora Oy takuutyönä. Valvojana toiminut isännöitsijä. Kuninkojantien suuntaisen taloyhtiön aidan maalaus. 2004 Autokatoksen maalaus. Asuntojen väliaitojen maalaus. 2005-2006 Päärakennuksen maalaus. 2007 Asunto 3 saunan ja pesuhuoneen lattian vesivaurio. Laatoituksen, vesieristeen sekä lämminvesivaraajan uusinta. Laatoituksen ja vesivaraajan asukas maksoi itse. Yhtiö maksoi vesieriste osuuden. Takan asennus Asunto 2 osakkaan toimesta (asukas maksanut). 2008 Ilmalämpöpumput asennettu asunnot 1, 2 ja 3 osakkaiden toimesta (asukkaat maksaneet itse). 2010 Ilmastointi putkistojen ja laitteiden puhdistus.Asunto 1 sähkökiukaan uusiminen (asukas maksanut itse). 2012 Tiilikaton sammaleen poisto harjaten asukkaiden toimesta. 2013 Asunto 1 lämminvesivaraajan vaihto. (asukas maksanut itse). Asunto 2 suorittanut pesutilojen ja saunan uusimisen ja maksanut työn itse (vesieristeen maksanut yhtiö). 2014 TV-keskuksen uusinta HD-valmiuteen. 2015 Asuntojen väliaitojen maalaus. 2016 Asunto 4 suorittanut pesutilojen ja saunan uusimisen ja maksanut työn itse (vesieristeen maksanut yhtiö). 2017 Rikkoontuneet sähköpatterit uusittiin (1, 3, 4 sekä sähkökeskukseen). 2018 Tiilikaton puinen kävelysilta uusittiin asukkaiden toimesta. 2019 Ilmalämpöpumppu asennettu asuntoon 3 asukas itse maksanut. Asunto 1 terassi uusittiin asukkaan toimesta (maksanut itse) 2020 Sokkelin käsittely laastilla 2021 Ilmastointi putkistojen ja laitteiden puhdistus. 2022 Asunto 1 huippuimurin moottorin vaihto ja liesituulettimen näppäimistö uusittiin (liesituulettimen asukas maksoi) 2023 Asunto 1 takan piipun poisto ja katon korjaus (asukas maksoi itse) .. Asunnon remontit: 2003 kylpyhuoneen ja saunan lattia laatat uusittu rakennusliikkeen takuuna 2023 takan piippu purettu, Nunnan takka on vielä paikallaan

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarvelselvitys 2024-2028: Tiilikaton puhdistus ja pinnoitus, Päärakennuksen tiiliosuuksien saumojen kunto, Päärakennuksen ja Autokatoksen maalaustarve. Ensisijaiset korjaukset: As Oy 85 ja 87 yhteisen aidan osakorjaus ja maalaus. Tienvarsiaidan rakennevahvistus tai uusinta sekä maalaus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 000 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Länsikeskuksen palvelut 1,5 km. Koulut: n. 2 km. Päiväkoti: n. 1 km. Liikenneyhteydet: Föli n. 20 m

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Torikuja 1, RAISIO

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!